cms

Valentinsgave

Valentinsdag er en dag, der dedikeres til kærlighed, omsorg, kærlige kys og symbolske gaver. Valentinsdag er en begivenhed på året, der omfavner foråret og den rene kærlighed, som det bærer med sig.

Ofte kan det virke kompliceret at skulle finde en gave til sin udkårne, men egentlig er det så simpelt som det kan blive – diamonds are a girl’s best friend. Smykker, der kan glæde er aldrig at kimse af, og det er en gave, der kun bliver smukkere med tiden.

Smykker formår at omkranse kvindens skønhed, og derfor er et smykke som valentinsgave ikke en kliche – tværtimod. Smykker har i høj grad en eksklusiv og symbolsk værdi, der egner sig utrolig godt til kvinden, der sætter pris på at blive set og forkælet.

Vælg et smykke med et tegn

Skal du vælge et smykke som udstråler symbolik og kærlighed på samme tid, kan det være en idé at vælge et smykke med et tegn, der helt praktisk viser, hvad det er, du ønsker at sige. Vælger du for eksempel en halskæde som denne, der har et uendelighedstegn, siger du indirekte, at du ønsker at leve livet med din udkårne resten af dine dage, og at I vil elske hinanden uendeligt. En halskæde som denne, vil være et oplagt valg, da det er en simpel kæde, der kan bruges til ethvert outfit.

Hvilket materiale skal smykket være i?

Valentinsgaven behøver ikke være lutter lagkage og chokolade – det kan være en smagfuld gave uden at være spiselig. Når man går på jagt efter et smykke, kan det være en idé at undersøge hvilket slags materiale, modtageren oftest bærer – altså om den udkårne foretrækker sølv, guld eller noget helt tredje.

Oftest har kvinder en præference, hvad angår smykkemateriale, men er dette ikke tilfældet, er der derimod frit valg på alle hylder. Ved du først, hvilket materiale kvinden kunne ønske, kan du derefter undersøge hvilke slags smykker, der kunne glæde.

Her hos Jewelier har vi et bredt udvalg af smykker i alle udformninger og materialer, så her er det altså muligt at browse for endelig at finde frem til det helt rigtige smykke.

Gør noget ud af dagen

Falder Valentinsdag i en weekend, kan man vælge at gøre noget ud af dagen og overraske sin partner med blomster, for derefter at fortælle hende, at man skal ud at spise om aftenen, så hun har dagen til at gøre sig klar. Man kan på restauranten give hende smykket, og dermed afslutte dagen i kærlighedens tegn.