product

EVELYN Heart

Janner Jewellery

Nyhed

Denne fine og klassiske ring har et super lækkert design, som vil gøre den til en ring, som vil blive brugt mange år i fremtiden. Ringen samles asymmetrisk, da enderne ikke hænger sammen som på en almindelig fingerring. Ringens ene ende er udformet som et lille hjerte. Ringen er fremstillet i rustfrit stål.

Flere detaljer

Se størrelsesguide klik her

495,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Evelyn Heart er ringen til dig, der ønsker en stilren ring, der kan bruges til flere forskellige formål.
Ringen, der er produceret i rustfrit stål, byder på nogle lækre, afrundede kurver, der er med til at give ringen et lækkert og elegant look. Ringens rustfrie stål giver den sølvfarvede ring en skinnende effekt, der virkelig gør, at den smukke ring springer i øjnene på folk.
Det klassiske, tidsløse look gør, at Evelyn Heart-ringen er egnet til en ganske ordinær hverdag med en almindelig, ensfarvet top samt et par jeans, ligesom ringen også kan bæres i weekenden med din smarteste kjole.
Derudover byder ringen også på et enkeltstående, fint hjerte, der blomstrer op at den ene ende af ringen, hvilket er med til at give ringen et sidste, feminint touch.
Således er Evelyn Heart den rigtige ring til dig, hvis du ønsker en feminin ring med et tidsløst og stilrent design, der kan bruges til masser af forskellige lejligheder.