product

NEVAEH Shine

Janner Jewellery

E0009

Nyhed

Disse smukke øreringe passer helt perfekt til en aften uden i byen. Øreringene er fremstillet af rustfrit stål, og for enden af den rustfrie stålkæde sidder en lille kugle, som er besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene hænger frit fra øreflippen og giver et super elegant look.

Flere detaljer

460,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Navnet på disse skønne øreringe er Nevaeh Shine. Nevaeh er ”Heaven” stavet bagfra, og tankerne kan også let blive ledt hen på himlen og alt dét foroven, når man ser disse smukke øreringe, ligesom navnets anden halvdel også kommer til udtryk i form af stenens skinnende fremtoning.
Øreringene fremstår med en himmelsk lethed i sine lyse og klare nuancer. En af disse nuancer skabes af øreringenes grundelement, rustfrit stål, der er et kvalitetsmateriale til fremstilling af diverse smykker, hvad end det måtte være øreringe, ringe eller noget helt tredje. Øreringenes kugler, der hænger i lede af det stærke, robuste rustfrie stål, er produceret i siliciumdioxid, der også er kendt som silica, hvilket er et stof, der i sin fremtoning og kemiske opbygning er meget lig krystal, hvorfor det i høj grad anvendes i smykker, og også her bidrager dette smukke, krystallignende stof med en skinnende effekt, der kan stråle om kap med selv himlen. Disse elegante, himmelske øreringe er derfor som skabt til dig, der kan lide at bære blændende accessories, der med sit udseende er i en klasse for sig.