category

Guld armbånd Der er 17 varer.

Viser 1 - 12 af 17 varer

Guld armbånd til kvinder

Et smukt og tyndt guldarmbånd er helt utroligt elegant at have siddende rundt om ens håndled. Et armbånd i guld stråler af eksklusivitet, og det er et smykke, som vil blive lagt mærke til, når folk møder dig. Den første hilsen, vi laver, er at række hånden mod hinanden for at give et håndtryk, til den vi møder. I dette håndtryk vil det smukke guldarmbånd glide let henover håndledet, sådan at det kommer til syne, og alle vil kunne se dets skønhed. Hos Jewelier.dk sælger vi flere forskellige slags guld armbånd, sådan at du kan finde et, der passer til enhver lejlighed.

 

Til både hverdag og fest

Mange glemmer lidt at bruge flotte armbånd til hverdag, og lader det derfor ofte blive gemt til større festligheder. Vi mener her hos Jewelier.dk, at det er synd kun at bruge armbåndet til festlige lejligheder. Derfor har vi samlet en række armbånd til forskellige priser og med forskellige udtryk. På den måde er det nemt selv at finde det helt rigtige guldarmbånd, som kan passe ind til ens egen hverdag eller fest. Måske man ønsker at have flere armbånd på af gangen, og lade dette være ens statementsmykke i stedet for en lang halskæde eksempelvis.

 

Opgrader dit festlook

Når der skal spilles op til dans, så er et guldarmbånd en uundværlig makker at have. En guldarmbånd tilføjer elegance til ethvert outfit, hvorfor dit festlook også vil blive hævet til det næste niveau, ved at lade et enkelt smukt guldarmbånd pryde dit håndled. Kombinationen af flere forskellige guldarmbånd kan være med til at give en rigtig god effekt, både til hverdag og til fest.

Hos Jewelier.dk sælger vi mange forskellige typer af guldarmbånd, sådan at der er lidt for enhver smag at komme efter. Armbåndene findes i flere forskellige prisklasser, sådan at du kan vælge det prisleje, der passer dig bedst. Tag et kig på vores flotte udvalg i galleriet her på siden.