cms

Forlovelsesringe

Har du planer om at fri til din kæreste, og ønsker du, at I skal have nogle forlovelsesringe? Hos Jewelier.dk ved vi om noget, hvor meget kærlighed betyder, og derfor skal denne også udtrykket på den mest perfekte måde. Dertil ønsker mange, at have et par utrolig flotte og ikke mindst kvalitetsbevidste forlovelsesringe, og her kan vi hjælpe dig eller jer godt på vej.

Kender du til historien omkring forlovelsesringe, og ved du præcis, hvilken hånd ringen skal sidde på? Disse ting er også utrolig vigtige, når man giver en forlovelsesring, og de gør det blot endnu mere perfekt, når man nærmer sig dagen, hvor man vil fri. 

Hvor kommer traditionen fra?

Det er ikke forkert at sige, at det at give en forlovelsesring er en tradition, som nogle følger, og andre ikke gør. Der er som sådan ikke noget rigtigt og forkert i ikke at følge den, men hvis man giver en forlovelsesring, så er det vigtigt at holde sig til traditionerne, og gøre det på den helt rigtige måde.

Når man frier, så er det som regel manden, som sætter sig på knæ og spørger, om kvinden i hans liv vil gifte sig med ham. Men der findes også tilfælde, hvor det er kvinden, der spørger, eller hvor manden eller kvinden ikke går på knæ, men gør noget helt andet – det er blevet særligt populær at afskille sig fra denne tradition om at gå på knæ.

 

Men det gælder ikke forlovelsesringe, og dertil er det vigtigt, at traditionerne overholdes. Den stammer så vidt det vides fra de nordiske lande tilbage i middelalderen, og allerede dengang var det en given regel, at forlovelsesringen altid skulle sidde på den venstre hånds ringefinger, fordi mange mente, at der løb en blodåre direkte fra den finger og til hjertet. Andre mente dog, at det skulle være den højre, hvilket man vil kunne læse flere steder også, men den venstre vil altid være den ”rigtige hånd”. Når så vielsen skal finde sted, så flyttes ringen fra den venstre til den højre hånd, og sådan lyder traditionen også den dag i dag.

Flotte forlovelsesringe afspejler den sande kærlighed

Hos Jewelier.dk har vi gjort os særligt umage med, at finde et stort udvalg af flotte og elegante fingerringe, som du kan anvende som forlovelsesring. Der er som sådan ikke nogle ringe, som egner sig bedre end andre, da de jo blot skal være flotte for det par, som har dem på. Men blandt vores mest populære ring, som anvendes til forlovelsesring, der finder du denne Jasmine Heart, som er utrolig flot og elegant, og desuden også meget sød. Den vil med garanti falde i din kærestes og din smag. Vi har dog også mange andre ringe, og du bør derfor tage et kig på vores store udvalg af forlovelsesringe.