category

Janner Jewellery Der er 24 varer.

Viser 1 - 12 af 24 varer
 • P00605

  Dette smukke hjerteformede vedhæng er til dig, som vil have et mere råt hjertevedhæng. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, og emaljen har fået en behandling med en miljøvenlig sort farve. Farven er med til at give noget mere dimension til det snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

  330,00 DKK
 • P00700

  Dette super smarte og elegante vedhæng har et meget grafisk udtryk over sig. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, og det har facon som et hjerte. For at give hjertet noget mere dimension og et mere råt look, er der blevet lavet en emaljebehandling i striber med sort og hvid miljøvenlig farve.

  330,00 DKK
 • Dette smukke vedhæng har facon som en klassisk vase, hvilket ikke er noget man ser tit ved vedhæng. Vedhænget er udformet i smukt rustfrit stål, og har fået en emaljebehandling med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at give mere dimension til det flotte snørklede design, som er at se på det fine vedhæng.

  325,00 DKK
 • P00637

  Dette flotte hjertevedhæng kan bruges af folk i alle aldre. Selve vedhænget er udformet i rustfrit stål og har facon som et hjerte. I hjertet er der nogle fine, små fugle, som har fået en emaljebehandling med en miljøvenlig hvid farve. Denne farve er med til at skabe mere dimension i vedhænget, sådan at det rigtig skiller sig ud.

  340,00 DKK
 • B0027T

  Denne fine og enkle kuglehalskæde kan bruges til det meste. Halskæden har en længde på 50cm, hvilket gør, at halskæden vil falde under kravebenet, når den bæres. Halskæden er udformet i rustfrit stål, og den kan med fordel anvendes sammen med et af de smukke vedhæng fra Janner Jewellery.

  260,00 DKK
 • Nedsat pris!
  E00170-2

  Disse ekstravagante ørestikkere er en prinsesse værdig. Selve ørestikkeren er produceret i rustfrit stål, som har fået selskab af store flotte, hvide zirkoner. Zirkonernes dråbeform giver ørestikkerne et meget elegant look, som gør at de passer perfekt til den flotteste festkjole, du måtte eje.

  220,00 DKK 550,00 DKK -60%
 • E-0061

  Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

  625,00 DKK
 • E0009

  Disse smukke øreringe passer helt perfekt til en aften uden i byen. Øreringene er fremstillet af rustfrit stål, og for enden af den rustfrie stålkæde sidder en lille kugle, som er besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene hænger frit fra øreflippen og giver et super elegant look.

  460,00 DKK
 • P00605-2

  Dette fine og yndige hjertevedhæng passer perfekt til dig, som ønsker at gøre din halskæde mere romantisk at se på. Vedhænget er lavet i flot rustfrit stål, som er helt blankt. For at tilføje noget mere dimension til vedhænget, har emaljen fået en behandling med miljøvenlig hvid farve.

  335,00 DKK
 • P00631

  Dette fine vedhæng kan med sit snørklede design bringe noget mere personlighed til en almindelig halskæde. Vedhænget er udformet i flot og blankt rustfrit stål. Emaljen er behandlet med en miljøvenlig hvid farve, som er med til at skabe en flot dimension til smykket, som gør at man har lyst til at studere det nærmere.

  325,00 DKK
 • P01738

  Dette flotte blomstervedhæng passer perfekt til at give en smuk halskæde et endnu mere personligt look. Vedhænget er udformet i rustfrit stål, hvorimod emaljen er malet med miljøvenlig sort og hvid farve, for at skabe mere dimension i vedhænget. Vedhænget kan bruges til både hverdag og til fest.

  325,00 DKK
 • R00855

  Denne fine og elegante ring passer perfekt til dig, som ønsker en klassisk ring, der har et mere edgy udseende. Ringen har en smuk cirkulær form, og den er udformet i rustfrit stål, hvor emaljen er malet med en miljøvenlig hvid farve. Ringen har et unikt snørklet design.

  365,00 DKK

Denne kollektion er Jewelier.dk’s egen smykkekollektion. Vi har udvalgt unikke designs, fordelt på 24 specielle smykker. Kollektionen indeholder både high fashion designs, og mere traditionelle styles med emalje af miljøvenlig farve belægning. Alle Janner Jewellery smykkerne i denne kollektion er støbt i rustfrit stål 316, hvilket sikre en høj kvalitet. Derudover er den populære sten zirkonia fremhævet i flere af disse fashionable designs.

Unikke smykker der ikke fås andre steder i Danmark.

Kollektionen Janner Jewellery er unik for Jewelier.dk, da vi selv har hentet smykkerne hjem fra tredjeland. Specielt er bestsellerne, de øreringene i SHINE-serien værd at fremhæve, som de mest efterspurgte i øjeblikket. Derudover er en del af Janner kollektionen forskellige vedhæng, med dertil passende kæde, en række fashionable ringe, samt flere styles i øreringe. Se hele sortimentet fra Janner Jewellery kollektionen her på siden.