product

FAITH Vase

Janner Jewellery

Nyhed

Dette smukke vedhæng har facon som en klassisk vase, hvilket ikke er noget man ser tit ved vedhæng. Vedhænget er udformet i smukt rustfrit stål, og har fået en emaljebehandling med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at give mere dimension til det flotte snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

325,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Navnet på dette smukke vedhæng er Faith Vase. Den asiatisk inspirerede overflade skaber et dekorativt og stilrent look til dig, der gerne vil udstråle elegance og skønhed.


Dette unikke smykke er produceret i rustfrit stål, der er din garanti for høj kvalitet, ligesom den rustfrie stål giver en flot nuance til smykket i form af dets sølvfarvede, elegante base. Derudover er det smukke smykke beklædt med miljøvenlig farvemaling i hvid, hvorved man med den hvide og sølv farve har to nuancer, der komplimenterer hinanden perfekt for at opnå denne fantastiske skønhed i form af et vedhæng. Skønheden kommer i øvrigt til udtryk i smykkets sølvfarvede motiv, der byder på nogle elegante kurver og linjer med en skinnende overflade.


Vedhængets elegante og minimalitiske fremtoning gør smykket velegnet til dig, der mangler det sidste touch til dit gallaoutfit, kjolen der skal bruges til sommerens store bryllupsfester, eller hvis du måske bare har lyst til at finde det perfekte smykke, der vil se godt ud sammen med et af dine andre accessories.