cms

Om Jewelier.dk


"Hos Jewelier stræber vi efter at opfylde den moderne forbrugers behov. Det gør vi ved at kombinere den gode e-købsoplevelse og vores best-in-class kundeservice, med høje kvalitetsstandarder på vores udvalg af designere fra Skandinavien."

Jewelier blev lanceret i november 2014, med ønsket om at leverer en tryg og sikker online købsoplevelse når der handles smykker. Vi ønsker at biddrage positivt til den danske onlinehandel, ved at sikre den bedst mulige købsoplevelse, når man handler de designs vi har adgang til.

Produktkvalitet:

Med udgangspunkt i vores danske oprindelse og identitet sætter vi en ære i at levere unikke, moderigtige og stilede smykker til forbrugere, der værdsætter smykker af høj kvalitet.

Troværdighed:

Vi driver forretning med respekt for individet. Vi står ved vores arbejde, og stræber altid efter at vores kunder får en personlig købsoplevelse, vi ønsker at interagere med kunderne, så vi kan imødekomme den enkeltes ønsker og præferencer.

Hos Jewelier tilbyder fri levering på alle ordrer, alle leverancer sker indenfor 1-3 hverdage levering, og vi har prisgaranti på alle produkter.

Bank Oplysninger:

Jutlanderbank, Østergade 8, 9510 Arden

(Reg. nr.: 9806 konto.: 2071104799)

Officiel virksomhedsinformation:

Juridisk navn: LMA v/ Lars Marco Andersen

CVR-nr: 34 12 41 08

Telefon: +45 27191010

 

Har du yderligere spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf. +45 27 19 10 10 / E-mail: info@jewelier.dk