category

2000-3000 kr. Der er 2 varer.

Viser 1 - 2 af 2 varer
  • A3034

    Denne super smukke armlænke har en længde på 18,5-21cm. Selve armbåndet er lænket af en masse smukke, store zirkoner, som er med til at give et utroligt smukt udtryk til armlænken. Selve armbåndet kan fås i tre forskellige varianter, sådan at man kan vælge lige netop den type, som man ønsker.

    2 200,00 DKK
  • A3029

    Denne armring har en indvendig diameter på 5x6cm. Armringen består af en række cirkler, som lægger sig tæt omkring armen. Den største af cirklerne har en diameter på 4cm. Denne armring kan fås i fire forskellige varianter, sådan at du kan vælge den type, der passer bedst til netop din stil.

    2 600,00 DKK

2000 – 3000 kr.

Hos Jewelier.dk har vi samlet en eksklusiv kategori, hvor du finder utrolig flotte og lækre smykker i prislejet 2000 – 3000 kr.. Så har du planer om, at gå sammen med nogle venner eller familie om, at købe én stor gave, og skal den være af allerhøjeste kvalitet, så er denne kategori helt perfekt at udforske. Her kan du nemt finde inspiration til, hvad din eller jeres gave skal være.

Gaven til kvinden i dit liv

Skal du forkæle din kone eller kæreste med et utrolig flot smykke, så har vi hos Jewelier.dk over 80 forskellige smykker til kvinder i denne kategori. Her vil du finde både øreringe, halskæder og fingerringe, og det er i forskellige materialer, således at du kan vælge enten sølv eller guld smykker alt efter smag og behag.

Er du på udkig efter et flot armbånd, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jewelier.dk har vi et utrolig stort sortiment af armbånd, og det er alle i allerhøjeste kvalitet. Skal armbåndet indeholde små diamanter, så er dette sølvarmbånd lige sagen, og hun vil aldrig tage det af igen.

Tag et kig i vores store kategori af smykker til priser mellem 2000 og 3000 kr., og bliv inspireret til din næste gave til hende – hos Jewelier.dk har vi smykker til alle!

Home