category

Vedhæng til halskæder Der er 26 varer.

Viser 1 - 12 af 26 varer
 • A5056

  Et helt simpelt og klassisk hjertevedhæng passer til alt. Dette Add On vedhæng kan bruges i kombination med enten øreringe eller halskæder fra Izabel Camille. Dette vedhæng laves i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at vælge den type, som passer bedst til ens stil.

  175,00 DKK
 • A5083-cream

  Dette smukke Add On vedhæng består af en flot øsken, der er formet som en havfruehale. Øsken holder fat omkring en smuk cremefarvet Swarovski perle, og hele vedhænget måler 18x8mm. Dette vedhæng kan bruges sammen med udvalgte Izabel Camille øreringe og halskæder. Vedhænget findes i tre varianter.

  200,00 DKK
 • A5211-topas-Q

  Det dråbeformede Dew Drop Add On med ægte topas blå quarts findes i tre forskellige varianter. Vedhænget kombineres med forskellige Izabel Camille øreringe eller kæder og måler 7 x 16 mm.

  200,00 DKK
 • P01143

  Dette super søde vedhæng passer perfekt til dig, som har en romantiker gemt inden i dig. Vedhænget er udformet som et smukt hjerte i rustfrit stål, og det er samtidig malet sort på emaljen. Malingen er miljøvenlig, sådan at den skader miljøet mindst muligt.

  350,00 DKK
 • A5126

  Dette Add On vedhæng er super sødt og simplet, og det passer til mange forskellige typer af smykker og personer. Vedhænget er udformet som en fembladet blomst med et lille hul i midten af blomsten. Dette vedhæng kan fås i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at finde sin egen favorit.

  150,00 DKK
 • A5095-raspberry

  Rain Drops Add On vedhæng med en smuk hindbærrød ægte jade. Måler 11 x 19 mm og findes i tre forskellige variationer. Vedhænget kan kombineres lige som du ønsker med forskellige øreringe eller kæder fra Izabel Camille.

  250,00 DKK
 • A5224sws-skyblue CL

  Vedhæng med dråbeformet sten af blå kalcedon. Vedhænget er fremstillet i blankt hvidt sterlingsølv.Str.: 6 x 17 mm.

  300,00 DKK
 • P00940

  Dette smukke vedhæng passer perfekt til diverse halskæder. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, som skinner blankt og flot, når lyset rammer det. Derudover, så er vedhænget farvet med en miljøvenlig belægning af emaljen. Vedhænget kan bruges til både hverdag og til fest.

  325,00 DKK
 • P01738

  Dette flotte blomstervedhæng passer perfekt til at give en smuk halskæde et endnu mere personligt look. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, hvorimod emaljen er malet med miljøvenlig sort og hvid farve, for at skabe mere dimension i vedhænget. Vedhænget kan bruges til både hverdag og til fest.

  325,00 DKK
 • P00631

  Dette fine vedhæng kan med sit snørklede design bringe noget mere personlighed til en almindelig halskæde. Vedhænget er udformet i flot og blankt rustfrit stål. Emaljen er behandlet med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at skabe en flot dimension til smykket, som gør at man har lyst til at studere det nærmere.

  325,00 DKK
 • P00605-2

  Dette fine og yndige hjertevedhæng passer perfekt til dig, som ønsker at gøre din halskæde mere romantisk at se på. Vedhænget er lavet i flot rustfrit stål, som er helt blankt. For at tilføje noget mere dimension til vedhænget, har emaljen fået en behandling med miljøvenlig hvid farve.

  335,00 DKK
 • Dette smukke vedhæng har facon som en klassisk vase, hvilket ikke er noget man ser tit ved vedhæng. Vedhænget er udformet i smukt rustfrit stål, og har fået en emaljebehandling med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at give mere dimension til det flotte snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

  325,00 DKK

Se vores vedhæng til halskæder her. 

Home