cms

Skal dit barn have smykker?

Har dit barn fået øjnene op for smykkeverdenen – der er selvsagt ikke fokus på dyre smykker men ganske almindelige perlehalskæder, plastic ringe osv., så frygt ikke. Selvom det kun er dit ansvar som forældre at beslutte, hvornår dit barn skal have smykker, så er det bestemt ikke noget dårlig idé, at komme lidt på forkant med det også. Der findes utrolig mange børnesmykker, og de har i rigtig mange tilfælde kun positiv indflydelse på barnet og dets udvikling. Det forøger lysten til at lege, og de kommer til at tænke kreativt. Hvis de eksempelvis har set en børnefilm, hvor en prinsesse har en tiara på hovedet, så skal man naturligvis ikke fortælle ens barn, at det ikke er noget, som prinsesser normaltvist har på, for det er det. Og ikke kun tiara’er, men også ringe, halkæder, perler og meget mere.

Her hos Jewelier har vi samlet et stort udvalg af billige smykker til børn, således at du også kan give dit barn smykker, hvis hun skal til skolefest eller en fødselsdag.

 

Bliv inspireret gennem film og børnebøger

Det er måske længe siden, at du selv var barn, og nu skal du så til at finde ud af, hvilke smykker børn vil rende rundt med i dag. Her kan det være en god idé at blive inspireret gennem børnebøger, Disney film osv., for her kommer nutidens opfattelse af prinsesse, prinser og ikke mindst beklædningen og smykkerne til udtryk, og det er her, at dine børn i første omgang vil få øje for smykker.

 

Et af de store dilemmaer for forældre er, når deres børn for øjnene op for øreringe, for disse smykker er som regel permanente. Men omvendt vil ens børn nok for eller senere få lysten til at få øreringe, og så kan det lige så godt være når forældrene giver lov, fremfor at de kommer hjem en dag og overrasker jer med det. Der findes naturligvis også ”falske” øreringe, som blot klipses på, og ikke skal laves med en pistol og give huller i ørerne permanent. Men det er ikke de samme som permanente øreringe, og kvaliteten er også meget anderledes ved permanente. Hos Jewelier.dk har vi blandt andet disse flotte stjerneformede øreringe, og så er det til en rigtig god pris, hvor alle kan være med. Vi har også andre former end blot stjerneformede. Vi har hjerter, lange øreringe og meget mere, så tag et kig blandt vores store udvalg af smykker.

 

Børnesmykker er billige!

Der er naturligvis stor forskel på, hvilke smykker børn skal have, og om de skal bruge som legesager, eller om det er til et arrangement, som eksempelvis en fødselsdag, en barnedåb, familiesammenkomst, juleaften etc. Men generelt kan det siges, at børnesmykker ikke er dyre, uanset hvad de skal bruge til.

Er det smykker, som skal anvendes til at lege med sammen med vennerne, så kan man som regel købe det billigt på internettet, i legetøjsforretninger og andre steder som disse, og der vil bestemt være en hav af forskellige børnesmykker til billige penge.

Skal det derimod bruge til finere brug, så skal de være af en god kvalitet, og se rigtig godt ud. Og her kan vi hos Jewelier.dk tilbyde dig et stort udvalg af billige børnesmykker, hvor priserne er til at betale.