category

Lange/hænge øreringe Der er 32 varer.

Viser 1 - 12 af 32 varer
 • Denne ørebøjle er en klassisk ørering. De fleste kender den og ved, at den kan bruges til de fleste anledninger. Denne ørebøjle har et vedhæng af en flad cirkel, som hænger ned fra selve ørebøjlen, som fuldender den med et smukt look. Ørebøjlen fås i tre varianter; sølv, guld og oxyderet, og den er derfor perfekt til de flestes udseende.

  175,00 DKK
 • En ørebøjle med et vedhæng af en cirkel, som igen er sammensat af små kugler. Denne ørebøjle er velegnet til festlige lejligheder og kan fuldende de fleste look. Ørebøjlen går gennem øret og vedhænget hænger ud fra bøjlen. Vedhænget er både smukt og elegant, og fås desuden i tre varianter af smukke smykkefarver.

  185,00 DKK
 • E-0061

  Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

  625,00 DKK
 • A1333

  Sølvørestik, DIVERSITY SMALL, 10 x 17 mm med enkel zirkonia nederst i rundingen. Fås i fem varianter. Brug dem alene eller kombiner med Add on vedhæng.

  500,00 DKK
 • Denne ørebølge har et smukt vedhæng. Ørebøjlen går gennem øret og vedhænget hænger derfor ned ad øret. Selve vedhænget danner en dråbe, og denne er lavet af runde kugler. Ørebøjlen er 15 mm og kan derfor både bruges til hverdag og til festlige lejligheder. Ørebøjlen fås i tre forskellige farver, som er smukke hver især og det er derfor tre forskellige...

  185,00 DKK
 • A1305

  Den smukke Hollywood ørering er dråbeformet og fyldt med funklende zirkoner. Måler 14 x 33 mm inkl. krog. Findes i to varianter.

  1 200,00 DKK
 • A1199

  Disse smukke dråbeformede ørebøjler på 14x36 mm passer perfekt til at pifte et hverdagsoutfit op eller til at have på til en festlig anledning. Øreringene er besat med smukke zirkoner, der rigtig fanger lyset. De smukke ørebøjler findes i tre forskellige varianter.

  775,00 DKK
 • A1329

  Sølvørebøjle, BLOOM, 11 x 17 inkl. krog med Plumeria blomster og tre små hvide zirkonia sten på det ene af de tre blade. Fås i tre varianter. Brug dem alene eller kombiner med Add on vedhæng.

  525,00 DKK
 • A1402

  De elegante Primrose øreringe formet som 4-bladede blomster med en lille zirkon sten i midten. Måler 10 x 35 mm inkl. krog. Vælg mellem tre forskellige varianter.

  500,00 DKK
 • E0009

  Disse smukke øreringe passer helt perfekt til en aften uden i byen. Øreringene er fremstillet af rustfrit stål, og for enden af den rustfrie stålkæde sidder en lille kugle, som er besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene hænger frit fra øreflippen og giver et super elegant look.

  460,00 DKK
 • En ørestik som denne, kan anvendes på mange båder, hvor kun din fantasi sætter grænser. Denne ørestik er en stav, og den giver et klassisk look, både til hverdag og til fest. Denne ørestik fås i tre forskellige varianter og farverne er klassiske til smykker. Den kan derfor fuldende dit udseende, uanset hvilken stil, du er til. Både klassisk og moderne.

  170,00 DKK
 • Ørebøjlen har en grov, som går gennem øret og et vedhæng udformet som en stjerne (12 mm). Selve vedhænget har en udskæring, som også er formet som en stjerne. Det gør at ørebøjlen ser let ud af udseende, samtidigt med at den er sød og elegant. Ørebøjlen fås i tre varianter, hvor både ørebøjlen og vedhænget er af samme farve.

  175,00 DKK

Se vores forskellige lange/hænge øreringe på denne side.

Home