product
Tilbud! SCARLETT Fashion

HOOPS, SCARLETT Fashion

Janner Jewellery

Nyhed

Disse top moderne hoops øreringe (måler 3,9 cm diameter) kan bruges til enhver anledning og af kvinder i alle aldre. Hoops har før været moderne, og det er de i særdeleshed igen. Disse smukke og enkle hoopsøreringe er lavet i rustfrit stål, som har en smuk og blank overflade.

Flere detaljer

426,00 DKK

  • Prisgaranti
  • Gratis fragt
  • Hurtig levering
Sikker & hurtig betaling med:
Sikker & hurtig betaling med:

Mangler du et par øreringe, der er mere end bare et par simple, små ørestikker? Så fortjener vores øreringe, Scarlett Fashion, næsten din opmærksomhed. Her har vi at gøre med et sæt øreringe i rustfrit stål, der er din garanti for et produkt i høj kvalitet, ligesom materialet bidrager med en flot, skinnende effekt, ligesom materialets sølvfarve giver øreringene en elegant lethed.


Derudover er øreringene også en del større end traditionelle ørestikker, hvorfor de i den grad nok skal sikre dig en god portion positiv opmærksomhed.

De store, sølvfarvede, runde øreringe er sågar populære hos stjernerne på de røde løbere i Hollywood, da de udstråler elegance og stilrenhed. Ligesom de kvindelige amerikanske filmstjerner, kan du med fordel bære disse elegante øreringe med din bedste kjole og et par højhælede stiletter, sådan du virkelig for skruet op for elegance-niveauet på en af de aftener, hvor det virkelig gælder. Øreringene kan ligeså bruges på en almindelig hverdag på job, hvor du har lyst til at bære lidt federe accessories end din kollega.