category

Guld armbånd Der er 19 varer.

Viser 1 - 12 af 19 varer
 • Nedsat pris!

  Eternity, sølv armbånd 17 + 2 cm med vedhæng som uendelighedstegn. Fås i tre varianter.

  200,00 DKK 300,00 DKK -100,00 DKK
 • Hvis du ønsker dig et armbånd (16,5+2,5 cm), som ikke bare kan bruges til fest, men som også passer til din hverdag, så er dette en oplagt mulighed. Dette armbånd har en simpel kæde, som fås i tre forskellige farver. Som vedhæng (9 mm) på selve kæden sidder en simpel cirkel, som pryder den ellers simple kæde. Det giver et afbræk i kæden og giver dig et...

  295,00 DKK
 • Dette armbånd har en simpel kæde (16,5+2,5 cm), med et smykke som bryder kæden, som er smukt og romantisk. Smykket er et hjerteformet vedhæng (10mm), som bryder det ellers simple armbånd. Dette smukke armbånd er derfor velegnet til både hverdag og til mere festlige arrangementer. Et romantisk armbånd som dette kan fås i tre forskellige farver.

  295,00 DKK
 • Dette armbånd har nogle smukke vedhæng, som vil passe perfekt til de fleste. Det danner et smukt armbånd, som giver et romantisk udtryk til dit håndled. De finde vedhæng er cirkler, som er sammensat af små kugler til en ring. Der er altså hul igennem vedhænget, så man kan se dit håndled gennem. Dette smukke armbånd fås i tre forskellige varianter.

  300,00 DKK
 • Dette armbånd er af den enkle og elegante slags. Dette er et armbånd (17+2 cm), hvor kæden bliver brudt af runde cirkler, som er udhulet. Cirklerne har en diameter på 12 mm, og har derfor en størrelse, hvor man kan se din arm igennem cirklerne. Dette smukke armbånd kan fås i hele fire forskellige varianter, hvor armbånd og cirkler har samme farve i hvert...

  300,00 DKK
 • Dette er et armbånd, som både er enkelt og elegant på samme tid. En enkel kæde (17+2 cm), som er sammensat omkring et vedhæng, som er smukt og kan bruges ved alle lejligheder. Vedhænget er en cirkel, hvor der på indersiden sidder en smuk zirkonia sten. Selve cirklen er 14 mm i diameter. Dette smukke armbånd kan fås i tre forskellige varianter.

  325,00 DKK
 • Hvis du ønsker et armbånd, som har en enkelthed og alligevel er elegant og smukt, så er dette måske en mulighed for dig. Dette armbånd har en simpel kæde (16,5+2,5 cm), som kun er afbrudt af et enkelt vedhæng. Vedhænget (10mm) er en lille stjerne, hvor der er udhuling i midten. Det er derfor simpelt og elegant i et og samme smykke. Dette armbånd kan købes...

  295,00 DKK
 • Dette armbånd er kan bruges af alle, og det passer ved de fleste lejligheder, hvad end det er hverdag eller fest. Armbåndet (18,5 cm) er en enkelt kæde, hvor der sidder tre små stjerne (5 mm) fordelt rundt på selve kæden af armbåndet. Armbåndet med de små fine stjerner kan købes i tre forskellige varianter. Så har du flere muligheder for at finde det, som...

  300,00 DKK
 • Willow armbåndet har et elegant V-formet vedhæng der måler 13 mm i bredden. Dette armbånd fremstilles i rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  200,00 DKK
 • A3044

  Det unikke Signature armbånd fåes i fire forskellige varianter. Guldbelagt, rosa forgyldt, sort eller hvidt sterling sølv. Længden kan justeres ved at trække kæden gennem blomsterne.

  1 100,00 DKK
 • Half armbåndet med et flot lille vedhæng udformet som en halvcirkel (måler 0,5 x 10 mm). Selve armbåndet kan vælges i rhodineret, oxyderet eller forgyldt sterling sølv.

  300,00 DKK
 • Det smukke Plain Willow armbånd udformet med et lille V-vedhæng (måler 6 mm i bredden). Vælg mellem tre forskellige variationer.

  200,00 DKK

Guld armbånd til kvinder

Et smukt og tyndt guldarmbånd er helt utroligt elegant at have siddende rundt om ens håndled. Et armbånd i guld stråler af eksklusivitet, og det er et smykke, som vil blive lagt mærke til, når folk møder dig. Den første hilsen, vi laver, er at række hånden mod hinanden for at give et håndtryk, til den vi møder. I dette håndtryk vil det smukke guldarmbånd glide let henover håndledet, sådan at det kommer til syne, og alle vil kunne se dets skønhed. Hos Jewelier.dk sælger vi flere forskellige slags guld armbånd, sådan at du kan finde et, der passer til enhver lejlighed.

 

Til både hverdag og fest

Mange glemmer lidt at bruge flotte armbånd til hverdag, og lader det derfor ofte blive gemt til større festligheder. Vi mener her hos Jewelier.dk, at det er synd kun at bruge armbåndet til festlige lejligheder. Derfor har vi samlet en række armbånd til forskellige priser og med forskellige udtryk. På den måde er det nemt selv at finde det helt rigtige guldarmbånd, som kan passe ind til ens egen hverdag eller fest. Måske man ønsker at have flere armbånd på af gangen, og lade dette være ens statementsmykke i stedet for en lang halskæde eksempelvis.

 

Opgrader dit festlook

Når der skal spilles op til dans, så er et guldarmbånd en uundværlig makker at have. En guldarmbånd tilføjer elegance til ethvert outfit, hvorfor dit festlook også vil blive hævet til det næste niveau, ved at lade et enkelt smukt guldarmbånd pryde dit håndled. Kombinationen af flere forskellige guldarmbånd kan være med til at give en rigtig god effekt, både til hverdag og til fest.

Hos Jewelier.dk sælger vi mange forskellige typer af guldarmbånd, sådan at der er lidt for enhver smag at komme efter. Armbåndene findes i flere forskellige prisklasser, sådan at du kan vælge det prisleje, der passer dig bedst. Tag et kig på vores flotte udvalg i galleriet her på siden.

Home