category

Gaveideér Der er 24 varer.

 • Op til 200 kr.

  Under 200 kr.

  Er du på udkig efter nogle rigtig gode, flotte og ikke mindst utrolig billige smykker til gave? Så er denne kategori skræddersyet til dig. Her kan du finde vores store udvalg af flotte smykker, som alle vil være den helt perfekte gave, hvad enten det er til din mor, din veninde eller en lille gave til dig selv.

  Hos Jewelier.dk har vi et stort udvalg af smykker i prislejet op til 200 kr., og du vil nemt kunne blive inspireret af det store flotte udvalg. Blandt det store udvalg af smykker finder du både øreringe, fingerringe, ure samt en masse andre spændende og ikke mindst flotte smykker.

  Blandt vores mest solgte og populære produkter under denne kategori finder du denne utrolig flotte sølvting og denne elegante ring med zirkonia. Der gælder for begge disse smykker, at de udstråler glæde, og ser utrolig godt ud på hånden. Samtidig fås de begge til yderst fornuftige priser, hvorfor alle har råd til at bære disse smykker.

  Dette gælder naturligvis også for resten af vores produkter i denne kategori, og vi er hos Jewelier.dk derfor også utrolig stolte og glade for, at kunne tilbyde dig et stort og varieret udvalg af flotte smykker til priser under 200 kr. Her er smykker til alle og enhver, og du vil med garanti kunne blive inspireret til den næste gave, som du måtte skulle give.

 • 200-400 kr.

  200 – 400 kr.

  Under denne kategori finder du vores store udvalg af flotte smykker indenfor prisklassen 200 – 400 kr., og skal du forkæle en god veninde, din kæreste eller dig selv, så er det den helt rigtige kategori at surfe rundt i. Her finder du et stort udvalg bestående af over 450 forskellige kvalitetssmykker, som du med garanti vil synes rigtig godt om – det garanterer vi dig for.

  Vi gør hos Jewelier.dk en stor dyd ud af, at vægte et godt og bredt sortiment af smykker højt, og samtidig ønsker vi at gøre det nemt for dig som kunde, at finde rundt blandt de mange smykker. Vi har derfor nøje udvalgt vores sortiment i denne samt alle vores andre kategorier, således at du her kun finder smykker i prisklassen 200 – 400 kr.. Der kan også forekomme dyrere smykker, som så måtte være på tilbud, og du vil blot have gjort en endnu bedre handel. Et af vores mest solgte produkter i denne kategori er denne flotte ring, som fås i både guld, hvidt- og sort sterling sølv.

  Alle vores smykker er af super høj kvalitet, og blandt vores sortiment finder du både øreringe, ure, armbånd og meget mere. Så uanset hvad du har i tankerne som gave, så vil du med garanti kunne finde noget i den stil under denne kategori, og modtageren af gaven vil uden tvivl sætte stor pris på netop din gave.

  Det skal ikke blot være nemt og overskueligt at handle smykker under denne kategori, det skal samtidig også være billigt at få dem fragtet, hvorfor vi har gratis levering på alle smykker i denne kategori, såfremt de kun skal fragtes i Danmark. Du kan derfor hurtigt købe din gave, og så vil du have den indenfor 1-2 hverdage.

 • 400-600 kr.

  400 – 600 kr.

  Skal du købe en gave til din kæreste, men savner du lidt inspiration, fordi du føler, at du ikke rigtig kommer videre med at finde den helt perfekte gave? Så er du havnet i den helt rette kategori. Rigtig mange kærestepar giver gaver for mellem 400 og 600 kr., og derfor har vi gjort utrolig meget ud af, at denne kategori har et stort udvalg af smykker til damer, og hos Jewelier.dk er vi selv meget tilfredse med resultatet.

  Hvis det drejer sig om en gave til en kæreste, veninde, mor eller andet, så vil du blandt de knap 400 smykker med garanti kunne blive inspireret til, hvad gaven skal bestå af. Vores sortiment indeholder blandt andet dette rigtig flotte armbånd til hende og en utrolig smuk halskæde med zirkonia.

  Der er derfor rig mulighed for at forkæle hende, du holder af.
  Øreringe, fingerringe og utallige af andre flotte smykker vil du også kunne finde under denne kategori, og naturligvis er alle smykkerne i højeste kvalitet, således at du kan bære disse i mange år uden at slide dem op. Der er intet vigtigere end, at man kan have ens smykke på hver dag, hvis man har lyst til det, uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt man slider det op.

 • 600-800 kr.

  600 – 800 kr.

  Skal du forkæle din kæreste, mand, kone eller dig selv, så er denne kategori bestemt værd at kigge nærmere på. Her har vi samlet alle vores fantastiske smykker, med priser fra 600 til 800 kr., og du vil bestemt kunne finde en gave, som både du og modtageren vil synes om.

  Med et sortiment på knap 300 forskellige luksussmykker, så kan du roligt sætte dig godt til rette i stolen, og begynde at surfe rundt og kigge samt finde inspiration til den kommende gave. Her er masser at vælge imellem – også hvis det skal være af et helt specielt mærke. Vi har nemlig nøje udvalgt vores sortiment, således at det afspejler nutidens trends, og derfor kan du blandt andet finde smykker fra Nordahl, de kendte og ikke mindst populære diva sølvringe fra Izabel Camille, ligesom du også finde en række andre kendte mærker, og alle sammen til rigtig gode priser.

  Uanset hvilket smykke du måtte vælge som gave, så kan vi garantere dig for, at smykket er af højeste kvalitet, og at modtageren vil sætte utrolig stor pris på dette, og gå med det i rigtig lang tid. Så vælger du et smykke fra denne kategori, så er du bestemt ikke gået galt i byen, og du sikrer dig nogle utrolig gode kvalitetssmykker til yderst fornuftige priser.

 • 800-1000 kr.

  800 – 1000 kr.

  Velkommen til vores store kategori med smykker i prislejet 800 – 1000 kr. Her finder du et stort udvalg af smykker til alle og enhver, uanset om det skal være ringe, armbånd, eller noget helt tredje. Vi har alle former for smykker, og du kan derfor nemt finde inspiration til, hvad der skal stå øverst på din ønskeseddel til jul eller til din fødselsdag.

  Skal den kommende gave være til en særlig person, så har vi de helt rette smykker. Er det en gave til din drømmepige, så vil hun med garanti elske denne flotte ring med Swarovski perler i. Den er noget nær det flotteste og mest eksklusive på markedet, og der er ingen tvivl om, at hun vil elske dette smykke.

  Kategorien lægger op til, at du virkelig kan få noget valuta for pengene, og der er rig mulighed for at finde noget for enhver smag.

  Du kan også søge specifikt efter mærker, hvor du kan finde de brands, som du også typisk leder efter, når du smykkejagten sættes ind; ligesom vi også har et stort udvalg af flotte ringe, øreringe og meget mere, således at du selv kan finde frem til netop det smykke, som du mener, er det helt rette som gave.

 • 1000-2000 kr.

  1000 – 2000 kr.

  Velkommen til vores absolut største kategori af smykker. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af smykker, og ikke mindst smykker af højeste kvalitet! Vi har samlet et massivt udvalg, som nu består af over 500 forskellige kvalitetssmykker, og du vil med garanti synes utroligt godt om dem. Her finder du alverdens forskellige typer af smykker, hvorfor der er rig mulighed for at finde lige netop det, du søger – hvad end dette ellers måtte være. Samtidig kan du også søge efter de kendte mærker, som du ellers støder på inde i byen, hvorfor der er rig mulighed for at finde lige netop det brand, man søger oven i købet.

  Savner du inspiration til gaveidéer, og skal beløbet ligge et sted imellem 1000 og 2000 kr., så kan du her uden tvivl finde en rigtig god gave, som modtageren vil blive utrolig glad for.

  Gaven til hende

  Skal du finde den perfekte gave til din kone eller din kæreste, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har hos Jewelier.dk et utrolig stort udvalg af flotte smykker til kvinder, og du vil bestemt ikke blive skuffet.

  Mangler hun eksempelvis en ny fingerring, der komplimenterer hendes ur eller armbånd, er der rig mulighed for at finde dette lige her. Vi har fingerringe i forskellige materialer og looks, og du kan derfor med stor sikkerhed finde noget, din kæreste vil sætte pris på.
  Derudover har vi også flotte øreringe, hvor der er noget til enhver kvinde. Om hun skal have et sæt flotte øreringe til en elegant kjole, eller nogle øreringe hun kan bære til hverdag på job eller i skole, er op til dig – vi har begge dele.
  Derudover finder du flotte vedhæng, halskæder og meget mere i denne kategori.

 • 2000-3000 kr.

  2000 – 3000 kr.

  Hos Jewelier.dk har vi samlet en eksklusiv kategori, hvor du finder utrolig flotte og lækre smykker i prislejet 2000 – 3000 kr.. Så har du planer om, at gå sammen med nogle venner eller familie om, at købe én stor gave, og skal den være af allerhøjeste kvalitet, så er denne kategori helt perfekt at udforske. Her kan du nemt finde inspiration til, hvad din eller jeres gave skal være.

  Gaven til kvinden i dit liv

  Skal du forkæle din kone eller kæreste med et utrolig flot smykke, så har vi hos Jewelier.dk over 80 forskellige smykker til kvinder i denne kategori. Her vil du finde både øreringe, halskæder og fingerringe, og det er i forskellige materialer, således at du kan vælge enten sølv eller guld smykker alt efter smag og behag.

  Er du på udkig efter et flot armbånd, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jewelier.dk har vi et utrolig stort sortiment af armbånd, og det er alle i allerhøjeste kvalitet. Skal armbåndet indeholde små diamanter, så er dette sølvarmbånd lige sagen, og hun vil aldrig tage det af igen.

  Tag et kig i vores store kategori af smykker til priser mellem 2000 og 3000 kr., og bliv inspireret til din næste gave til hende – hos Jewelier.dk har vi smykker til alle!

Viser 1 - 12 af 24 varer

Gaveidéer

Er du på udkig efter den perfekte smykkegave, så kan vi hos Jewelier.dk hjælpe dig godt på vej - uanset om gaven er til en mand eller en kvinde. Hver eneste dag bærer folk verden rundt på smykker, og det gælder både mænd og kvinder. Derfor har vi hos Jewelier.dk også et utrolig stort udvalg af smykker til både mænd og kvinder, således at du kan finde den helt perfekte gave hende.

Alle vores produkter er i utrolig høj kvalitet, og modtageren af gaven vil derfor kun sætte endnu højere pris på gaven, fordi kvaliteten er helt i top.

Stort udvalg i mange prisklasser

Vi har hos Jewelier.dk et stort udvalg af smykker, og derfor har vi også gjort det endnu nemmere for dig som kunde, når du skal købe den næste gave. Vi har inddelt vores produkter i en lang række forskellige kategorier efter prisen, og derfor kan du nemt søge efter gaver, som matcher dine helt specifikke krav. Så har du et budget på 200 – 400 kr., og vil du finde det perfekte smykke til en ven, veninde eller et familiemedlem, så har du mulighed for at søge blandt vores mange hundrede produkter i denne kategori.

Vores kategorier spænder fra 0 kr. til over 3000 kr., og derimellem kan du surfe rundt og finde inspiration i de 8 forskellige kategorier. Du vil med garanti kunne finde et eller flere smykker, som matcher dine krav. Hos Jewelier.dk sætter vi en stor dyd i, at gøre kundens oplevelse en succes, uanset hvad kunden søger, og netop derfor har vi valgt at opdele vores smykker i disse kategorier.

Smykker til enhver

Hos Jewelier.dk har vi ikke bare en, to eller tre slags forskellige smykker. Vi har samlet et enormt stort udvalg af forskellige smykker, således at du kan finde netop de smykker, som du ønsker dig allermest. Her finder du både øreringe, fingerringe, ure, halskæder, armbånd og mange andre slags smykker, og vi har ligeledes sørget for, at vores udvalg passer til alle smagstyper. Derfor har vi både smykker i guld og sølv, i forskellige størrelser og med mange forskellige symboler og motiver, såsom hjerteformede, cirkelformede og former af forskellige dyr. Så uanset hvad du er til, så kan du med garanti finde nogle smykker, som passer til dig.

Mærkevarer til en fornuftig pris

Vi sørger naturligvis for, at vores sortiment af smykker er opdateret, og afspejler nutidens trends. Derfor har vi også et sortiment fyldt med alle de populære smykker, som forretningerne rundt om i både Danmark og resten af verden sælger.

Nemt at købe kvalitetssmykker

Alle produkterne fås til fornuftige priser, og du får naturligvis samme gode service, reklamationsgaranti og hurtig levering, som du kender det fra fysiske forretninger. Du skal derfor ikke frygte for at købe dine smykker online, for skulle smykket ikke passe, eller falde i smag hos modtageren, så kan du indsende det og bytte til et nyt.

Samtidig har vi ofte udsalg af vores produkter, hvorfor du kan finde smykker, som vil være nedsatte, og derved kan du gøre en rigtig god handel på kvalitetssmykker.

Hos Jewelier.dk ønsker vi dig blot rigtig god fornøjelse med at kigge rundt blandt vores mange forskellige smykker og de forskellige kategorier, og vi er helt sikre på, at du vil finde vores sortiment utrolig spændende, og du vil uden tvivl finde inspiration til din kommende gave, hvad enten der er til en ven, din kæreste, mand eller kone eller som forkælelse til dig selv.