category

400-600 kr. Der er 99 varer.

Viser 1 - 12 af 99 varer

400 – 600 kr.

Skal du købe en gave til din kæreste, men savner du lidt inspiration, fordi du føler, at du ikke rigtig kommer videre med at finde den helt perfekte gave? Så er du havnet i den helt rette kategori. Rigtig mange kærestepar giver gaver for mellem 400 og 600 kr., og derfor har vi gjort utrolig meget ud af, at denne kategori har et stort udvalg af smykker til damer, og hos Jewelier.dk er vi selv meget tilfredse med resultatet.

Hvis det drejer sig om en gave til en kæreste, veninde, mor eller andet, så vil du blandt de knap 400 smykker med garanti kunne blive inspireret til, hvad gaven skal bestå af. Vores sortiment indeholder blandt andet dette rigtig flotte armbånd til hende og en utrolig smuk halskæde med zirkonia.

Der er derfor rig mulighed for at forkæle hende, du holder af.
Øreringe, fingerringe og utallige af andre flotte smykker vil du også kunne finde under denne kategori, og naturligvis er alle smykkerne i højeste kvalitet, således at du kan bære disse i mange år uden at slide dem op. Der er intet vigtigere end, at man kan have ens smykke på hver dag, hvis man har lyst til det, uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt man slider det op.