cms

Forkæl din søster

 

Er det på tide med en gave til sin søster, eller har hun snart fødselsdag, så kan det være en idé at overveje at give et smykke i gave.

Et smykke glæder ikke kun, når det bliver pakket op, det kan glæde hver gang, man tager det på.

Har man bestemt sig for at give et smykke til søsteren, bør man overveje, om det skal være et armbånd, en ring eller en halskæde. Man bør tænke på, hvad hun oftest selv bærer, for at få et smykke, der glæder mest muligt.

Hvis hun går med ring

Hvis din søster ofte går med ring, kan det faktisk være en idé at give hende en ring. Når man går med ring, kan man kombinere og sammensætte flere ringe, og dermed få et andet look, end hvis man havde båret ringen alene.

Har din søster ringe, der er af guld, bør man holde sig til det materiale, da de fleste vil foretrække at holde sig til ét materiale og dermed også én farve.

Har man for eksempel ringe, der er meget smalle, kan man købe en tykkere ring, for eksempel som flotte sølvring, der skaber kontrast på fingeren og giver et fyldigere look.

Hvis hun går med halskæde

Hvis din søster primært går med halskæde, er der mulighed for, også her, at kombinere de halskæder hun i forvejen har, med en ny halskæde. Gå på jagt i hendes badeværelsesskabe, og dan dig et overblik over hvilke slags halskæder, hun har i sin samling.

Har hun mange enkle halskæder, der typisk kun består af en enkel kæde, kan en halskæde med et motiv, eller et tegn på jeres bånd, være en gave, der gør hende ekstra glad.

En flot sølvhalskæde, der er enkel, men oplagt til kombination af flere kæder, kan symbolisere de bump på vejen, som man som søstre har oplevet, men man er på trods af dem blevet stærkere og fortsætter ad livets vej.

Hvis hun går med armbånd

Et armbånd har bogstavelig talt fingeren på pulsen, og derfor er et armbånd et smykke, der kommer tæt på det inderste. Går din søster med armbånd, bør du gå efter et armbånd med et fint motiv, som hun kan kigge på, mens hun er på arbejde og har hånden placeret på et tastatur. Et flot sølvarmbånd som dette udstråler om noget søsterlig kærlighed, og er et tilpas dyrt armbånd til at det typisk vil være en gave til at markere de større begivenheder i livet som en afslutning på uddannelsen, et nyt job, eller bare fordi man vil vise sin kærlighed.