cms

Zirkon smykker til enhver

Er du på udkig efter nogle flotte smykker i zirkon, men vil du godt vide lidt mere om, hvad der kendetegner zirkon stenen, og hvorfor den er blevet så populær? Så er det med at læse videre her på siden, hvor vi hos Jewelier.dk vil fortælle lidt om egenskaberne for denne type sten, samt en masse anden information omkring de zirkon smykker, som vi forhandler.

Hvad kendetegner zirkon smykkerne?

Ikke alle ved, hvad de forskellige egenskaber er for smykker, og når de skal handle smykker, så går de blot efter guld eller sølvsmykker. Men der findes mange flere slags end blot disse to, og en af de andre typer er zirkon. Zirkon er et meget hårdt mineral, hvilket betyder, at de har en god slidstyrke, og derfor egner de sig rigtig godt i smykker. De kan klare højt tryk, forskellige temperaturer og klimaer, og det er ofte disse parametre, som er væsentlige, når der skal laves smykker.

Zirkon anvendes ikke blot til smykker, men også i tandlægepraksis, hvis man skal eksempelvis skal have tilset og ordnet front- eller kindtænder.

Stilfulde smykker af zirkon  

Zirkon er efterhånden blevet et udbredt materiale, når der skal laves smykker, og rundt om i landets mange smykkeforretninger, både fysiske- og internetforretninger, finder du mange smykker i zirkon. Zirkon ses i både øreringe, armbånd og fingerringe, og nogle vælger også at få deres vielsesringe fremstillet med zirkon i.

Zirkon er ikke umiddelbart et dyrt materiale, og derfor kan du også sagtens købe flotte zirkonia smykker til lave priser, helt ned til nogle ganske få hundrede kroner. Men zirkon er et attraktivt og eksklusivt materiale, og der findes også utallige af smykker i priser fra flere tusinde kroner og opefter. Så får du et smykke, som indeholder zirkon, så har du bestemt fået et smykke af høj kvalitet, og som er utrolig slidstærkt – kvaliteten er der i hvert fald ikke noget at sætte en finger på.

Farverne på zirkon smykker kan også variere meget, fordi zirkon kan gå til mange smykker, både i guld og sølv. Det passer ind i mange typer af smykker, og ligeledes kan det fås i mange størrelser, så du kan vælge både store og små smykker med zirkon. 

Skal du have et smykke af høj kvalitet, men til en fornuftig pris, så kan du med fordel gå på udkig efter smykker, som indeholder zirkon. Her får du både høj kvalitet og samtidig utrolig flotte smykker og til priser, hvor alle kan være med. Du kan selv søge nærmere på vores hjemmeside, og finde alle vores flotte smykker i zirkonia.