category

Udsalg Der er 30 varer.

Viser 1 - 12 af 30 varer
 • Denne smukke ørestik er af klassisk udseende og perfekt til både et enkelt hverdagssæt, hvor disse ørestikker helt klar vil pifte enhver hverdag op, men også til festlige arrangementer, hvor disse helt klart vil være prikken over i’et. Med sine 12 mm er ørestikkerne perfekte til lidt ekstra til dit smykkesæt. Deres runde flade udseende er både elegant og...

  175,00 DKK
 • A5056

  Et helt simpelt og klassisk hjertevedhæng passer til alt. Dette Add On vedhæng kan bruges i kombination med enten øreringe eller halskæder fra Izabel Camille. Dette vedhæng laves i fire forskellige varianter, sådan at det er muligt at vælge den type, som passer bedst til ens stil.

  175,00 DKK
 • A1048

  Fine dagligdags øreringe, som passer til det hele. Denne ørestik giver et let udtryk, som samtidig er spændende at kigge på, da den med sin krydssamling toppen af øreringen giver et unikt look. De smukke øreringe findes i hele tre varianter.

  425,00 DKK
 • R00632

  Denne fine ring har et super flot og klassisk design, som vil være moderne i mange år. Ringen er lavet i rustfrit, blankt stål, som giver den et meget eksklusivt udseende. På ringen sidder en enkel og hvid zirkon, som er med til at skabe et smukt blikfang på ringen. Ringen kan bæres af alle aldre.

  550,00 DKK
 • Nedsat pris!
  A4077

  Den yndige Petite-Pearl åbne ring med en lille sød creme farvet Swarowski perle. Guldbelagt sterling sølv.

  262,50 DKK 375,00 DKK -30%
 • Denne ring har et motiv, som er blevet mere og mere populært over de senere år. Ringens motiv er sammensatte kugler, som danner en cirkel. Motivet danner en ring på selve ringen, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne ring fås i hele tre varianter, så du kan finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  265,00 DKK
 • Nedsat pris!
  A4069

  Sølvring, BLOOM, 14 mm diameter Plumeria blomst med funklende små zirkonia sten i tre varianter, str. fra 50-58 (lige numre).

  480,00 DKK 600,00 DKK -20%
 • En smuk og enkel ring, som kan bruges af alle. Den fås i mange størrelser, så du kan finde den, som passer præcist til dig. Denne ring har en fem mm stort motiv, som er formet som en skål. Den har to nuancer i de forskellige farver. Den er både mat og blank. Denne smukke ring fås i tre forskellige varianter.

  175,00 DKK
 • Nedsat pris!

  Denne smukke ring har mere end en mulighed. Ringen er sammensat af runde kugler, som er sat sammen til en ring. Denne ring er simpel i sig selv og kan bruges alene, men den kan også sættes sammen med andre ringe og komme helt anderledes til udtryk.

  166,50 DKK 185,00 DKK -10%
 • 325632

  Øreringe er perfekte accessories – både til hverdag og til fest. Med disse øreringe fra Nordahl Jewellery, får du et par øreringe der er elegante og tidsløse. Med et lille twist der giver et råt og iøjefaldende look. -- Vælg mellem guld, sølv, rosa og sort sterling sølv. Vedhænget/cirklen er løst isat samlingen og måler 15 mm i diameter.

  200,00 DKK
 • E-0061

  Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

  625,00 DKK
 • Nedsat pris!
  A4058

  Denne fingerring består af et flettet bånd, som er prydet med seks zirkoner. Ringen er 4mm bred, og kan derfor fint bruges sammen med andre fingerringe. Denne ring laves i tre forskellige varianter, sådan at du kan vælge netop din favorit. Den laves i størrelse 50-58 (lige numre).

  581,25 DKK 775,00 DKK -25%

Billige smykker til alle

Mangler du billige guldsmykker til samlingen eller billige ringe, som skal bruges til en skæg temafest, så kan du finde det her hos Jewelier.dk. Vi har et kæmpe stort udvalg af billige smykker til kvinder, som ønsker at få den samme høje kvalitet men blot til billigere penge. Hos os finder du smykke tilbud, som du ikke kan sige nej til. Udvalget er stort og priserne er helt i bund.

 

Guld, sølv eller noget helt tredje

Hvis du leder efter billige guldsmykker, billige sølvsmykker eller billige læderarmbånd, så kan du finde det her hos Jewelier.dk. Vi forsøger så vidt muligt at have et varieret udsalgssortiment, sådan at det ikke kun er en eller to forskellige slags udsalgs smykker, der er at vælge imellem, når du vælger at gå ind for at shoppe efter smykke tilbud.

 

Billige ringe til kvinder

Står du og mangler billige fingerringe, så kan du også finde dem her. Vi har et stort udvalg af både billige guldringe og billige sølvringe. Flere af ringene er dekoreret med smukke zirkoner eller andre typer af pynt, som kan være med til at gøre dem til et helt unikt smykke. Selvom der er tale om en billig ring, så vil det stadigvæk være en ring, som er lavet af kvalitetsmetaller og med et design, som er i den absolutte topklasse, lige meget hvad prisen på ringen ligger på.

 

Billige ørering i forskellige materialer

Vi har et stort sortiment af forskellige billige ørestikker, som kan give lidt liv til dine ører. Med flotte billige sølv øreringe kan du give lidt ekstra liv til dit look, da øreringe vil kunne give et flot skær, der vil spejle sig i dine øjne og dermed helt automatisk give dig mere liv i øjnene samtidig med.

 

Andet end blot smykke udsalg

Selvom du her på siden finder både billige halskæder og billige armbånd, så er der ingen andre, der kan se, hvad du har betalt for smykkerne, når først du bærer dem. Om du har købt dine billige smykker online, eller om du har valgt at betale for dem i en fysisk butik kan være lige meget. Ved at have muligheden for at shoppe smykker online, har du muligheden for at lade det tage lige den tid, det måtte tage for dig at vælge det helt rigtige smykke til din samling. Ved at have friheden i at sidde derhjemme og kigge på fine billige smykker, vil du have roen til selv at vælge, hvornår du trykker køb på de forskellige smykker, du måtte have lagt i din indkøbskurv.

Udsalget hos Jewelier.dk har masser af gode varer at byde på, sådan at du kan finde de smykker, som du står og mangler. Hvad end der er tale om smykker til dig selv, eller måske en lille gave til en du holder af, så finder du det her hos Jewelier.dk. Med det store udvalg af forskellige billige smykker, er du sikker på at kunne finde noget, som passer helt perfekt til dig og din stil – og så til billigere penge end du vil finde det andetsteds!

Home