category

Simple/tynde ringe Der er 55 varer.

Viser 1 - 12 af 55 varer
 • En ring som denne kender vi alle. Den er enkelt i sig selv, og alligevel smuk. Den kan bruges i sammenspil med mange andre ringe, fordi den er så enkelt, som den er, men den kan også bruges alene. Du er derfor sikret en ring, som har flere funktioner, hvis du vælger denne. Ringen er kun 1,5 mm tyk og den kan købes i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • Denne ring er smuk i sig selv, men også i sammensætning med andre. Den er enkelt og alligevel har den noget særligt over sig. Ringen er snoet og ligner næsten reb, som er sammensat til en ring. Den kan bruges som ene ring, men kan også bruges sammen med ringe, som har mere motiv. Denne ring fås i tre forskellige varianter, så du kan vælge den, som passer...

  150,00 DKK
 • Faith sølv ring formet som kors (7 mm). Fås i tre forskellige varianter.

  160,00 DKK
 • 145038

  Denne moderne sølvring er fremstillet i rhodineret sterling sølv. Der er påsat de fineste zirkonia sten, der sikrer en elegant finish til dit outfit.

  300,00 DKK
 • Den elegante Plain Willow ring, er udformet som et lille V. Vælg mellem rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  175,00 DKK
 • En ring, som vinder mere og mere frem. Den er blevet meget populær over den senere tid, måske grunden dens brugbarhed, men også enkelthed. Motivet på denne ring er sammensatte kugler til e cirkel. Selve cirklen er ni mm, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Denne smukke ring har mere end en mulighed. Ringen er sammensat af runde kugler, som er sat sammen til en ring. Denne ring er simpel i sig selv og kan bruges alene, men den kan også sættes sammen med andre ringe og komme helt anderledes til udtryk.

  166,50 DKK 185,00 DKK -10%
 • Denne ring har et motiv, som er anderledes en ved andre ringe. Motivet er en stav, som sidder modsat selve ringen. Motivet er en stav, som vil sidde på tværs af ringen. Den er derfor både simpel, men også meget elegant. Ringen fås i tre forskellige varianter, og du har derfor flere muligheder for at finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  250,00 DKK
 • Nedsat pris!
  A4077

  Den yndige Petite-Pearl åbne ring med en lille sød creme farvet Swarowski perle. Guldbelagt sterling sølv.

  262,50 DKK 375,00 DKK -30%
 • En smuk og enkel ring, som kan bruges af alle. Den fås i mange størrelser, så du kan finde den, som passer præcist til dig. Denne ring har en fem mm stort motiv, som er formet som en skål. Den har to nuancer i de forskellige farver. Den er både mat og blank. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter.

  175,00 DKK
 • En enkel og romantisk ring, som kan bruges alene eller i sammensætning med andre. Denne ring har et motiv, som er sammensat af små flade kugler til en cirkel. Selve motivet er ni mm i diameter. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og kan fås i mange størrelser. Så kan du finde den, som passer både din stil og til netop din finger.

  165,00 DKK
 • Denne V-formet Willow ring fåes i tre variationer som fremstilles i enten rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  175,00 DKK

Se vores udvalg af simple/tynde ringe her.

Home