category

Halskæder med vedhæng Der er 39 varer.

Viser 1 - 12 af 39 varer

Halskæder med vedhæng

En halskæde med vedhæng kan være et rigtig flot personligt statement. Ved at tilføje et vedhæng til en smuk og enkel kæde, er det muligt at skabe et nyt og personligt udtryk til ens halskæde. En fin hjerte halskæde kan være et symbol på kærlighed, hvorimod en kors halskæde kan være et symbol på tro. Lige meget hvilket symbol man vælger at bruge i sin halskæde, så skaber det et helt unikt udseende, som er med til at give ens smykker masser af personlighed. Hos Jewelier.dk kan du finde en masse forskellige halskæde vedhæng, som kan være med til at give dine smykker personlighed.

 

Perlehalskæder

Med en perle halskæde kan du skabe et super elegant udtryk. En perlekæde har ry for at være den mest elegante form for halsudsmykning, man kan bære. Med en perlehalskæde kan du udstråle elegance som en rigtig kvinde gjorde det helt tilbage i tiden. Perlekæder leder tankerne hen på Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany’s, men de perlekæder du finder hos Jewelier.dk, er den mere moderne af slagsen. Vi sælger smukke perlevedhæng, som du kan tilføje til dine kæder, sådan at du kan lave en almindelig guldhalskæde om til en guld haldskæde med vedhæng i stedet.

 

Smukke ikoner

Ikoner som stjerner, hjerter og kors er super populære, når det kommer til vedhæng. Derfor kan du naturligvis også købe en guld halskæde med hjerte eller en stjerne halskæde, hvis det er disse du søger. En enkel guldkors halskæde kan også være utrolig smuk, og samtidig er en halskæde med kors den helt perfekte gave til den kommende konfirmand. En guld hjerte halskæde er en smuk tanke at give til en du har kær, da hjertet vil symbolisere din kærlighed til personen, som modtager smykket.

 

Skab din egen stil

Det smarte ved at vælge et vedhæng til ens halskæde er, at det er super nemt at skifte udseendet på smykket, blot ved at skifte vedhænget ud med et nyt. De fleste vedhæng hænger ikke fast på kæden, hvorfor man nemt kan tage det af, hvis man gerne vil have en halskæde helt uden vedhæng en dag. Samtidig er det også muligt at tilføje flere forskellige vedhæng til ens kæde for at give et anderledes udseende til ens smykker.

Hos Jewelier.dk finder du et stort udvalg af forskellige vedhæng, som du kan tilføje til dine halskæder. På den måde kan du helt selv skabe dit eget personlige favoritlook til dine smykker direkte hjemme fra sofaen.