category

Janner Jewellery Der er 24 varer.

Viser 1 - 12 af 24 varer
 • Tilbud!
  E-0003M

  Disse smukke ørestikkere passer perfekt til dig, som vil have noget mere glimmer og glamour ind i hverdagen, eller som bare mangler et par små, festlige ørestikkere. Øreringene er udformet som to runde kugler, der er blevet besat med smukke tjekkiske krystaller. Øreringene kan bruges til både hverdag og til fest.

  199,50 DKK 475,00 DKK -58%
 • Nedsat pris!
  E00170-2

  Disse ekstravagante ørestikkere er en prinsesse værdig. Selve ørestikkeren er produceret i rustfrit stål, som har fået selskab af store flotte, hvide zirkoner. Zirkonernes dråbeform giver ørestikkerne et meget elegant look, som gør at de passer perfekt til den flotteste festkjole, du måtte eje.

  220,00 DKK 550,00 DKK -60%
 • Tilbud!
  E00015

  Disse top moderne hoops øreringe (måler 3,9 cm diameter) kan bruges til enhver anledning og af kvinder i alle aldre. Hoops har før været moderne, og det er de i særdeleshed igen. Disse smukke og enkle hoopsøreringe er lavet i rustfrit stål, som har en smuk og blank overflade.

  426,00 DKK
 • R00632

  Denne fine ring har et super flot og klassisk design, som vil være moderne i mange år. Ringen er lavet i rustfrit, blankt stål, som giver den et meget eksklusivt udseende. På ringen sidder en enkel og hvid zirkon, som er med til at skabe et smukt blikfang på ringen. Ringen kan bæres af alle aldre.

  550,00 DKK
 • R00084

  Denne ring har et super unikt design, som gør at den ikke bare ligner en hvilken som helst anden ring. Ringen er lavet i rustfrit stål, som skinner fint og blankt. Selve ringen har et asymmetrisk look, da den ene ende af ringen er væsentligt bredere end den anden.

  495,00 DKK
 • R00128

  Denne fine og klassiske ring har et super lækkert design, som vil gøre den til en ring, som vil blive brugt mange år i fremtiden. Ringen samles asymmetrisk, da enderne ikke hænger sammen som på en almindelig fingerring. Ringens ene ende er udformet som et lille hjerte. Ringen er fremstillet i rustfrit stål.

  495,00 DKK
 • E-0061

  Disse smarte og glamourøse øreringe er for dig, som godt tør at skille dig lidt ud. Øreringene er super smukke og besat med de fineste tjekkiske krystaller, som rigtig kan lege med lyset, når det rammer dem. Øreringene er udformet i skinnende, rustfrit stål, som giver en super god holdbarhed.

  625,00 DKK
 • R00126

  Denne smukke fingerring kan bruges af både unge og gamle. Med sit klassiske hjertemotiv passer denne fingerring flot til de fleste andre klassiske smykker, og på den måde vil det være en ring, der kan bruges i mange år. Ringen er udformet i rustfrit stål, og har et motiv af et smukt svunget hjerte.

  475,00 DKK
 • P01143

  Dette super søde vedhæng passer perfekt til dig, som har en romantiker gemt inden i dig. Vedhænget er udformet som et smukt hjerte i rustfrit stål, og det er samtidig malet sort på emaljen. Malingen er miljøvenlig, sådan at den skader miljøet mindst muligt.

  350,00 DKK
 • R01198

  Denne ring har et klassik og tidløst design med en smule kant. En ring som denne passer perfekt til mange forskellige anledninger, og den har med sit klassiske design mulighed for at blive en ægte favorit i smykkeskrinet. Ringen er lavet af rustfrit stål og er indfattet med smukke zirkoner.

  500,00 DKK
 • R01278

  Denne flotte statement ring er til dig, som ønsker en mere anderledes ring, som vil kræve folks opmærksomhed. Ringen er udført i rustfrit stål, som er blevet belagt med 18k guld. Emaljen er blevet farvet hvid med miljøvenlig farve. Ringen kan hurtigt blive en favorit i smykkeskrinet derhjemme.

  585,00 DKK
 • B0027T

  Denne fine og enkle kuglehalskæde kan bruges til det meste. Halskæden har en længde på 50cm, hvilket gør, at halskæden vil falde under kravebenet, når den bæres. Halskæden er udformet i rustfrit stål, og den kan med fordel anvendes sammen med et af de smukke vedhæng fra Janner Jewellery.

  260,00 DKK

Denne kollektion er Jewelier.dk’s egen smykkekollektion. Vi har udvalgt unikke designs, fordelt på 24 specielle smykker. Kollektionen indeholder både high fashion designs, og mere traditionelle styles med emalje af miljøvenlig farve belægning. Alle Janner Jewellery smykkerne i denne kollektion er støbt i rustfrit stål 316, hvilket sikre en høj kvalitet. Derudover er den populære sten zirkonia fremhævet i flere af disse fashionable designs.

Unikke smykker der ikke fås andre steder i Danmark.

Kollektionen Janner Jewellery er unik for Jewelier.dk, da vi selv har hentet smykkerne hjem fra tredjeland. Specielt er bestsellerne, de øreringene i SHINE-serien værd at fremhæve, som de mest efterspurgte i øjeblikket. Derudover er en del af Janner kollektionen forskellige vedhæng, med dertil passende kæde, en række fashionable ringe, samt flere styles i øreringe. Se hele sortimentet fra Janner Jewellery kollektionen her på siden.

Home