product

BROOKLYN Heart

Janner Jewellery

P00605-2

Nyhed

Dette fine og yndige hjertevedhæng passer perfekt til dig, som ønsker at gøre din halskæde mere romantisk at se på. Vedhænget er lavet i flot rustfrit stål, som er helt blankt. For at tilføje noget mere dimension til vedhænget, har emaljen fået en behandling med miljøvenlig hvid farve.

Flere detaljer

335,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Dette smukke smykke med navnet, Brooklyn Heart, er opkaldt efter den smukke New York-bydel Brooklyn.


Brooklyn Heart er et stilrent hjerteformet vedhænget til dig, der ønsker at bære et smykke om halsen, der udstråler kærlighed og romantik. Hvis du således er en pige, der er romantisk anlagt og kæmpe fan af kærlighed, er dette vedhæng lige noget for dig.


Brooklyn Heart er produceret i rustfrit stål, hvilket sikrer smykket en rigtig høj kvalitet, du kan regne med.


Derudover er dele af smykket beklædt med hvid, miljøvenlig farvemaling, der går rigtigt flot hånd i hånd med den sølvfarve, som det rustfrie stål bidrager med. De to farvenuancer skaber sammen et smukt, genkendeligt motiv, der er helt unikt, hvor bløde linjer skaber kurver, mens de snor sig rundt om sig selv i dette unikke motiv. Dette smukke vedhæng skal derfor have en klar anbefaling herfra, hvis du ønsker et stilrent, tidsløst vedhæng, du kan bære, mens dets form samtidig symboliserer en af de vigtigste og rareste ting i denne verden – nemlig kærlighed.