category

Under 200 kr. Der er 71 varer.

Viser 1 - 12 af 71 varer
 • Denne ring er meget brugbar. Det er lige meget i hvilken sammenhæng, så vil denne ring passe ind. Ringens motiv er en flad cirkel, som har en diameter på i alt 14 mm. Der er hul i gennem motivet, så man kan se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i hele tre varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • En enkel ørestik, som med sine 9 mm passer til både det enkle look og ved festlige lejligheder. Den fås i tre varianter i de mest populære smykkefarver og kan derfor bruges af alle. Den flade runde cirkel vil hænge lige under dit hul i øret, men vil samtidigt ikke komme ud over din øreflip.

  150,00 DKK
 • Eternity, sølv armbånd 17 + 2 cm med vedhæng som uendelighedstegn. Fås i tre varianter.

  225,00 DKK
 • Denne smukke ørestik er af klassisk udseende og perfekt til både et enkelt hverdagssæt, hvor disse ørestikker helt klar vil pifte enhver hverdag op, men også til festlige arrangementer, hvor disse helt klart vil være prikken over i’et. Med sine 12 mm er ørestikkerne perfekte til lidt ekstra til dit smykkesæt. Deres runde flade udseende er både elegant og...

  175,00 DKK
 • En ring som denne kender vi alle. Den er enkelt i sig selv, og alligevel smuk. Den kan bruges i sammenspil med mange andre ringe, fordi den er så enkelt, som den er, men den kan også bruges alene. Du er derfor sikret en ring, som har flere funktioner, hvis du vælger denne. Ringen er kun 1,5 mm tyk og den kan købes i tre forskellige varianter.

  145,00 DKK
 • Denne ørestik er mest brugt, hvis du ønsker en meget enkelt ørestik. Ørestikken er kugleformet, og vil derfor stikke en smule ud fra dit øre, i stedet for at side helt fladt. Den er kun 2 mm i diameter, og derfor perfekt til dig, som har mere end et hul i hvert øre. Den kan i sådan en sammenhæng bruges sammen med andre små øreringe, eller som tillæg til...

  65,00 DKK
 • Faith, sølvarmbåndet fra Nordahl Jewellery 17 + 2 cm med et smukt vedhæng udformet som et lille kors (15 mm). Fås i tre varianter.

  160,00 DKK
 • Denne ring er smuk i sig selv, men også i sammensætning med andre. Den er enkelt og alligevel har den noget særligt over sig. Ringen er snoet og ligner næsten reb, som er sammensat til en ring. Den kan bruges som ene ring, men kan også bruges sammen med ringe, som har mere motiv. Denne ring fås i tre forskellige varianter, så du kan vælge den, som passer...

  145,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er enkelt og så alligevel specielt. Motivet er et uendelighedstegn og har to huler gennem sig. Gennem disse kommer din finger til syne, hvilket giver ringen et smukt, enkelt udtryk, at se på. Den passer sammen med de fleste smykker, men gør sig også godt alene. Denne ring fås i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • En ørestik, som på mange måder betyder det hele. Ørestikken formet som uendelighedstegnet er unik på sin helt egen måde. Den fås i fire varianter og kan bruges i alle sammenhænge. Hvis man ikke er til det lange look op ad øret, kan det drejes, så det vender som et ottetal. Det giver dig flere muligheder for at vælge udtryk af din ørestik.

  145,00 DKK
 • En ørestik, som med sine blot 3 mm kan bruges af dig, som ønsker en lille og simpel ørestik. Denne er kugleformet og sidder derfor ikke helt fladt på øret. Den er perfekt til dig, som har flere huller i ørene. Denne variant af den lille mm ørestik fås i seks farver, og du har derfor mulighed for mange variationer af farver.

  75,00 DKK
 • Faith sølv ring formet som kors (7 mm). Fås i tre forskellige varianter.

  160,00 DKK

Under 200 kr.

Er du på udkig efter nogle rigtig gode, flotte og ikke mindst utrolig billige smykker til gave? Så er denne kategori skræddersyet til dig. Her kan du finde vores store udvalg af flotte smykker, som alle vil være den helt perfekte gave, hvad enten det er til din mor, din veninde eller en lille gave til dig selv.

Hos Jewelier.dk har vi et stort udvalg af smykker i prislejet op til 200 kr., og du vil nemt kunne blive inspireret af det store flotte udvalg. Blandt det store udvalg af smykker finder du både øreringe, fingerringe, ure samt en masse andre spændende og ikke mindst flotte smykker.

Blandt vores mest solgte og populære produkter under denne kategori finder du denne utrolig flotte sølvting og denne elegante ring med zirkonia. Der gælder for begge disse smykker, at de udstråler glæde, og ser utrolig godt ud på hånden. Samtidig fås de begge til yderst fornuftige priser, hvorfor alle har råd til at bære disse smykker.

Dette gælder naturligvis også for resten af vores produkter i denne kategori, og vi er hos Jewelier.dk derfor også utrolig stolte og glade for, at kunne tilbyde dig et stort og varieret udvalg af flotte smykker til priser under 200 kr. Her er smykker til alle og enhver, og du vil med garanti kunne blive inspireret til den næste gave, som du måtte skulle give.

Home