product

BELLA Diamond

Janner Jewellery

Nyhed

Denne fine ring har et super flot og klassisk design, som vil være moderne i mange år. Ringen er lavet i rustfrit, blankt stål, som giver den et meget eksklusivt udseende. På ringen sidder en enkel og hvid zirkon, som er med til at skabe et smukt blikfang på ringen. Ringen kan bæres af alle aldre.

Flere detaljer

Se størrelsesguide klik her

550,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Bella er det italienske ord for ”smuk”, og det er derfor meget velvalgt, at navnet på denne ring er Bella Diamond. Ved denne ring har vi nemlig at gøre med et smukt design, der vil se godt ud på enhver piges ringefinger.

Ringen er lavet i rustfrit stål, hvilket giver ringene et skinnende, sølvfarvet look, hvilket komplimenterer ringens elegante fremtoning.


Den smukke ring prydes af sin flotte sten, der er lavet i materialet zirconia, der er et diamantlignende materiale, som virkelig skaber et sofistikeret look, hvorfor denne ring med fordel kan bæres med en matchende, elegant halskæde, for virkelig at skabe et smukt og fornemt look til den helt perfekte aften.


Ringen er således god til fine kjoler til eksempelvis en større familiefest, gallafester eller blot i det hele taget, når du har brug for at skille dig ekstra ud fra mængden med nogle lækre accessories.