cms

Værtindegave – Hvad skal jeg vælge?

Står du overfor et selskab eller en fest, er det ofte velset at medbringe en mindre symbolsk gave til værtinden. Det kan ofte være svært at udpege en gave til værtinden, hvis du ikke kender hende så godt, eller hvis det er lang tid siden, at I sidst så hinanden.

Hvis du ønsker at gå uden om blomster fra tanken eller chokolade og vin, kan en original værtindegave være et smykke.

Gennemsnitsprisen for værtindegaver

Prisklassen på en værtindegave er ofte omkring 150 kroner, da det skal være en mindre gave, der blot siger ”tak for invitationen, den sætter jeg pris på”. Det behøver ikke at være besværligt at finde en kvalitetsgave i den prisklasse, selvom det for mange lyder uhørt.

Tager du et kig på her på Jewelier, kan du, når man klikker ind under vores forskellige, vælge et filter, der hedder ”pris fra laveste til højeste”. Her finder du til at starte med smykker i en klasse, hvor alle kan være med. Her er det altså muligt at finde både øreringe, ringe, halskæder og armbånd til under 200 kroner.

Et par ørestikker som disse, er en tidløs klassiker, der kan bruges som en original og stilfuld værtindegave. Ørestikkerne koster ikke mere en 125 kroner, og gør det muligt at købe et fint kort til at lægge ved.

RhodineretOxyderetForgyldt

Værtinden er en nær veninde

Er du en nær veninde til den person, som holder festen, kan man vælge at give en lidt dyrere værtindegave, som tak for både venskab og en god fest. Prisklassen her kunne typisk ligge på omkring 200-300 kroner. I denne prisklasse kommer da mange alternativer, der i høj grad kan vise sin taknemmelighed.

Et armbånd med en fin cirkel kan symbolisere venskabet og rammen om det selskab, man er inviteret til. Hvis du vælger et smykke som værtindegave, er du sikret en gave, som ikke visner eller bliver spist op i løbet af en uge eller to.


ForgyldtOxyderetRhodineret

Når værtinden er en nær veninde, er du også ret sikker på, at du vælger et smykke, der rammer den stil og smag, som veninden har. Når du er sikker på, hvilken stil veninden og værtinden har, kan man derfor hæve prisniveauet en smule, for at sikre sig at smykket kommer til at glæde i lang tid.