category

Sølvringe Der er 78 varer.

Viser 73 - 78 af 78 varer
 • Denne ring er i sig selv simpel og unik. Den kan bruges i mange sammenhænge, både som enkelt ring eller i sammensætningen med andre ringe. Denne ring har et motiv af en cirkel (9 mm) som er udhulet. Man kan altså se din finger gennem cirkelmotivet. Det giver en sammenhæng i den enkle ring. Denne fås i tre forskellige varianter og i mange størrelser.

  250,00 DKK
 • En ring som i sig selv er enkel, og så alligevel med lidt ekstra over sig. Selve ringens motiv er en rund cirkel. På indersiden sidder der en smuk zirkonia sten, som giver lidt ekstra romantik og elegance til ringen. Denne ring kan du få i fire forskellige varianter og i flere forskellige størrelser. Så har du rig mulighed for at finde den, som passer...

  175,00 DKK
 • En enkel og romantisk ring, som kan bruges alene eller i sammensætning med andre. Denne ring har et motiv, som er sammensat af små flade kugler til en cirkel. Selve motivet er ni mm i diameter. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og kan fås i mange størrelser. Så kan du finde den, som passer både din stil og til netop din finger.

  165,00 DKK
 • Denne smukke ring har et motiv, som gør den enkel, selvom det er en ring, som vil fylde lidt på de flestes fingre. Motivet er sammensat af flade kugler til en cirkel, som er udhulet. Man kan altså se din finger igennem ringen. Selve cirkelmotivet er i alt 14 mm. Ringen fås i tre varianter og kan fås i mange forskellige størrelser.

  225,00 DKK
 • En smuk og enkel ring, som kan bruges af alle. Den fås i mange størrelser, så du kan finde den, som passer præcist til dig. Denne ring har en fem mm stort motiv, som er formet som en skål. Den har to nuancer i de forskellige farver. Den er både mat og blank. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter.

  175,00 DKK
 • Denne smukke ring er enkel i sit udtryk, og kan derfor bruges i alle sammenhænge. Den kan bruges alene eller i sammensætningen med andre ringe. Ringet er skåleformet, og har to nuancer, en blank og en mat, og er i alt 10 mm. Den fås i tre varianter og i mange størrelser.

  225,00 DKK

Sølvringe til kvinder

En elegant sølvring kan sætte prikken over i’et for de fleste kvinder. Hvad end man er til store statement ringe eller de mindre sølv ringe, så er der noget at finde for enhver smag inde hos Jewelier.dk. Her finder du et bredt udvalg af forskellige sølv fingerringe, som kan bruges til mange forskellige anledninger. Sølvringe kan pifte selv det kedeligste sæt tøj op, og en flot sølvring kan virkelig gøre en stor forskel.

 

Passer til det meste

Ringe i sølv passer til det meste, da de med den kølige undertone ikke går ind og bryder med andre typer af metaller, hvorfor man sagtens kan blande en sølv ring med en ring af rhodineret eller oxideret sølv og så opnå en super cool effekt. Ved at sammensætte flere forskellige sølvringe på samme tid, vil man kunne opnå et super sejt udtryk, da mixet af ringe er med til at vise lige netop din personlig.

 

Helt enkelt eller masser af bling bling

De ringe du finder hos Jewelier.dk kommer i en masse forskellige varianter. Her er noget at finde for enhver smag, så hvad end du er til store bling bling ringe med masser af zirkoner, eller blot en helt enkel ring, som måske er med et enkelt motiv, så kan du finde det her. Ringene er fyldt med personlighed, og det siger meget om din personlighed, hvilken ring du vælger. Derfor sørger vi også for altid at have et stort sortiment af sølv ringe, sådan at du kan finde den type, som passer bedst til dig og din stil.

 

Stort udvalg med mange muligheder

Eftersom udvalget her hos Jewelier.dk er så stort, så er det også det oplagte sted at finde en lækker gave. En fingerring i sølv vil vække stor glæde hos de fleste, da et smykke er en skøn gave at modtage. Ved at få et smykke, så viser man modtageren af gaven, at man virkelig har tænkt over, hvad det er for en smykketype, de er, og ud fra hvad man selv synes, så har man fundet en ring, som passer rigtig godt til dem.

Udover at et stort sortiment er en fordel, når det kommer til gaveindkøb, så er det også en stor fordel, når du skal finde en ny fingerring til dig selv. Ved at kigge igennem det store sortiment falder du muligvis over et smykke, som du ikke umiddelbart ville have valgt i første omgang.

Lad dig inspirere af vores store udvalg af sølv ringe, og lad dig endelig friste af vores smukke galleri her på siden.