product

ABIGAIL Diamond

Janner Jewellery

Nyhed

Disse ekstravagante ørestikkere er en prinsesse værdig. Selve ørestikkeren er produceret i rustfrit stål, som har fået selskab af store flotte, hvide zirkoner. Zirkonernes dråbeform giver ørestikkerne et meget elegant look, som gør at de passer perfekt til den flotteste festkjole, du måtte eje.

Flere detaljer

220,00 DKK

550,00 DKK

-60%

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Er du en person, der sætter pris på klassisk og tidsløst design? I så fald, vil vi gerne præsentere dig for disse elegante øreringe – Abigail Diamond.


Abigail Diamond-øreringene er produceret i rustfrit stål, der er et kvalitetsmateriale, hvilket også forklarer materialets udbredelse i smykkeverdenen, hvor høj kvalitet er et krav – i hvert fald hos os.
Øreringenes elegante, klare sten består af det populære materiale zirconia.

Zirconias udbredelse kan forklares med dets elegante fremtoning, da det i meget høj grad minder om diamant i hårdhed, fremtoning og dets farve. Derfor kan zirconia også let forvekles med netop diamant af folk, der ikke ligefrem er fagfolk indenfor området. Derudover er øreringene lette at sætte i øret, hvorfor man hurtigt kan transformere sit look fra ordinært til elegant med disse øreringe.
Øreringenes elegance og diamantlignende fremtoning gør dem særdeles passende til en aften, hvor du har brug for at skinne lige så klart som øreringenes sten af zirconia. Således kan man med fordel også kombinere disse elegante øreringe med en fin kjole, hvorved du opnår et fantastisk, blændende look.