category

200-400 kr. Der er 145 varer.

Viser 1 - 12 af 145 varer
 • Denne ring er i sig selv romantisk. Men denne har lidt ekstra over sig. Man ser det måske ikke på afstand, men tættere på, kommer en detalje til syne. På det smukke hjertemotiv (10mm) sidder en zirkonia sten og pynter. Der er udhuling gennem hjertet, så man kan se din finger gennem den. Det giver et sammenhænget udseende af den romantiske ring.

  250,00 DKK
 • E-0003M

  Disse smukke ørestikkere passer perfekt til dig, som vil have noget mere glimmer og glamour ind i hverdagen, eller som bare mangler et par små, festlige ørestikkere. Øreringene er udformet som to runde kugler, der er blevet besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene kan bruges til både hverdag og til fest.

  375,00 DKK
 • Denne halskæde kan bruges af alle, og samtidigt bruges til både hverdag og til festlige arrangementer. Selve kæden er 45 cm lang og med et vedhæng, som er enkelt i sig selv. Vedhænget er en flad cirkel, som ikke har noget andet mønstre. Selve vedhænget er 12 mm i diameter og den er derfor simpel i udtryk og kan bruges af alle. Denne halskæde fås i fire...

  285,00 DKK
 • Dette armbånd har nogle smukke vedhæng, som vil passe perfekt til de fleste. Det danner et smukt armbånd, som giver et romantisk udtryk til dit håndled. De finde vedhæng er cirkler, som er sammensat af små kugler til en ring. Der er altså hul igennem vedhænget, så man kan se dit håndled gennem. Dette smukke armbånd fås i tre forskellige varianter.

  300,00 DKK
 • Eternity sølv halskæde 40 + 5 cm med sølv vedhæng som et lille uendelighedstegn. Fås i tre forskellige varianter.

  250,00 DKK
 • 145038

  Denne moderne sølvring er fremstillet i rhodineret sterling sølv. Der er påsat de fineste zirkonia sten, der sikrer en elegant finish til dit outfit.

  300,00 DKK
 • Dette armbånd er af den enkle og elegante slags. Dette er et armbånd (17+2 cm), hvor kæden bliver brudt af runde cirkler, som er udhulet. Cirklerne har en diameter på 12 mm, og har derfor en størrelse, hvor man kan se din arm igennem cirklerne. Dette smukke armbånd kan fås i hele fire forskellige varianter, hvor armbånd og cirkler har samme farve i hvert...

  300,00 DKK
 • Denne ørestik går gennem øret, hvor resten af den runde vedhæng hænger under øreflippen. Vedhænget er sammensat af runde cirkler, så vedhænget selv danner en cirkel. Det fuldender ørestikken og giver et sammenhængende udtryk. Cirklen, der dannes af vedhænget runde kugler er 20 mm, og ørestikken fås i tre forskellige farver.

  250,00 DKK
 • Denne smukke ring er enkel i sit udtryk, og kan derfor bruges i alle sammenhænge. Den kan bruges alene eller i sammensætningen med andre ringe. Ringet er skåleformet, og har to nuancer, en blank og en mat, og er i alt 10 mm. Den fås i tre varianter og i mange størrelser.

  225,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er blevet mere og mere populært over de senere år. Ringens motiv er sammensatte kugler, som danner en cirkel. Motivet danner en ring på selve ringen, og man kan derfor se din finger gennem cirklen. Denne ring fås i hele tre varianter, så du kan finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  265,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er anderledes en ved andre ringe. Motivet er en stav, som sidder modsat selve ringen. Motivet er en stav, som vil sidde på tværs af ringen. Den er derfor både simpel, men også meget elegant. Ringen fås i tre forskellige varianter, og du har derfor flere muligheder for at finde den, som passer til dig og dine andre smykker.

  250,00 DKK
 • Dette er et armbånd, som både er enkelt og elegant på samme tid. En enkel kæde (17+2 cm), som er sammensat omkring et vedhæng, som er smukt og kan bruges ved alle lejligheder. Vedhænget er en cirkel, hvor der på indersiden sidder en smuk zirkonia sten. Selve cirklen er 14 mm i diameter. Dette smukke armbånd kan fås i tre forskellige varianter.

  325,00 DKK

200 – 400 kr.

Under denne kategori finder du vores store udvalg af flotte smykker indenfor prisklassen 200 – 400 kr., og skal du forkæle en god veninde, din kæreste eller dig selv, så er det den helt rigtige kategori at surfe rundt i. Her finder du et stort udvalg bestående af over 450 forskellige kvalitetssmykker, som du med garanti vil synes rigtig godt om – det garanterer vi dig for.

Vi gør hos Jewelier.dk en stor dyd ud af, at vægte et godt og bredt sortiment af smykker højt, og samtidig ønsker vi at gøre det nemt for dig som kunde, at finde rundt blandt de mange smykker. Vi har derfor nøje udvalgt vores sortiment i denne samt alle vores andre kategorier, således at du her kun finder smykker i prisklassen 200 – 400 kr.. Der kan også forekomme dyrere smykker, som så måtte være på tilbud, og du vil blot have gjort en endnu bedre handel. Et af vores mest solgte produkter i denne kategori er denne flotte ring, som fås i både guld, hvidt- og sort sterling sølv.

Alle vores smykker er af super høj kvalitet, og blandt vores sortiment finder du både øreringe, ure, armbånd og meget mere. Så uanset hvad du har i tankerne som gave, så vil du med garanti kunne finde noget i den stil under denne kategori, og modtageren af gaven vil uden tvivl sætte stor pris på netop din gave.

Det skal ikke blot være nemt og overskueligt at handle smykker under denne kategori, det skal samtidig også være billigt at få dem fragtet, hvorfor vi har gratis levering på alle smykker i denne kategori, såfremt de kun skal fragtes i Danmark. Du kan derfor hurtigt købe din gave, og så vil du have den indenfor 1-2 hverdage.

Home