category

Vedhæng med motiv Der er 20 varer.

Viser 1 - 12 af 20 varer
 • A5056

  Et helt simpelt og klassisk hjertevedhæng passer til alt. Dette Add On vedhæng kan bruges i kombination med enten øreringe eller halskæder fra Izabel Camille. Dette vedhæng laves i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at vælge den type, som passer bedst til ens stil.

  175,00 DKK
 • A5211-topas-Q

  Det dråbeformede Dew Drop Add On med ægte topas blå quarts findes i tre forskellige varianter. Vedhænget kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe eller kæder og måler 7 x 16 mm.

  200,00 DKK
 • P01143

  Dette super søde vedhæng passer perfekt til dig, som har en romantiker gemt inden i dig. Vedhænget er udformet som et smukt hjerte i rustfrit stål, og det er samtidig malet sort på emaljen. Malingen er miljøvenlig, sådan at den skader miljøet mindst muligt.

  350,00 DKK
 • P00637

  Dette flotte hjertevedhæng kan bruges af folk i alle aldre. Selve vedhænget er udformet i rustfrit stål og har facon som et hjerte. I hjertet er der nogle fine, små fugle, som har fået en emaljebehandling med en miljøvenlig hvid farve. Denne farve er med til at skabe mere dimension i vedhænget, sådan at det rigtig skiller sig ud.

  340,00 DKK
 • A5126

  Dette Add On vedhæng er super sødt og simplet, og det passer til mange forskellige typer af smykker og personer. Vedhænget er udformet som en fembladet blomst med et lille hul i midten af blomsten. Dette vedhæng kan fås i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at finde sin egen favorit.

  150,00 DKK
 • P00940

  Dette smukke vedhæng passer perfekt til diverse halskæder. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, som skinner blankt og flot, når lyset rammer det. Derudover, så er vedhænget farvet med en miljøvenlig belægning af emaljen. Vedhænget kan bruges til både hverdag og til fest.

  325,00 DKK
 • P01738

  Dette flotte blomstervedhæng passer perfekt til at give en smuk halskæde et endnu mere personligt look. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, hvorimod emaljen er malet med miljøvenlig sort og hvid farve, for at skabe mere dimension i vedhænget. Vedhænget kan bruges til både hverdag og til fest.

  325,00 DKK
 • P00631

  Dette fine vedhæng kan med sit snørklede design bringe noget mere personlighed til en almindelig halskæde. Vedhænget er udformet i flot og blankt rustfrit stål. Emaljen er behandlet med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at skabe en flot dimension til smykket, som gør at man har lyst til at studere det nærmere.

  325,00 DKK
 • P00605-2

  Dette fine og yndige hjertevedhæng passer perfekt til dig, som ønsker at gøre din halskæde mere romantisk at se på. Vedhænget er lavet i flot rustfrit stål, som er helt blankt. For at tilføje noget mere dimension til vedhænget, har emaljen fået en behandling med miljøvenlig hvid farve.

  335,00 DKK
 • Dette smukke vedhæng har facon som en klassisk vase, hvilket ikke er noget man ser tit ved vedhæng. Vedhænget er udformet i smukt rustfrit stål, og har fået en emaljebehandling med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at give mere dimension til det flotte snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

  325,00 DKK
 • P00700

  Dette super smarte og elegante vedhæng har et meget grafisk udtryk over sig. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, og det har facon som et hjerte. For at give hjertet noget mere dimension og et mere råt look, er der blevet lavet en emaljebehandling i striber med sort og hvid miljøvenlig farve.

  330,00 DKK
 • P00605

  Dette smukke hjerteformede vedhæng er til dig, som vil have et mere råt hjertevedhæng. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, og emaljen har fået en behandling med en miljøvenlig sort farve. Farven er med til at give noget mere dimension til det snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

  330,00 DKK

Flotte vedhæng til alle typer af smykker

Når du har valgt at investere i en flot halskæde eller et sæt fine øreringe, så kan du vælge at pifte smykket ekstra op ved at tilføje et smukt vedhæng. Det kunne eksempelvis være et smukt guldhjerte eller et guldkors, som man kunne have hængende omkring halsen i en enkel guldkæde. Et guldkors vedhæng har en smuk symbolik, lige såvel som et guld hjerte vedhæng også har det. Derfor er et guld hjerte eller et kors vedhæng også den helt perfekte gave at give.

 

Brug et vedhæng til at skifte udtryk

Med et hjerte vedhæng er det nemt og hurtigt at ændre udtrykket og stilen i ens smykke. Du kan eksempelvis parre et guld hjerte vedhæng med en kæde i rosa guld eller rød guld, for at give et twist til de normale farver, man ville sætte sammen med. På samme måde ville et sølv kors eller et sølv hjerte tage sig smukt ud sammen med en kæde i oxideret sølv.

 

Gave til konfirmanden

Både kors vedhæng og hjerte vedhæng egner sig som den perfekte gave til den kommende konfirmand. Med et smukt og moderne kors, vil man kunne symbolisere det, at troen bliver bekræftet, hvor man med et hjerte vedhæng vil kunne vise sin kærlighed til modtageren af vedhænget. Kombineret med en smuk halskæde, og eventuelt et sæt matchende øreringe, så vil lykken være gjort.

Hos Jewelier.dk finder du et stort og varieret udvalg af forskellige typer af vedhæng med motiv. Disse vedhæng kan bruges i både øreringe og halskæder, og hvis man har mod på det, er det også muligt at sætte flere af vedhængene på den samme kæde for at give et personligt og unikt udtryk. Dyk ned i vores inspirerende sortiment af forskellige vedhæng, og lad dig blive fristet af de mange forskellige valgmuligheder. Her finder du noget for enhver smag.

Home