category

Smykker til kvinder Der er 395 varer.

Viser 1 - 12 af 395 varer
 • Denne ring er meget brugbar. Det er lige meget i hvilken sammenhæng, så vil denne ring passe ind. Ringens motiv er en flad cirkel, som har en diameter på i alt 14 mm. Der er hul i gennem motivet, så man kan se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i hele tre varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • En ring som denne kender vi alle. Den er enkelt i sig selv, og alligevel smuk. Den kan bruges i sammenspil med mange andre ringe, fordi den er så enkelt, som den er, men den kan også bruges alene. Du er derfor sikret en ring, som har flere funktioner, hvis du vælger denne. Ringen er kun 1,5 mm tyk og den kan købes i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • En enkel ørestik, som med sine 9 mm passer til både det enkle look og ved festlige lejligheder. Den fås i tre varianter i de mest populære smykkefarver og kan derfor bruges af alle. Den flade runde cirkel vil hænge lige under dit hul i øret, men vil samtidigt ikke komme ud over din øreflip.

  150,00 DKK
 • Denne ring er smuk i sig selv, men også i sammensætning med andre. Den er enkelt og alligevel har den noget særligt over sig. Ringen er snoet og ligner næsten reb, som er sammensat til en ring. Den kan bruges som ene ring, men kan også bruges sammen med ringe, som har mere motiv. Denne ring fås i tre forskellige varianter, så du kan vælge den, som passer...

  150,00 DKK
 • Denne ørestik er mest brugt, hvis du ønsker en meget enkelt ørestik. Ørestikken er kugleformet, og vil derfor stikke en smule ud fra dit øre, i stedet for at side helt fladt. Den er kun 2 mm i diameter, og derfor perfekt til dig, som har mere end et hul i hvert øre. Den kan i sådan en sammenhæng bruges sammen med andre små øreringe, eller som tillæg til...

  65,00 DKK
 • Eternity, sølv armbånd 17 + 2 cm med vedhæng som uendelighedstegn. Fås i tre varianter.

  300,00 DKK
 • Denne smukke ørestik er af klassisk udseende og perfekt til både et enkelt hverdagssæt, hvor disse ørestikker helt klar vil pifte enhver hverdag op, men også til festlige arrangementer, hvor disse helt klart vil være prikken over i’et. Med sine 12 mm er ørestikkerne perfekte til lidt ekstra til dit smykkesæt. Deres runde flade udseende er både elegant og...

  175,00 DKK
 • Faith sølv ring formet som kors (7 mm). Fås i tre forskellige varianter.

  160,00 DKK
 • En ørestik, som på mange måder betyder det hele. Ørestikken formet som uendelighedstegnet er unik på sin helt egen måde. Den fås i fire varianter og kan bruges i alle sammenhænge. Hvis man ikke er til det lange look op ad øret, kan det drejes, så det vender som et ottetal. Det giver dig flere muligheder for at vælge udtryk af din ørestik.

  145,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv romantisk. Men denne har lidt ekstra over sig. Man ser det måske ikke på afstand, men tættere på, kommer en detalje til syne. På det smukke hjertemotiv (10mm) sidder en zirkonia sten og pynter. Der er udhuling gennem hjertet, så man kan se din finger gennem den. Det giver et sammenhænget udseende af den romantiske ring.

  250,00 DKK
 • En ørestik, som med sine blot 3 mm kan bruges af dig, som ønsker en lille og simpel ørestik. Denne er kugleformet og sidder derfor ikke helt fladt på øret. Den er perfekt til dig, som har flere huller i ørene. Denne variant af den lille mm ørestik fås i seks farver, og du har derfor mulighed for mange variationer af farver.

  75,00 DKK
 • Tilbud!
  E-0003M

  Disse smukke ørestikkere passer perfekt til dig, som vil have noget mere glimmer og glamour ind i hverdagen, eller som bare mangler et par små, festlige ørestikkere. Øreringene er udformet som to runde kugler, der er blevet besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene kan bruges til både hverdag og til fest.

  199,50 DKK 475,00 DKK -58%

Design smykker til alle anledninger

Hvad end du har brug for at finde de perfekte smykker til kæresten eller nogle trendy smykker, som enhver kvinde vil sætte pris på, så finder du hos Jewelier.dk et bredt udvalg af moderne smykker og populære smykker, som passer til enhver anledning. Hvad end du har brug for guldsmykker eller smykker i sølv, så finder du det lige her, hvor du kan gøre køb af smykker.

 

Smykker til piger i alle aldre

Når man skal finde de helt rigtige trendy smykker i dansk design, så er det vigtigt at have nogle forskellige valgmuligheder. Her finder du både dyre smykker og smykker i billigere prisklasser, så der er noget for enhver.

Når du vælger at købe guldsmykker til kvinder, så kan du vælge at gøre det hos en guldsmed, eller du kan vælge den løsning, som er klart nemmest for dig, nemlig at købe smykker online. Ved at købe smykker på nettet har du muligheden for at sidde hjemme hos dig selv og sortere i, hvilke typer af smykker, du har lyst til at kigge på, uden at skulle høre på en ekspedient, som viser dig en masse sølv smykker, hvis det egentlig er krystal smykker, som du leder efter.

 

Til hverdag og til fest

Hos Jewelier.dk finder du de helt rigtige smykker, som du kan bruge både til hverdag og til fest. Hvad end du er til bling bling smykker eller de mere klassiske smykker i forgyldt sølv eller rosa guld, så kan du finde det helt rigtige lige her. Smykker med sten eller perlesmykker kan være en smuk tilføjelse til et klassisk outfit, som du har brug for at dresse lidt op, sådan at dit look går fra hverdag til fest i løbet af ingen tid. Er du parat til at prøve noget mere utraditionelt, så er smykker i oxideret sølv en sikker vinder. Med de sorte smykker kan du hurtigt få et mere råt look, da oxideret smykker med deres mørke look giver mere kant til selv de sødeste outfits.

 

Mange forskellige varianter

Hvad end du er mest til øreringe eller halskæder, så finder du et kæmpe stort udvalg hos Jewelier.dk. Målet er at have en masse forskellige smykker til kvinder, som kan passe til enhver anledning og til alle typer af kvinder. Derfor sørger vi for, at der er mange forskellige valgmuligheder inden for alle kategorier af smykker. Det betyder blandt andet, at du kan finde flere forskellige smykker, som eksempelvis har muligheden for, at du selv kan personalisere et smykke, sådan at det bliver et personligt smykke, der passer til netop dig.

Ved at tilføje et flot vedhæng med zirkoner, kan du skabe et helt nyt udtryk med smykket. Zirkonerne fås i mange forskellige størrelser og farver, sådan at du kan kombinere vedhæng og metaller på kryds og tværs for at finde den kombination, som du synes absolut bedst om. På den måde, kan du skabe et unikt udtryk, som det måske kun er dig, der bærer. Er du til hjerte smykker eller kors smykker, så kan du tilføje et vedhæng som disse til enten dine øreringe i rød guld eller til en flot lang halskæde for at skabe et unikt og specielt look.

 

Smykker til hende

Trænger du til at forkæle dig selv med nogle flotte nye smykker, eller har du brug for at finde smykker, som du kan give væk som gave, så er det absolut intet problem. Hos Jewelier.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige typer af smykker. Skal du have fundet den perfekte gave til en speciel anledning, så kan du nemt finde det her. Smykker er altid en god gave at give, da de vil give modtagerene et varigt minde om den dag, de modtog det givne smykke, og samtidig kan det være med til at minde dem om giveren af smykket. Mange bruger derfor også at give smykker i gave, hvilket er grunden til, at vi har så bredt et udvalg af smykker, både i forhold til pris, materialer og udseende.

Skal du give et smukt smykke i konfirmationsgave, vil du kunne finde både fine små øreringe eller en smuk fingerring, som med sikkerhed vil glæde konfirmanden. Ved at give dem et smykke som minde for den store dag, så vil de have noget at huske tilbage på mange år i fremtiden. Måske endda et smykke, der er givet i konfirmationsgave, kan ende op med at blive givet videre til den næste generation, når deres tur kommer til at blive konfirmeret.

 

Forlovelsesringe

Hvis du mangler den helt rigtige ring, som kan forsegle dit ønske om at tilbringe resten af dine dage med kvinden i dit liv, så finder du hos Jewelier.dk også de flotteste ringe, som kan bruges som forlovelsesringe af den mere alternative karakter. Her finder du ringe i både rhodineret sølv eller som er forgyldt, hvis du har brug for en mere klassisk ring som symbolet på din kærlighed. Ringen vil umiddelbart være det smykke, som har den største betydning for din kæreste, hvorfor et kæreste smykke, såsom en forlovelsesring, skal være af den helt rigtige slags, sådan at det vil være en ring, man kigger tilbage på med ene gode minder.

Smykker er for alle, hvorfor det er vigtigt at prøve en masse forskellige stilarter inden for smykker af, inden man finder sin helt egen stil. For nogle virker det super godt at køre med ene trendbaserede smykker, hvorimod det for andre er de klassiske smykker, som vinder førstepladsen i deres hjerter. Køb smykker online for at gøre det hele så nemt som overhovedet muligt for dig selv. På den måde kan du nemt ændre din søgning, sådan at du finder den type af smykke, som du står og mangler. Hvad end du har brug for smykker, der passer til den nye festkjole, eller du mangler et smykke, som skal gives som en smuk og mindeværdig gave, så finder du det hele hos Jewelier.dk. Gå på jagt i vores store smykkeunivers og find lige præcis de smykker, som du går og mangler i din hverdag.

Home