cms

Ny ring – hvilken størrelse?

Er du på jagt og udkig efter en ny ring, kan det være svært at gennemskue, hvilken størrelse du skal have. Specielt når du har fået en ring i gave, men har glemt at notere hvilken størrelse du bruger, kan du ende med at få en ring, der enten er for lille eller for stor.

Det er oftest sådan, at man ønsker at bære ringen og prøve den med det samme, du får den, men passer ringen ikke, må du vente til butikkerne åbner for at få den byttet.

Har du for eksempel fundet den helt perfekte ring, kan det være næsten umuligt at vurdere, og at skelne mellem de forskellige størrelser. I tillæg til dette, kan størrelsen på ringen variere alt efter, hvilket mærke ringen har.

Alt du behøver er et målebånd

Klikker du ind på vores størrelsesguide, har du løsningen. Vores størrelsesguide er ikke kun en ringguide i henhold til størrelser som small, medium og large – der er en kolonne med omkredsen på fingeren målt i millimeter, noget der kun kræver et målebånd, og en kolonne med de respektive mærker, som vi fører her på shoppen. På denne måde er det altså muligt uden problemer at handle ringe hos os, da det på denne måde er endnu nemmere at undersøge, hvilken størrelse du faktisk bruger.

Notér den rigtige størrelse på ønskeseddelen

Har du ønsket dig flere forskellige ringe i gave, kan det være en idé at kreere sit eget word-dokument, hvor du kan linke til de forskellige ringe du ønsker dig. Har du ønsket dig ringe denne flotte Isabella Golden Flower og denne fra Izabel Camille, ringe som har forskellige størrelsesforhold, kan du gøre det, at du forinden måler sin finger, finder de helt rigtige størrelser, og derefter noterer disse på ønskeseddelen. På denne måde behøver gavegiveren ikke at stresse med at tage til den fysiske butik, men kan derimod købe ringen på nettet uden problemer.

Ringe med justerbare ender

Når du skal vælge størrelse på ringen, er det selvfølgelig vigtigt at finde den rigtige størrelse, men har du set på en ring med justerbare ender, der kan klemmes sammen, kan du være mere lempelig, når du skal bestemme dig for en størrelse. Der er altså ved nogle ringes design plads til, at du rammer en størrelse eller to forkert, for eksempel hvis du skal købe en flot ring fra Izabel Camille med justerbare ender med yndige blade på.