product

ISABELLA Golden Flower

Janner Jewellery

Nyhed

Denne flotte statement ring er til dig, som ønsker en mere anderledes ring, som vil kræve folks opmærksomhed. Ringen er udført i rustfrit stål, som er blevet belagt med 18k guld. Emaljen er blevet farvet hvid med miljøvenlig farve. Ringen kan hurtigt blive en favorit i smykkeskrinet derhjemme.

Flere detaljer

Se størrelsesguide klik her

585,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Mangler du en ring, der har et ekstravagant look, og som i den grad er iøjnefaldende? Så bær vores nye ring, Isabella Golden Flower, der virkelig kan få folk til at spærre øjnene op for netop dette stykke lækre accessorie. Grundmaterialet består af rustfrit stål, der er din garanti for en fingerring af super høj kvalitet.
Derudover er ringen blevet forgyldt med 18 karat guld, der giver ringen sit ekstravagante look, ligesom en del af guldoverfladen har fået en emalje bestående af hvid, miljøvenlig farvemaling, hvilket giver en elegant kontrast mellem ringens guld og den hvide farve, der udgør ringens blomst.
Ringen kan således bæres både på en ganske almindelig hverdag, hvor du har lyst til at flashe dit nye, lækre accessorie, ligesom du også kan sætte ringen på din finger til en af de aftener eller arrangementer, hvor du har lyst til at bære en af de ringe, der virkelig sætter samtalen i gang hos folk.