category

200-400 kr. Der er 172 varer.

Viser 1 - 12 af 172 varer

200 – 400 kr.

Under denne kategori finder du vores store udvalg af flotte smykker indenfor prisklassen 200 – 400 kr., og skal du forkæle en god veninde, din kæreste eller dig selv, så er det den helt rigtige kategori at surfe rundt i. Her finder du et stort udvalg bestående af over 450 forskellige kvalitetssmykker, som du med garanti vil synes rigtig godt om – det garanterer vi dig for.

Vi gør hos Jewelier.dk en stor dyd ud af, at vægte et godt og bredt sortiment af smykker højt, og samtidig ønsker vi at gøre det nemt for dig som kunde, at finde rundt blandt de mange smykker. Vi har derfor nøje udvalgt vores sortiment i denne samt alle vores andre kategorier, således at du her kun finder smykker i prisklassen 200 – 400 kr.. Der kan også forekomme dyrere smykker, som så måtte være på tilbud, og du vil blot have gjort en endnu bedre handel. Et af vores mest solgte produkter i denne kategori er denne flotte ring, som fås i både guld, hvidt- og sort sterling sølv.

Alle vores smykker er af super høj kvalitet, og blandt vores sortiment finder du både øreringe, ure, armbånd og meget mere. Så uanset hvad du har i tankerne som gave, så vil du med garanti kunne finde noget i den stil under denne kategori, og modtageren af gaven vil uden tvivl sætte stor pris på netop din gave.

Det skal ikke blot være nemt og overskueligt at handle smykker under denne kategori, det skal samtidig også være billigt at få dem fragtet, hvorfor vi har gratis levering på alle smykker i denne kategori, såfremt de kun skal fragtes i Danmark. Du kan derfor hurtigt købe din gave, og så vil du have den indenfor 1-2 hverdage.