category

Vedhæng med motiv Der er 20 varer.

Viser 1 - 12 af 20 varer
 • A5221

  Elegant vedhæng med klare zirkoner. Vælg mellem blankt guldbelagt, blankt rosa guldbelagt eller blankt hvidt sterling sølv. Måler 8 x 22 mm.

  350,00 DKK
 • A5265

  Dråbeformede vedhæng. Vælg mellem blankt guldbelagt med fersken farvet månesten, eller blankt hvidt sterling sølv med grå månesten. Måler 9 x 17 mm.

  250,00 DKK
 • A5265

  Blankt guldbelagt med sten i grøn onyx, eller blankt hvidt sterling sølv med sten i pink kalcedon. Måler 15 x 20 mm.

  350,00 DKK
 • A5212

  De elegante Precious Add On vedhæng måler 7 x 25 mm. Vedhængene findes i fire varianter med ægte grøn onyx og blå og hvide caldedoner. Kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe og kæder.

  275,00 DKK
 • A5211-topas-Q

  Det dråbeformede Dew Drop Add On med ægte topas blå quarts findes i tre forskellige varianter. Vedhænget kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe eller kæder og måler 7 x 16 mm.

  200,00 DKK
 • A5211-pink-moonstone

  Denne dråbeformet Dew Drop Add On findes i tre forskellige varianter med ægte pink månesten. Vedhænget målet 7 x 16 mm og kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe eller kæder.

  200,00 DKK
 • A5211-white-CL

  Dew Drop Add On er ev vedhæng der kan kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe eller kæder. Vedhænget er udformet som en dråbe med ægte hvid calderon der måler 7 x 16 mm og findes i to forskellige varianter.

  200,00 DKK
 • A5211-green-Q

  Dette yndefulde Dew Drop Add On er udformet som en dråbe med ægte grøn quarts. Add On vedhæng kan kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe eller kæder. Vedhænget måler 7 x 16 mm og findes i to forskellige varianter.

  200,00 DKK
 • A5207

  Dette Tri Add On kan kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe og kæder.Vedhænget måler 6 x 11 mm og er udformet som en yndig blomst af funklende zirkoner. Vælg mellem tre forskellige varianter.

  200,00 DKK
 • A5126

  Dette Add On vedhæng er super sødt og simplet, og det passer til mange forskellige typer af smykker og personer. Vedhænget er udformet som en fembladet blomst med et lille hul i midten af blomsten. Dette vedhæng kan fås i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at finde sin egen favorit.

  150,00 DKK
 • A5056

  Et helt simpelt og klassisk hjertevedhæng passer til alt. Dette Add On vedhæng kan bruges i kombination med enten øreringe eller halskæder fra Izabel Camille. Dette vedhæng laves i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at vælge den type, som passer bedst til ens stil.

  175,00 DKK
 • P00605

  Dette smukke hjerteformede vedhæng er til dig, som vil have et mere råt hjertevedhæng. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, og emaljen har fået en behandling med en miljøvenlig sort farve. Farven er med til at give noget mere dimension til det snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

  330,00 DKK

Flotte vedhæng til alle typer af smykker

Når du har valgt at investere i en flot halskæde eller et sæt fine øreringe, så kan du vælge at pifte smykket ekstra op ved at tilføje et smukt vedhæng. Det kunne eksempelvis være et smukt guldhjerte eller et guldkors, som man kunne have hængende omkring halsen i en enkel guldkæde. Et guldkors vedhæng har en smuk symbolik, lige såvel som et guld hjerte vedhæng også har det. Derfor er et guld hjerte eller et kors vedhæng også den helt perfekte gave at give.

 

Brug et vedhæng til at skifte udtryk

Med et hjerte vedhæng er det nemt og hurtigt at ændre udtrykket og stilen i ens smykke. Du kan eksempelvis parre et guld hjerte vedhæng med en kæde i rosa guld eller rød guld, for at give et twist til de normale farver, man ville sætte sammen med. På samme måde ville et sølv kors eller et sølv hjerte tage sig smukt ud sammen med en kæde i oxideret sølv.

 

Gave til konfirmanden

Både kors vedhæng og hjerte vedhæng egner sig som den perfekte gave til den kommende konfirmand. Med et smukt og moderne kors, vil man kunne symbolisere det, at troen bliver bekræftet, hvor man med et hjerte vedhæng vil kunne vise sin kærlighed til modtageren af vedhænget. Kombineret med en smuk halskæde, og eventuelt et sæt matchende øreringe, så vil lykken være gjort.

Hos Jewelier.dk finder du et stort og varieret udvalg af forskellige typer af vedhæng med motiv. Disse vedhæng kan bruges i både øreringe og halskæder, og hvis man har mod på det, er det også muligt at sætte flere af vedhængene på den samme kæde for at give et personligt og unikt udtryk. Dyk ned i vores inspirerende sortiment af forskellige vedhæng, og lad dig blive fristet af de mange forskellige valgmuligheder. Her finder du noget for enhver smag.