cms

Hvorfor nikkelfrie smykker?

Mange mennesker, især kvinder, kender til nikkel, og til den allergi, som blandt andet smykker som indeholder nikkel kan give. Op mod 17% af alle kvinder har oplevet en allergisk reaktion på grund af nikkel. Tallet for mænd er kun 3%.

De fleste kvinder har haft et smykke engang, som efterlod en grønlig farve på huden efter brug. Den grønlige farve er nikkel. Når man køber relativt billige smykker, kan man ikke være sikker på, at de ikke indeholder smykker, med mindre de skriver det direkte. De fleste smykker er overfaldebehandlet, så de ikke viser tegn på nikkel, når kunden bruger dem. Men overfladebehandlingen slides hurtigt af, og derefter efterlader nikkel den grønlige farve på huden. Dette kan blandt andet give nikkelallergi.

Hvis du bliver ramt af nikkelallergi, kan du få tydeligt rødligt og irriterende eksem over det meste af kroppen. Det er derfor vigtigt, at undgå smykker, som ikke er nikkelfrie. Dette er i hvert fald første trin mod at undgå nikkelallergi.

Sådan undgår du smykker med nikkel

Det er egentlig ret enkelt. Hvis du vil undgå nikkelallergi gennem smykker, så skal du undgå de billige og nikkelfyldte, overfladebehandlet smykker. Hvis du stadig ønsker at øge din smykkesamling med nogle lækre smykker, som ikke tømmer din bankkonto, så kan vi hos www.jewelier.dk hjælpe dig godt på vej. Vores hjemmeside har mange muligheder af smykker. Ikke kun enkle halskæder og øreringe, men også armbånd og ringe er i sortimentet. Det er derudover ikke et lille udvalg hjemmesiden tilbyder, men en lang række forskellige design, så du som kunde, kan finde det smykke, som passer til dig.

Et af vores meget enkle smykker, som ligeledes er meget populært og tidsløst, er den enkle halskæde med vedhæng af en cirkel. Smykket er simpelt og kan bruge ved enhver lejlighed.

 

Nikkefrie smykker nemt og enkelt

Hvis du vil undgå nikkelfrie smykker skal du undgå smykker, hvor du ikke er sikker på, at smykket er nikkelfrit. Vi har hos www.jewelier.dk en lang række nikkelfrie smykker at tilbyde blandt vores sortiment.

Vi har forelsket os i den smukke ring, som er udformet af blomster. Den kan bruges både til hverdag og til fest, og indeholder ikke nikkel, så den smitter ikke af på fingrene.

Når du ønsker smykker, som ikke giver allergi, så undersøg marked en ekstra gang, og sørg for, at du altid er sikker på, at dine nye smykker ikke indeholder nikkel.