product
Tilbud! Rhodineret

MADISON Shine

Janner Jewellery

Nyhed

Disse smukke ørestikkere passer perfekt til dig, som vil have noget mere glimmer og glamour ind i hverdagen, eller som bare mangler et par små, festlige ørestikkere. Øreringene er udformet som to runde kugler, der er blevet besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene kan bruges til både hverdag og til fest.

Flere detaljer

199,50 DKK

475,00 DKK

-58%

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Disse øreringe er døbt Madison Shine, og det er der en god grund til. Med disse øreringe er du nemlig garanteret at skinne funklende klart! Øreringene består af to materialer; først og fremmest af rustfrit stål, der sikrer basen en god kvalitet, ligesom det sølvfarvede stål skinner klart. Derudover består øreringen af materialet siliciumdioxid. Siliciumdioxid er et stof, der findes i mange forskellige krystallinske former, og netop dets krystallignende egenskaber gør det til et meget anvendt stof i smykker.
De to materialer skaber sammen et fantastisk sæt øreringe, der oser af ekstravagance og skønhed, og smykkets bittesmå nuancer af diverse farver står i blændende flot kontrast til den dominerende sølv farve.
Dette sæt helt unikke øreringe vil således stå fantastisk til en tilsvarende elegant halskæde, hvilket tilsammen vil skabe et smukt sæt af accessories til eksempelvis et bryllup, en gallafest eller et helt tredje arrangement, hvor du har brug for at udstråle elegance med disse enkle, men fantastisk smukke, øreringe.