product

CHLOE Circle

Janner Jewellery

P00631

Nyhed

Dette fine vedhæng kan med sit snørklede design bringe noget mere personlighed til en almindelig halskæde. Vedhænget er udformet i flot og blankt rustfrit stål. Emaljen er behandlet med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at skabe en flot dimension til smykket, som gør at man har lyst til at studere det nærmere.

Flere detaljer

325,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Chloe Circle er vedhænget til dig, der ønsker et vedhæng i diskrete farver med diskret fremtoning, men som stadigvæk er unik på sin egen måde i form af dens unikke motiv. Smykkets lyse farver snor sig rundt om hinanden i motivet, hvilket bidrager med en harmonisk effekt til smykket, ligesom motivets asymmetri skaber en fin dynamik i et ellers afdæmpet smykke.
Vedhænget er produceret i det populære rustfrie stål, mens dets emalje er beklædt med miljøvenlig farvemaling i en ren, hvid farve. De lyse toner skaber sammen en afdæmpet, uskyldig fremtoning, hvilket understreger smykkets elegance. Da smykket er produceret i det sølvfarvede rustfrie stål, kan man med fordel bære vedhænget i en sølvhalskæde til eksempelvis en sort kjole eller top, hvorved kontrasterne mellem smykket og dit tøj vil stå skarpt, således dette smukke vedhæng blot fremhæves endnu mere.
Chloe Circle er således et smykke, der med fordel sagtens kan bruges til ganske almindelig hverdagsbrug, hvor du ønsker et smykke, der udstråler elegance i en diskret fremtoning.