category

600-800 kr. Der er 29 varer.

Viser 1 - 12 af 29 varer
 • Dette er en af de lange halskæder, som med sine kæde på hele 94 cm vil gå helt ned til under brystet hos de fleste. Den er dog alligevel enkel og elegant, og kan derfor bruges både til hverdag og til fest. Dens enkle vedhæng gør den anvendelige og let at bruge i sammensætning med andre smykker. Vedhænget (42 mm) er en enkel rund cirkel uden andre mønstre....

  685,00 DKK
 • En halskæde med et vedhæng som både er simpelt, men også blikfangende og noget særligt. Selve kæden er hele 90 cm lang og vil derfor hos de fleste nå ned til omkring underkanten af brystet. Selve vedhænget er en ring, som er sammensat af små runde kugler til en cirkel. Det gør vedhænget elegant og enkelt på samme tid. Denne halskæde med vedhæng fås i tre...

  685,00 DKK
 • A4069

  Sølvring, BLOOM, 14 mm diameter Plumeria blomst med funklende små zirkonia sten i tre varianter, str. fra 50-58 (lige numre).

  600,00 DKK
 • E-0061

  Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

  625,00 DKK
 • A4058

  Denne fingerring består af et flettet bånd, som er prydet med seks zirkoner. Ringen er 4mm bred, og kan derfor fint bruges sammen med andre fingerringe. Denne ring laves i tre forskellige varianter, sådan at du kan vælge netop din favorit. Den laves i størrelse 50-58 (lige numre).

  775,00 DKK
 • 845016

  Dette sølvarmbånd fra Crystalserien fås i længderne 17 cm (standard) og 18,5 cm. De funklende zirkonia sten måler 3,5 mm.

  750,00 DKK
 • A1161

  Disse super smukke øreringe er en klar showstopper. Med sin størrelse på 17x22 mm, får du en ørering, som hænger elegant fra øreflippen. Øreringene er belagt med smukke zirkoner, der giver et yderst elegant udtryk. Disse øreringe kan kombineres med de flotte Add On vedhæng for et mere personligt look. Fås i tre varianter.

  700,00 DKK
 • A1199

  Disse smukke dråbeformede ørebøjler på 14x36 mm passer perfekt til at pifte et hverdagsoutfit op eller til at have på til en festlig anledning. Øreringene er besat med smukke zirkoner, der rigtig fanger lyset. De smukke ørebøjler findes i tre forskellige varianter.

  775,00 DKK
 • A1269

  Disse smukke og elegante creoler har en størrelse på 15x20x1,5mm, hvilket gør at de kan bruges til både hverdag og til fest. Creolerne er besat med flotte hvide zirkoner på både forsiden og indersiden af øreringen, som giver et utroligt flot udtryk. Creolerne findes i tre forskellige varianter, sådan at du kan få dem, der passer bedst til dig.

  775,00 DKK
 • 845036

  Halskæden har hele 5 små trekanter sat med funklende zirkonia sten. Snowflake halskæden er fremstillet i rhodineret sterling sølv.

  700,00 DKK
 • A1372

  De vifteformede Trinity øreringe med funklende zirkoner findes i tre varianter. Øreringene måler 16 x 19 mm.

  625,00 DKK
 • En halskæde som både er unik og smuk samtidigt. Denne halskæde har et vedhæng, som vil få de fleste til at kigge en ekstra gang. Vedhænget er sammensat af en bunke kugler i forskellige størrelser, som giver en unik effekt til hele udtrykket. Selve kæden på denne halskæde er 90 cm, hvilket er af den længere af slagsen for en halskæde. Denne version fås i...

  765,00 DKK

600 – 800 kr.

Skal du forkæle din kæreste, mand, kone eller dig selv, så er denne kategori bestemt værd at kigge nærmere på. Her har vi samlet alle vores fantastiske smykker, med priser fra 600 til 800 kr., og du vil bestemt kunne finde en gave, som både du og modtageren vil synes om.

Med et sortiment på knap 300 forskellige luksussmykker, så kan du roligt sætte dig godt til rette i stolen, og begynde at surfe rundt og kigge samt finde inspiration til den kommende gave. Her er masser at vælge imellem – også hvis det skal være af et helt specielt mærke. Vi har nemlig nøje udvalgt vores sortiment, således at det afspejler nutidens trends, og derfor kan du blandt andet finde smykker fra Nordahl, de kendte og ikke mindst populære diva sølvringe fra Izabel Camille, ligesom du også finde en række andre kendte mærker, og alle sammen til rigtig gode priser.

Uanset hvilket smykke du måtte vælge som gave, så kan vi garantere dig for, at smykket er af højeste kvalitet, og at modtageren vil sætte utrolig stor pris på dette, og gå med det i rigtig lang tid. Så vælger du et smykke fra denne kategori, så er du bestemt ikke gået galt i byen, og du sikrer dig nogle utrolig gode kvalitetssmykker til yderst fornuftige priser.

Home