category

Sten/motiv Der er 101 varer.

Viser 1 - 12 af 101 varer
 • Denne ring er meget brugbar. Det er lige meget i hvilken sammenhæng, så vil denne ring passe ind. Ringens motiv er en flad cirkel, som har en diameter på i alt 14 mm. Der er hul i gennem motivet, så man kan se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i hele tre varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv romantisk. Men denne har lidt ekstra over sig. Man ser det måske ikke på afstand, men tættere på, kommer en detalje til syne. På det smukke hjertemotiv (10mm) sidder en zirkonia sten og pynter. Der er udhuling gennem hjertet, så man kan se din finger gennem den. Det giver et sammenhænget udseende af den romantiske ring.

  250,00 DKK
 • 145038

  Denne moderne sølvring er fremstillet i rhodineret sterling sølv. Der er påsat de fineste zirkonia sten, der sikrer en elegant finish til dit outfit.

  300,00 DKK
 • Den elegante Plain Willow ring, er udformet som et lille V. Vælg mellem rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  175,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv simpel og unik. Den kan bruges i mange sammenhænge, både som enkelt ring eller i sammensætningen med andre ringe. Denne ring har et motiv af en cirkel (9 mm) som er udhulet. Man kan altså se din finger gennem cirkelmotivet. Det giver en sammenhæng i den enkle ring. Denne fås i tre forskellige varianter og i mange størrelser.

  250,00 DKK
 • En ring, som vinder mere og mere frem. Den er blevet meget populær over den senere tid, måske grunden dens brugbarhed, men også enkelthed. Motivet på denne ring er sammensatte kugler til e cirkel. Selve cirklen er ni mm, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • R00632

  Denne fine ring har et super flot og klassisk design, som vil være moderne i mange år. Ringen er lavet i rustfrit, blankt stål, som giver den et meget eksklusivt udseende. På ringen sidder en enkel og hvid zirkon, som er med til at skabe et smukt blikfang på ringen. Ringen kan bæres af alle aldre.

  550,00 DKK
 • En ring som i sig selv er enkel, og så alligevel med lidt ekstra over sig. Selve ringens motiv er en rund cirkel. På indersiden sidder der en smuk zirkonia sten, som giver lidt ekstra romantik og elegance til ringen. Denne ring kan du få i fire forskellige varianter og i flere forskellige størrelser. Så har du rig mulighed for at finde den, som passer...

  175,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er blevet mere og mere populært over de senere år. Ringens motiv er sammensatte kugler, som danner en cirkel. Motivet danner en ring på selve ringen, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne ring fås i hele tre varianter, så du kan finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  265,00 DKK
 • A4019

  Denne utroligt elegante fingerring er 10mm bred, og den findes i størrelser fra 50-58 (lige numre). Selve ringen er udformet som en masse blomster, der har fået en zirkon i midten af blomsten. Dette giver et utroligt smukt udtryk til ringen. Selve ringen er at finde i tre forskellige varianter.

  1 200,00 DKK
 • Nedsat pris!
  A4077

  Den yndige Petite-Pearl åbne ring med en lille sød creme farvet Swarowski perle. Guldbelagt sterling sølv.

  262,50 DKK 375,00 DKK -30%
 • En enkel og romantisk ring, som kan bruges alene eller i sammensætning med andre. Denne ring har et motiv, som er sammensat af små flade kugler til en cirkel. Selve motivet er ni mm i diameter. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og kan fås i mange størrelser. Så kan du finde den, som passer både din stil og til netop din finger.

  165,00 DKK

Ringe med sten

Hvis man trænger til at opgradere sine fingerringe, så kan det være en idé at prøve en ring med sten på, eller en ring med et flot motiv i designet. Ofte er det de mindste detaljer, som vækker størst opsigt, hvorfor en smuk detalje, såsom en guldring med perle eller en ring med sort sten, kan gøre hele forskellen. En ring skal ses af mange mennesker, da den vil blive vist frem, når du giver folk hånden, og ellers generelt, når du har din hånd fremme. Derfor må en fingerring godt være mere end bare en enkel fingerring. Vælg eksempelvis en ring med hjerte eller en guldring med sten, hvis du vil vise, hvad din favoritstil er.

 

Mange skønne motiver at vælge imellem

Hos Jewelier.dk finder du et bredt udvalg af forskellige sølvringe med sten samt guldringe med sten. Udover ringene, der er prydet med sten, så kan du også finde fine blomster ringe, som giver et fint og feminint udtryk til din fingerring. Er du mere til et mere råt look, så kan en guldring med sort sten være sagen, hvis en blomster ring bliver lidt for feminin.

 

Skab din egen stil

Det gode ved fingerringe er immervæk også, at det er muligt at bære flere på en gang, og derved også skabe sit eget helt unikke look. Ved at mixe forskellige stilarter, kan man opnå et helt unikt look, som man kan få til at passe perfekt til ens egen personlige stil, uden at skulle gå på kompromis, hverken i forhold til materialevalg eller pris på ringene. Ved at mixe helt enkle tynde ringe med nogle grovere ringe, hvor der er flotte sten på, kan man skabe et moderne look. Især hvis man vælger at lade ringene sidde på andre fingre end blot ringfingeren på højre og venstre hånd, men også lader ringene finde vej til de andre fingre eller nogle af de ydre led på fingrene.

Tag et kig på det imponerende udvalg af smukke og sarte fingerringe, og lad dig inspirere til dit næste køb, ved at se vores sortiment her på siden.

Home