product

RILEY Heart

Janner Jewellery

P01143

Nyhed

Dette super søde vedhæng passer perfekt til dig, som har en romantiker gemt inden i dig. Vedhænget er udformet som et smukt hjerte i rustfrit stål, og det er samtidig malet sort på emaljen. Malingen er miljøvenlig, sådan at den skader miljøet mindst muligt.

Flere detaljer

350,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Riley Heart er vedhænget til dig, der har savnet et smukt, feminint smykke, der stadigvæk er i stand til at skille sig ud og falde i øjnene på folk. Dette  smukke vedhæng er produceret i rustfrit stål, og det rustfrie stål bidrager i smykket med nogle smukke sølvnuancer, der giver nogle bløde, feminine linjer i smykket overfor dets øvrige mørke farve. Smykkets mørke, blanke emalje består af miljøvenlig farvemaling, og den mørke emalje står i en flot kontrast den sølv grundfarve.


Vedhænget kan bæres i en sølvfarvet kæde, og de smukke, bløde linjer i smykket skal nok få folk til at lægge mærke til dette smukke vedhæng.


Smykket kan bæres til en række af forskellige lejligheder, og du kan derfor vælge at bruge det til hver en tid, hvis du har lyst til at udstråle din feminitet med et hjerteformet vedhæng, der udstråler kærlighed. Et smykke til hende, der udstråler skønhed i sine accessories.