category

Sølvringe Der er 87 varer.

Viser 1 - 12 af 87 varer
 • En ring som denne kender vi alle. Den er enkelt i sig selv, og alligevel smuk. Den kan bruges i sammenspil med mange andre ringe, fordi den er så enkelt, som den er, men den kan også bruges alene. Du er derfor sikret en ring, som har flere funktioner, hvis du vælger denne. Ringen er kun 1,5 mm tyk og den kan købes i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • Denne ring er meget brugbar. Det er lige meget i hvilken sammenhæng, så vil denne ring passe ind. Ringens motiv er en flad cirkel, som har en diameter på i alt 14 mm. Der er hul i gennem motivet, så man kan se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i hele tre varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • Denne ring er smuk i sig selv, men også i sammensætning med andre. Den er enkelt og alligevel har den noget særligt over sig. Ringen er snoet og ligner næsten reb, som er sammensat til en ring. Den kan bruges som ene ring, men kan også bruges sammen med ringe, som har mere motiv. Denne ring fås i tre forskellige varianter, så du kan vælge den, som passer...

  150,00 DKK
 • Faith sølv ring formet som kors (7 mm). Fås i tre forskellige varianter.

  160,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv romantisk. Men denne har lidt ekstra over sig. Man ser det måske ikke på afstand, men tættere på, kommer en detalje til syne. På det smukke hjertemotiv (10mm) sidder en zirkonia sten og pynter. Der er udhuling gennem hjertet, så man kan se din finger gennem den. Det giver et sammenhænget udseende af den romantiske ring.

  250,00 DKK
 • 145038

  Denne moderne sølvring er fremstillet i rhodineret sterling sølv. Der er påsat de fineste zirkonia sten, der sikrer en elegant finish til dit outfit.

  300,00 DKK
 • Den elegante Plain Willow ring, er udformet som et lille V. Vælg mellem rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  175,00 DKK
 • Denne smukke ring er enkel i sit udtryk, og kan derfor bruges i alle sammenhænge. Den kan bruges alene eller i sammensætningen med andre ringe. Ringet er skåleformet, og har to nuancer, en blank og en mat, og er i alt 10 mm. Den fås i tre varianter og i mange størrelser.

  225,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv simpel og unik. Den kan bruges i mange sammenhænge, både som enkelt ring eller i sammensætningen med andre ringe. Denne ring har et motiv af en cirkel (9 mm) som er udhulet. Man kan altså se din finger gennem cirkelmotivet. Det giver en sammenhæng i den enkle ring. Denne fås i tre forskellige varianter og i mange størrelser.

  250,00 DKK
 • En ring, som vinder mere og mere frem. Den er blevet meget populær over den senere tid, måske grunden dens brugbarhed, men også enkelthed. Motivet på denne ring er sammensatte kugler til e cirkel. Selve cirklen er ni mm, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • En ring som i sig selv er enkel, og så alligevel med lidt ekstra over sig. Selve ringens motiv er en rund cirkel. På indersiden sidder der en smuk zirkonia sten, som giver lidt ekstra romantik og elegance til ringen. Denne ring kan du få i fire forskellige varianter og i flere forskellige størrelser. Så har du rig mulighed for at finde den, som passer...

  175,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er blevet mere og mere populært over de senere år. Ringens motiv er sammensatte kugler, som danner en cirkel. Motivet danner en ring på selve ringen, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne ring fås i hele tre varianter, så du kan finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  265,00 DKK

Sølvringe til kvinder

En elegant sølvring kan sætte prikken over i’et for de fleste kvinder. Hvad end man er til store statement ringe eller de mindre sølv ringe, så er der noget at finde for enhver smag inde hos Jewelier.dk. Her finder du et bredt udvalg af forskellige sølv fingerringe, som kan bruges til mange forskellige anledninger. Sølvringe kan pifte selv det kedeligste sæt tøj op, og en flot sølvring kan virkelig gøre en stor forskel.

 

Passer til det meste

Ringe i sølv passer til det meste, da de med den kølige undertone ikke går ind og bryder med andre typer af metaller, hvorfor man sagtens kan blande en sølv ring med en ring af rhodineret eller oxideret sølv og så opnå en super cool effekt. Ved at sammensætte flere forskellige sølvringe på samme tid, vil man kunne opnå et super sejt udtryk, da mixet af ringe er med til at vise lige netop din personlig.

 

Helt enkelt eller masser af bling bling

De ringe du finder hos Jewelier.dk kommer i en masse forskellige varianter. Her er noget at finde for enhver smag, så hvad end du er til store bling bling ringe med masser af zirkoner, eller blot en helt enkel ring, som måske er med et enkelt motiv, så kan du finde det her. Ringene er fyldt med personlighed, og det siger meget om din personlighed, hvilken ring du vælger. Derfor sørger vi også for altid at have et stort sortiment af sølv ringe, sådan at du kan finde den type, som passer bedst til dig og din stil.

 

Stort udvalg med mange muligheder

Eftersom udvalget her hos Jewelier.dk er så stort, så er det også det oplagte sted at finde en lækker gave. En fingerring i sølv vil vække stor glæde hos de fleste, da et smykke er en skøn gave at modtage. Ved at få et smykke, så viser man modtageren af gaven, at man virkelig har tænkt over, hvad det er for en smykketype, de er, og ud fra hvad man selv synes, så har man fundet en ring, som passer rigtig godt til dem.

Udover at et stort sortiment er en fordel, når det kommer til gaveindkøb, så er det også en stor fordel, når du skal finde en ny fingerring til dig selv. Ved at kigge igennem det store sortiment falder du muligvis over et smykke, som du ikke umiddelbart ville have valgt i første omgang.

Lad dig inspirere af vores store udvalg af sølv ringe, og lad dig endelig friste af vores smukke galleri her på siden.

Home