category

Små øreringe Der er 97 varer.

Viser 1 - 12 af 97 varer
 • En enkel ørestik, som med sine 9 mm passer til både det enkle look og ved festlige lejligheder. Den fås i tre varianter i de mest populære smykkefarver og kan derfor bruges af alle. Den flade runde cirkel vil hænge lige under dit hul i øret, men vil samtidigt ikke komme ud over din øreflip.

  150,00 DKK
 • Denne ørestik er mest brugt, hvis du ønsker en meget enkelt ørestik. Ørestikken er kugleformet, og vil derfor stikke en smule ud fra dit øre, i stedet for at side helt fladt. Den er kun 2 mm i diameter, og derfor perfekt til dig, som har mere end et hul i hvert øre. Den kan i sådan en sammenhæng bruges sammen med andre små øreringe, eller som tillæg til...

  65,00 DKK
 • En ørestik, som med sine blot 3 mm kan bruges af dig, som ønsker en lille og simpel ørestik. Denne er kugleformet og sidder derfor ikke helt fladt på øret. Den er perfekt til dig, som har flere huller i ørene. Denne variant af den lille mm ørestik fås i seks farver, og du har derfor mulighed for mange variationer af farver.

  75,00 DKK
 • En ørestik er klassisk. Den stjerneformet ørestik er en, de fleste har kendskab til. Den kan bruges i alle sammenhænge og giver et fint udtryk til dine øre. Denne version fås i hele seks forskellige varianter. De forskellige varianter fås både i skinnede og materet udgave, og der er derfor nok at vælge i mellem, hvis du ønsker en sød stjerneformet ørestik.

  140,00 DKK
 • Ørestikken her er kugleformet og af den kategori af ørestik, som vi vil kalde lille. Den er 4 mm i diameter, og denne variant er kugleformet. Hvis du har mere end et hul i hvert øre, er denne sød i sammensætning med andre ørestikkers, øreringe eller ørebøjler. På den måde kan du bruge alle dine huller i ørene, uden det ser voldsomt ud. Denne ørestik fås i...

  80,00 DKK
 • Denne ørestik er en af de populære, da den hverken er for stor eller for lille. Den er perfekt til dig, som ønsker en simpel ørestik, som kan bruges i mange sammenhænge. Hvis du ikke er til store smykker, men alligevel ønsker en ørestik, så er denne kugleformet ørestik måske noget for dig. Denne fås i hele seks varianter.

  90,00 DKK
 • En ørestik som er sammensat af runde kugler til en cirkel. Dens enkle udtryk kommer til syne, når man ser de runde kugler, som vil stikke lidt ud på øret. Den ovale gennemførte ørestik er perfekt til et enkelt hverdagslook, og kan bruges til det meste, da den fås i tre forskellige farver. Derudover er ørestikken kun 9 mm og derfor ikke en et stort smykke...

  165,00 DKK
 • A1048

  Fine dagligdags øreringe, som passer til det hele. Denne ørestik giver et let udtryk, som samtidig er spændende at kigge på, da den med sin krydssamling toppen af øreringen giver et unikt look. De smukke øreringe findes i hele tre varianter.

  425,00 DKK
 • 345069

  Disse øreringe fra Anna-serien er udformet som en cirkel fyldt med funklende zirkonia sten. Cirklen måler 8 mm i diameter og selve ørestikkeren er udformet i rhodineret eller sort rhodineret sterling sølv.

  250,00 DKK
 • Denne ørestik er meget romantisk. Den hjerteformet ørestik passer til de fleste og er både sød og elegant. Den kan bruges i alle anledninger, både hverdag og fest, og hjertet er en sød afslutning på denne ørestik. Denne model af en hjerteformet ørestik fås i hele seks varianter. Så er der mange muligheder til dig, som ønsker en model som denne.

  140,00 DKK
 • En ørestik er simpel i udtryk, men kan anvendes i alle sammenhænge. Denne ørestik er kugleformet og sidder derfor ikke faldt på dit øre. Den er god til dig, som ønsker at bruge simple ørestikkers, eller bruger mange ørestikkers i sammenhæng med andre smykker. Denne variant af en kugleformet ørestik fås i alt i 6 varianter.

  100,00 DKK
 • Dette er en kugleørestik, som er smuk i sammensætning med andre ørestikkere. Hos os fås denne kugleformet ørestik i mange størrelser, og de er perfekte til dig, som har mere end et hul i hvert øre. Du kan derved sætte dem sammen og flere forskellige størrelser og i lige præcis den farvevariant, som du ønsker. Denne variant af kugleørestikken er 7 mm i...

  125,00 DKK

På denne side kan du se alle vores forskellige små øreringe

Home