category

Øreringe med motiv Der er 76 varer.

Viser 1 - 12 af 76 varer
 • En enkel ørestik, som med sine 9 mm passer til både det enkle look og ved festlige lejligheder. Den fås i tre varianter i de mest populære smykkefarver og kan derfor bruges af alle. Den flade runde cirkel vil hænge lige under dit hul i øret, men vil samtidigt ikke komme ud over din øreflip.

  150,00 DKK
 • Denne smukke ørestik er af klassisk udseende og perfekt til både et enkelt hverdagssæt, hvor disse ørestikker helt klar vil pifte enhver hverdag op, men også til festlige arrangementer, hvor disse helt klart vil være prikken over i’et. Med sine 12 mm er ørestikkerne perfekte til lidt ekstra til dit smykkesæt. Deres runde flade udseende er både elegant og...

  175,00 DKK
 • En ørestik, som på mange måder betyder det hele. Ørestikken formet som uendelighedstegnet er unik på sin helt egen måde. Den fås i fire varianter og kan bruges i alle sammenhænge. Hvis man ikke er til det lange look op ad øret, kan det drejes, så det vender som et ottetal. Det giver dig flere muligheder for at vælge udtryk af din ørestik.

  145,00 DKK
 • En ørestik er klassisk. Den stjerneformet ørestik er en, de fleste har kendskab til. Den kan bruges i alle sammenhænge og giver et fint udtryk til dine øre. Denne version fås i hele seks forskellige varianter. De forskellige varianter fås både i skinnede og materet udgave, og der er derfor nok at vælge i mellem, hvis du ønsker en sød stjerneformet ørestik.

  140,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Ørehængere er blevet meget meget populære de senere år. En ørehænger går gennem hullet i øret og hænger ned på bagsiden af dit øre. Derved er ørehængeren nærmest to i en. Denne ørehænger har en stjerne som vedhæng, hvilket gør den simpel i sit udtryk, men samtidigt elegant at se på. Denne variant af ørehængeren med stjernevedhæng fås i 6 forskellige farver.

  136,00 DKK 160,00 DKK -15%
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Endnu en af de søde ørehængere, som er blevet mere og mere brugt i det seneste stykke tid. Ørehængeren går gennem dit hul i øret og om på bagsiden, så den hænger lidt ned bagpå øret også. Derudover har denne et vedhæng af et hjerte, som giver den et sødt udtryk, når du bruger den, både til hverdag og til fest. Denne variant af ørehængeren fås i hele seks...

  136,00 DKK 160,00 DKK -15%
 • En ørestik som er sammensat af runde kugler til en cirkel. Dens enkle udtryk kommer til syne, når man ser de runde kugler, som vil stikke lidt ud på øret. Den ovale gennemførte ørestik er perfekt til et enkelt hverdagslook, og kan bruges til det meste, da den fås i tre forskellige farver. Derudover er ørestikken kun 9 mm og derfor ikke en et stort smykke...

  165,00 DKK
 • Denne ørebøjle er en klassisk ørering. De fleste kender den og ved, at den kan bruges til de fleste anledninger. Denne ørebøjle har et vedhæng af en flad cirkel, som hænger ned fra selve ørebøjlen, som fuldender den med et smukt look. Ørebøjlen fås i tre varianter; sølv, guld og oxyderet, og den er derfor perfekt til de flestes udseende.

  175,00 DKK
 • Denne ørestik er sammensat af runde kugler. Den danner en cirkel, som sidder på selve øret, dog vil den måske hænge en smule ud over det nederste af øreflippen hos nogle. Den er 14 mm og derned er cirklen en smule større, end de små ørestikker. Denne ørestik fås i tre farver, som for de fleste er de mest brugte blandt smykker.

  195,00 DKK
 • En ørebøjle med et vedhæng af en cirkel, som igen er sammensat af små kugler. Denne ørebøjle er velegnet til festlige lejligheder og kan fuldende de fleste look. Ørebøjlen går gennem øret og vedhænget hænger ud fra bøjlen. Vedhænget er både smukt og elegant, og fås desuden i tre varianter af smukke smykkefarver.

  185,00 DKK
 • Spear sølv ørestikker formet som trekant 28 x 10 mm. Fås i tre varianter.

  300,00 DKK
 • Denne ørestik er meget romantisk. Den hjerteformet ørestik passer til de fleste og er både sød og elegant. Den kan bruges i alle anledninger, både hverdag og fest, og hjertet er en sød afslutning på denne ørestik. Denne model af en hjerteformet ørestik fås i hele seks varianter. Så er der mange muligheder til dig, som ønsker en model som denne.

  140,00 DKK

Øreringe med motiv

Det helt perfekte sæt øreringe skal passe helt præcist ind i ens egen stil. Men hvordan finder man ud af, hvilken type af ørering, der passer bedst til en selv? Det kan være svært at vide, og derfor har vi hos Jewelier.dk sammensat vores egne favoritter, når det kommer til øreringe med forskelligt motiv eller udformning. Her finde du både runde guld øreringe, runde sølv øreringe, øreringe med stjerner og blomster øreringe – rettere sagt, noget for enhver smag!

 

Runde eller som motiv

Hvis man er til runde øreringe, så har man mange forskellige valgmuligheder her hos Jewelier.dk. Vi har et bredt sortiment af runde guldøreringe og andre typer af runde øreringe, sådan at man nemt kan finde sin favorit iblandt dem – det bliver nok sværere at skulle finde dem, man ikke kan lide! Er man dog mere til øreringene med motiver, så bliver det absolut heller intet problem at finde den helt rigtige variant her. Du kan finde både dråbe øreringe, stjerneøreringe, fine stjerneørestikker eller nogle seje sorte stjerne øreringe. Vi har også flotte hjerte øreringe, som passer godt til både unge lige såvel som gamle.

 

Få dem der passer bedst til dig

Lige meget om du er mest til de mere feminine former på dine øreringe med motiv, eller du er vild og tør at kaste dig ud i de mere utraditionelle former og faconer, der er at finde, så kan du med garanti finde en type ørering, som passer perfekt til din stil og figur. Mange af de øreringe, som vi fører her hos Jewelier.dk, kan du få i flere forskellige slags metaller. Ved at frit kunne vælge imellem op til fire forskellige metaller, så kan du nemt vælge den type af metal, som passer bedst til dig og til resten af de smykker, som du har derhjemme, og som du ønsker at ørestikkerne skal passe sammen med.

Hvis du har brug for et ekstra skud af god inspiration til, hvordan dit næste par øreringe eller ørestikkere med motiv skal se ud, så kan du lade dig inspirere af de mange forskellige flotte varianter, der er at finde her på siden. Hvad end du er til de helt ekstravagante og specielle typer eller de mere klassiske varianter, så kan du med sikkerhed finde lige netop det sæt øreringe, som du går og leder efter. Kig på vores smukke udvalg her på siden og lad dig inspirere.

Home