category

Øreringe med sten/perler Der er 77 varer.

Viser 1 - 12 af 77 varer
 • Tilbud!
  E-0003M

  Disse smukke ørestikkere passer perfekt til dig, som vil have noget mere glimmer og glamour ind i hverdagen, eller som bare mangler et par små, festlige ørestikkere. Øreringene er udformet som to runde kugler, der er blevet besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene kan bruges til både hverdag og til fest.

  199,50 DKK 475,00 DKK -58%
 • 345051

  Den store Adina kreol måler 28 mm udformet i rhodineret sterling sølv. Creolen er udformet med de smukkeste zirkonia sten. 

  425,00 DKK
 • Nedsat pris!
  E00170-2

  Disse ekstravagante ørestikkere er en prinsesse værdig. Selve ørestikkeren er produceret i rustfrit stål, som har fået selskab af store flotte, hvide zirkoner. Zirkonernes dråbeform giver ørestikkerne et meget elegant look, som gør at de passer perfekt til den flotteste festkjole, du måtte eje.

  220,00 DKK 550,00 DKK -60%
 • 345069

  Disse øreringe fra Anna-serien er udformet som en cirkel fyldt med funklende zirkonia sten. Cirklen måler 8 mm i diameter og selve ørestikkeren er udformet i rhodineret eller sort rhodineret sterling sølv.

  250,00 DKK
 • A1328

  Sølvørestik, BLOOM, 14 mm diameter med Plumeria blomster og tre små hvide zirkonia sten på det ene af de tre blade. Fås i tre varianter.

  525,00 DKK
 • 345047

  Anna seriens sølvørestikker som en udhulet cirkel (10 mm) fyldt med funklende zirkon sten. Findes i fire forskellige varianter.

  400,00 DKK
 • E-0061

  Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

  625,00 DKK
 • Denne ørestik har noget ekstra over sig, og vil give dit smykkesæt noget ekstra personlighed. Den lille sten som sidder indeni den runde cirkel, gør denne ørestik elegant i dens udtryk, og den kan derfor bruges både til hverdag og til fest. Den fås i tre varianter i de mest populære nuancer i smykkeverdenen.

  195,00 DKK
 • Ørestikken med sten af zirkonia passer til dig, som vil give dine øre ekstra opmærksomhed. Den lille sten er elegant og vil i denne ørestik komme rigtig til sit udtryk. Den er sat på indersiden af en cirkel, som vil komme til at sidde lige nedenfor dit hul i øret. Stenen af zirkonia gør en ellers enkel ørestik fin til også elegant brug.

  225,00 DKK
 • En elegant ørestik formet som stjerne, hvor en fin zirkonia sten er placeret i en af stjernens hjørner. Den fine zirkonia sten gør en ellers simple stjerneørestik lidt ekstra elegant. Den passer til dig, som gerne vil have en stjerneformet ørestik, hvor der sker lidt mere. Denne stjerneørestik med zirkonia sten fås i tre forskellige varianter.

  175,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Udsolgt
  A1305

  Den smukke Hollywood ørering er dråbeformet og fyldt med funklende zirkoner. Måler 14 x 33 mm inkl. krog. Findes i to varianter.

  840,00 DKK 1 200,00 DKK -30%
 • Nedsat pris!
  A1279

  Disse søde og enkle creoler har et ganske særligt udtryk over sig, som gør, at man lige har lyst til at kigge på dem en ekstra gang. Creolerne har en størrelse på 12mm, og de laves i tre forskellige materialer. På toppen af creolerne er de besat med en enkel og smuk zirkon, som skaber et utroligt flot blikfang.

  281,25 DKK 375,00 DKK -25%

Øreringe med sten

Et sæt ørestikker med sten eller et sæt flotte perle øreringe kan virkelig sætte prikken over i’et på ens outfit. Hvad end der er tale om fine perleørestikker eller sølv øreringe med sten, så vil alle typer af ørestikker med sten være en sikker vinder, hvis du har brug for at tilføre noget elegant til dit tøjvalg. Hos Jewelier.dk har vi samlet nogle af de absolut bedste bud på elegante ørering med sten eller perler, som er at finde i dansk design. På den måde kan du nemt selv vælge lige netop hvilken type af øreringe, der passer bedst til dig og til din stil.

 

Giv tøjet nyt liv med smukke øreringe

Med et sæt smukke guld øreringe med perler kan du give dit tøj helt nyt liv. Mange mennesker undervurderer vigtigheden i de rette accessories, hvorfor et sæt øreringe er en af de absolut nemmeste måder at give sit sæt tøj lidt mere kant eller et skud af eksklusivitet. Hos Jewelier.dk finder du både perle ørestikker, som kan bruges til hverdag, for at give tøjet et ekstra pift, men også smukke perleøreringe, som kan bruges til fest, da de hænger lidt under øret, og derved kan de give en smuk effekt, når man sætter håret op og tilsætter en flot kjole til at fuldende værket.

 

Øreringe med sten er den perfekte gave

At give et sæt smukke øreringe med sten er den ultimative gave. Ved at finde den helt rette kombination af metal samt stenenes farve, kan du gå ind og skabe det perfekte personlige smykke til modtageren. Hvad end hun er til små ørestikker med sten i eller de helt store bling bling agtige smykker, så kan du uden tvivl finde nogen, der passer hos Jewelier.dk.

Bliv inspireret af det store udvalg, du finder her på siden, og lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige øreringe med sten.

Home