category

Sort/Oxyderet ringe Der er 33 varer.

Viser 1 - 12 af 33 varer

Oxideret sølv øreringe

Hvis man føler, at man gerne vil have et sæt øreringe, som har et mere råt look, så skal man vælge oxiderede øreringe. Med oxideret er der tale om en slags sorte øreringe, da sølvet, som øreringene er produceret i, har fået en oxidering, som går ind og giver sølvet en grålig sort overflade. Et sæt sorte ørestikker kan give en rå kant til ethvert outfit, eller skabe en fed dynamik, hvis de bliver kombineret med almindelige sølvsmykker.

 

Øreringe til alle anledninger

Hos Jewelier.dk finder du oxiderede øreringe til alle typer af anledninger. Vi fører alt fra lange øreringe til helt små ørestikker, som alle fås i den super seje oxiderede behandling. På en måde kan du nemt skabe et råt look, hvad end du er til lange øreringe eller de mindre ørestikker. Flere af øreringene findes også med små zirkoner. Zirkonerne kan være med til at skabe lidt spil i den ellers sorte ørering, da stenen vil være med til at fange lyset, når det rammer øreringen.

Flere af de forskellige typer af oxiderede øreringe, der føres på Jewelier.dk kan kombineres med forskellige vedhæng, sådan at øreringen kan gøres helt speciel, sådan at den passer perfekt til din personlige stil og det udtryk, du ønsker at få frem igennem dine smykker.

 

Giv en smykkegave

Et sæt flotte oxiderede ørestikker eller creoler er den helt perfekte gave til den unge kvinde. Hun er modebevidst, og hun holder af godt dansk smykke design. Derfor er et sæt ørestikker i oxideret sølv den helt rigtige gave at give. Oxiderede smykker har virkelig fået en plads i varmen inden for de senere år, hvorfor denne type af smykker vil falde i god jord hos de fleste i den yngre generation.

Lad dig blive opslugt af alle de smukke varianter af oxiderede øreringe, som du kan finde her hos Jewelier.dk, og nyd, at du kan sidde derhjemme og fortage din bestilling af de perfekte smykker til lige netop dig. Se vores store udvalg af oxiderede øreringe her på siden.