category

Udsalg Der er 35 varer.

Viser 1 - 12 af 35 varer
 • Denne smukke ørestik er af klassisk udseende og perfekt til både et enkelt hverdagssæt, hvor disse ørestikker helt klar vil pifte enhver hverdag op, men også til festlige arrangementer, hvor disse helt klart vil være prikken over i’et. Med sine 12 mm er ørestikkerne perfekte til lidt ekstra til dit smykkesæt. Deres runde flade udseende er både elegant og...

  175,00 DKK
 • Nedsat pris!

  En halskæde som i sig selv er enkel, men som har noget ekstra over sig. På afstand er kæden med hjertevedhænget (10 mm) enkelt, men når man kommer tættere på, vil man se den ekstra deltalje på vedhænget. På selve hjertevedhænget sidder en lille funklende zirkonia sten.

  276,25 DKK 325,00 DKK -15%
 • A5056

  Et helt simpelt og klassisk hjertevedhæng passer til alt. Dette Add On vedhæng kan bruges i kombination med enten øreringe eller halskæder fra Izabel Camille. Dette vedhæng laves i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at vælge den type, som passer bedst til ens stil.

  175,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Ørehængere er blevet meget meget populære de senere år. En ørehænger går gennem hullet i øret og hænger ned på bagsiden af dit øre. Derved er ørehængeren nærmest to i en. Denne ørehænger har en stjerne som vedhæng, hvilket gør den simpel i sit udtryk, men samtidigt elegant at se på. Denne variant af ørehængeren med stjernevedhæng fås i 6 forskellige farver.

  136,00 DKK 160,00 DKK -15%
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Endnu en af de søde ørehængere, som er blevet mere og mere brugt i det seneste stykke tid. Ørehængeren går gennem dit hul i øret og om på bagsiden, så den hænger lidt ned bagpå øret også. Derudover har denne et vedhæng af et hjerte, som giver den et sødt udtryk, når du bruger den, både til hverdag og til fest. Denne variant af ørehængeren fås i hele seks...

  136,00 DKK 160,00 DKK -15%
 • A1048

  Fine dagligdags øreringe, som passer til det hele. Denne ørestik giver et let udtryk, som samtidig er spændende at kigge på, da den med sin krydssamling toppen af øreringen giver et unikt look. De smukke øreringe findes i hele tre varianter.

  425,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Denne smukke ring er unik og ikke som så mange andre. Den har et udseende som er sammenhængene, som om den er støbt ud i et. Dens ovale motiv (15x12 mm) er udhulet, så man kan se din finger gennem motivet. Det ovale udtryk gør, at ringen sidder pænt på din finger og ikke stikker meget frem.

  236,00 DKK 295,00 DKK -20%
 • R00632

  Denne fine ring har et super flot og klassisk design, som vil være moderne i mange år. Ringen er lavet i rustfrit, blankt stål, som giver den et meget eksklusivt udseende. På ringen sidder en enkel og hvid zirkon, som er med til at skabe et smukt blikfang på ringen. Ringen kan bæres af alle aldre.

  550,00 DKK
 • Nedsat pris!
  A4077

  Den yndige Petite-Pearl åbne ring med en lille sød creme farvet Swarowski perle. Guldbelagt sterling sølv.

  262,50 DKK 375,00 DKK -30%
 • Denne ring har et motiv, som er blevet mere og mere populært over de senere år. Ringens motiv er sammensatte kugler, som danner en cirkel. Motivet danner en ring på selve ringen, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne ring fås i hele tre varianter, så du kan finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  265,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Udsolgt

  Denne ørering er både elegant og smuk på samme tid. Selve ringen går gennem øret og kan derfor bruges med og uden vedhæng. Vedhænget som medfølger denne ørering er en rund sort agate kugle. Selve øreringen fås i to forskellige varianter. Du har derfor flere muligheder for sammensætninger med disse øreringe.

  138,75 DKK 185,00 DKK -25%
 • Nedsat pris!
  A4069

  Sølvring, BLOOM, 14 mm diameter Plumeria blomst med funklende små zirkonia sten i tre varianter, str. fra 50-58 (lige numre).

  480,00 DKK 600,00 DKK -20%

Billige smykker til alle

Mangler du billige guldsmykker til samlingen eller billige ringe, som skal bruges til en skæg temafest, så kan du finde det her hos Jewelier.dk. Vi har et kæmpe stort udvalg af billige smykker til kvinder, som ønsker at få den samme høje kvalitet men blot til billigere penge. Hos os finder du smykke tilbud, som du ikke kan sige nej til. Udvalget er stort og priserne er helt i bund.

 

Guld, sølv eller noget helt tredje

Hvis du leder efter billige guldsmykker, billige sølvsmykker eller billige læderarmbånd, så kan du finde det her hos Jewelier.dk. Vi forsøger så vidt muligt at have et varieret udsalgssortiment, sådan at det ikke kun er en eller to forskellige slags udsalgs smykker, der er at vælge imellem, når du vælger at gå ind for at shoppe efter smykke tilbud.

 

Billige ringe til kvinder

Står du og mangler billige fingerringe, så kan du også finde dem her. Vi har et stort udvalg af både billige guldringe og billige sølvringe. Flere af ringene er dekoreret med smukke zirkoner eller andre typer af pynt, som kan være med til at gøre dem til et helt unikt smykke. Selvom der er tale om en billig ring, så vil det stadigvæk være en ring, som er lavet af kvalitetsmetaller og med et design, som er i den absolutte topklasse, lige meget hvad prisen på ringen ligger på.

 

Billige ørering i forskellige materialer

Vi har et stort sortiment af forskellige billige ørestikker, som kan give lidt liv til dine ører. Med flotte billige sølv øreringe kan du give lidt ekstra liv til dit look, da øreringe vil kunne give et flot skær, der vil spejle sig i dine øjne og dermed helt automatisk give dig mere liv i øjnene samtidig med.

 

Andet end blot smykke udsalg

Selvom du her på siden finder både billige halskæder og billige armbånd, så er der ingen andre, der kan se, hvad du har betalt for smykkerne, når først du bærer dem. Om du har købt dine billige smykker online, eller om du har valgt at betale for dem i en fysisk butik kan være lige meget. Ved at have muligheden for at shoppe smykker online, har du muligheden for at lade det tage lige den tid, det måtte tage for dig at vælge det helt rigtige smykke til din samling. Ved at have friheden i at sidde derhjemme og kigge på fine billige smykker, vil du have roen til selv at vælge, hvornår du trykker køb på de forskellige smykker, du måtte have lagt i din indkøbskurv.

Udsalget hos Jewelier.dk har masser af gode varer at byde på, sådan at du kan finde de smykker, som du står og mangler. Hvad end der er tale om smykker til dig selv, eller måske en lille gave til en du holder af, så finder du det her hos Jewelier.dk. Med det store udvalg af forskellige billige smykker, er du sikker på at kunne finde noget, som passer helt perfekt til dig og din stil – og så til billigere penge end du vil finde det andetsteds!

Home