category

1000-2000 kr. Der er 17 varer.

Viser 1 - 12 af 17 varer

1000 – 2000 kr.

Velkommen til vores absolut største kategori af smykker. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af smykker, og ikke mindst smykker af højeste kvalitet! Vi har samlet et massivt udvalg, som nu består af over 500 forskellige kvalitetssmykker, og du vil med garanti synes utroligt godt om dem. Her finder du alverdens forskellige typer af smykker, hvorfor der er rig mulighed for at finde lige netop det, du søger – hvad end dette ellers måtte være. Samtidig kan du også søge efter de kendte mærker, som du ellers støder på inde i byen, hvorfor der er rig mulighed for at finde lige netop det brand, man søger oven i købet.

Savner du inspiration til gaveidéer, og skal beløbet ligge et sted imellem 1000 og 2000 kr., så kan du her uden tvivl finde en rigtig god gave, som modtageren vil blive utrolig glad for.

Gaven til hende

Skal du finde den perfekte gave til din kone eller din kæreste, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har hos Jewelier.dk et utrolig stort udvalg af flotte smykker til kvinder, og du vil bestemt ikke blive skuffet.

Mangler hun eksempelvis en ny fingerring, der komplimenterer hendes ur eller armbånd, er der rig mulighed for at finde dette lige her. Vi har fingerringe i forskellige materialer og looks, og du kan derfor med stor sikkerhed finde noget, din kæreste vil sætte pris på.
Derudover har vi også flotte øreringe, hvor der er noget til enhver kvinde. Om hun skal have et sæt flotte øreringe til en elegant kjole, eller nogle øreringe hun kan bære til hverdag på job eller i skole, er op til dig – vi har begge dele.
Derudover finder du flotte vedhæng, halskæder og meget mere i denne kategori.