product

ZOEY Shine

Janner Jewellery

E-0061

Nyhed

Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

Flere detaljer

625,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Elegante. Sofistikerede. Ekstravagante. De positive tillægsord er mange omkring disse fantastiske øreringe, som vi har valgt at kalde Zoey Shine. Øreringene er perfekte til dig, der ønsker at shine om kap med stjernerne og at shine lidt klarere end de andre piger.


De smukke øreringes base er skabt af rustfrit stål, der skaber en solid base til dette ellers elegante produkt.


Derudover indgår siliciumdioxid også i smykket, hvilket kommer til udtryk i de 2 x 3 kugler, der hænger fra basen på smykket. Siliciumdioxid, der også kendes som silica, anvendes i smykker på grund af, at stoffet i sin opbygning minder meget om krystaller, hvilket bidrager med en smuk, skinnende effekt til dette elegante smykke.


Fra basen hænger der på hver ørering 3 kugler i hver sin kæde, der består af lede i rustfrit stål. Kuglerne er i forskellige størrelser, hvilket skaber en flot dynamik i smykket, og således hænger kugler i forlængelse af hinanden, da kæderne ligeså er i forskellige længder.


Øreringenes elegante fremtoning gør dem særdeles velegnet til tidspunkter og begivenheder, hvor du virkelig føler, du har brug for at bringe dine bedste og mest sofistikerede accessories på banen!