category

Sort/Oxyderet ringe Der er 38 varer.

Viser 1 - 12 af 38 varer
 • En ring som denne kender vi alle. Den er enkelt i sig selv, og alligevel smuk. Den kan bruges i sammenspil med mange andre ringe, fordi den er så enkelt, som den er, men den kan også bruges alene. Du er derfor sikret en ring, som har flere funktioner, hvis du vælger denne. Ringen er kun 1,5 mm tyk og den kan købes i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • Denne ring er meget brugbar. Det er lige meget i hvilken sammenhæng, så vil denne ring passe ind. Ringens motiv er en flad cirkel, som har en diameter på i alt 14 mm. Der er hul i gennem motivet, så man kan se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i hele tre varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • Denne ring er smuk i sig selv, men også i sammensætning med andre. Den er enkelt og alligevel har den noget særligt over sig. Ringen er snoet og ligner næsten reb, som er sammensat til en ring. Den kan bruges som ene ring, men kan også bruges sammen med ringe, som har mere motiv. Denne ring fås i tre forskellige varianter, så du kan vælge den, som passer...

  150,00 DKK
 • Faith sølv ring formet som kors (7 mm). Fås i tre forskellige varianter.

  160,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv romantisk. Men denne har lidt ekstra over sig. Man ser det måske ikke på afstand, men tættere på, kommer en detalje til syne. På det smukke hjertemotiv (10mm) sidder en zirkonia sten og pynter. Der er udhuling gennem hjertet, så man kan se din finger gennem den. Det giver et sammenhænget udseende af den romantiske ring.

  250,00 DKK
 • Den elegante Plain Willow ring, er udformet som et lille V. Vælg mellem rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  175,00 DKK
 • Denne smukke ring er enkel i sit udtryk, og kan derfor bruges i alle sammenhænge. Den kan bruges alene eller i sammensætningen med andre ringe. Ringet er skåleformet, og har to nuancer, en blank og en mat, og er i alt 10 mm. Den fås i tre varianter og i mange størrelser.

  225,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv simpel og unik. Den kan bruges i mange sammenhænge, både som enkelt ring eller i sammensætningen med andre ringe. Denne ring har et motiv af en cirkel (9 mm) som er udhulet. Man kan altså se din finger gennem cirkelmotivet. Det giver en sammenhæng i den enkle ring. Denne fås i tre forskellige varianter og i mange størrelser.

  250,00 DKK
 • En ring, som vinder mere og mere frem. Den er blevet meget populær over den senere tid, måske grunden dens brugbarhed, men også enkelthed. Motivet på denne ring er sammensatte kugler til e cirkel. Selve cirklen er ni mm, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • A4019

  Denne utroligt elegante fingerring er 10mm bred, og den findes i størrelser fra 50-58 (lige numre). Selve ringen er udformet som en masse blomster, der har fået en zirkon i midten af blomsten. Dette giver et utroligt smukt udtryk til ringen. Selve ringen er at finde i tre forskellige varianter.

  1 200,00 DKK
 • En ring som i sig selv er enkel, og så alligevel med lidt ekstra over sig. Selve ringens motiv er en rund cirkel. På indersiden sidder der en smuk zirkonia sten, som giver lidt ekstra romantik og elegance til ringen. Denne ring kan du få i fire forskellige varianter og i flere forskellige størrelser. Så har du rig mulighed for at finde den, som passer...

  175,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er blevet mere og mere populært over de senere år. Ringens motiv er sammensatte kugler, som danner en cirkel. Motivet danner en ring på selve ringen, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne ring fås i hele tre varianter, så du kan finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  265,00 DKK

Oxideret sølv øreringe

Hvis man føler, at man gerne vil have et sæt øreringe, som har et mere råt look, så skal man vælge oxiderede øreringe. Med oxideret er der tale om en slags sorte øreringe, da sølvet, som øreringene er produceret i, har fået en oxidering, som går ind og giver sølvet en grålig sort overflade. Et sæt sorte ørestikker kan give en rå kant til ethvert outfit, eller skabe en fed dynamik, hvis de bliver kombineret med almindelige sølvsmykker.

 

Øreringe til alle anledninger

Hos Jewelier.dk finder du oxiderede øreringe til alle typer af anledninger. Vi fører alt fra lange øreringe til helt små ørestikker, som alle fås i den super seje oxiderede behandling. På en måde kan du nemt skabe et råt look, hvad end du er til lange øreringe eller de mindre ørestikker. Flere af øreringene findes også med små zirkoner. Zirkonerne kan være med til at skabe lidt spil i den ellers sorte ørering, da stenen vil være med til at fange lyset, når det rammer øreringen.

Flere af de forskellige typer af oxiderede øreringe, der føres på Jewelier.dk kan kombineres med forskellige vedhæng, sådan at øreringen kan gøres helt speciel, sådan at den passer perfekt til din personlige stil og det udtryk, du ønsker at få frem igennem dine smykker.

 

Giv en smykkegave

Et sæt flotte oxiderede ørestikker eller creoler er den helt perfekte gave til den unge kvinde. Hun er modebevidst, og hun holder af godt dansk smykke design. Derfor er et sæt ørestikker i oxideret sølv den helt rigtige gave at give. Oxiderede smykker har virkelig fået en plads i varmen inden for de senere år, hvorfor denne type af smykker vil falde i god jord hos de fleste i den yngre generation.

Lad dig blive opslugt af alle de smukke varianter af oxiderede øreringe, som du kan finde her hos Jewelier.dk, og nyd, at du kan sidde derhjemme og fortage din bestilling af de perfekte smykker til lige netop dig. Se vores store udvalg af oxiderede øreringe her på siden.

Home