category

Sten/motiv Der er 96 varer.

Viser 1 - 12 af 96 varer

Ringe med sten

Hvis man trænger til at opgradere sine fingerringe, så kan det være en idé at prøve en ring med sten på, eller en ring med et flot motiv i designet. Ofte er det de mindste detaljer, som vækker størst opsigt, hvorfor en smuk detalje, såsom en guldring med perle eller en ring med sort sten, kan gøre hele forskellen. En ring skal ses af mange mennesker, da den vil blive vist frem, når du giver folk hånden, og ellers generelt, når du har din hånd fremme. Derfor må en fingerring godt være mere end bare en enkel fingerring. Vælg eksempelvis en ring med hjerte eller en guldring med sten, hvis du vil vise, hvad din favoritstil er.

 

Mange skønne motiver at vælge imellem

Hos Jewelier.dk finder du et bredt udvalg af forskellige sølvringe med sten samt guldringe med sten. Udover ringene, der er prydet med sten, så kan du også finde fine blomster ringe, som giver et fint og feminint udtryk til din fingerring. Er du mere til et mere råt look, så kan en guldring med sort sten være sagen, hvis en blomster ring bliver lidt for feminin.

 

Skab din egen stil

Det gode ved fingerringe er immervæk også, at det er muligt at bære flere på en gang, og derved også skabe sit eget helt unikke look. Ved at mixe forskellige stilarter, kan man opnå et helt unikt look, som man kan få til at passe perfekt til ens egen personlige stil, uden at skulle gå på kompromis, hverken i forhold til materialevalg eller pris på ringene. Ved at mixe helt enkle tynde ringe med nogle grovere ringe, hvor der er flotte sten på, kan man skabe et moderne look. Især hvis man vælger at lade ringene sidde på andre fingre end blot ringfingeren på højre og venstre hånd, men også lader ringene finde vej til de andre fingre eller nogle af de ydre led på fingrene.

Tag et kig på det imponerende udvalg af smukke og sarte fingerringe, og lad dig inspirere til dit næste køb, ved at se vores sortiment her på siden.