category

Nordahl Jewellery Der er 125 varer.

Viser 1 - 12 af 125 varer
 • En ring som denne kender vi alle. Den er enkelt i sig selv, og alligevel smuk. Den kan bruges i sammenspil med mange andre ringe, fordi den er så enkelt, som den er, men den kan også bruges alene. Du er derfor sikret en ring, som har flere funktioner, hvis du vælger denne. Ringen er kun 1,5 mm tyk og den kan købes i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • Denne ring er meget brugbar. Det er lige meget i hvilken sammenhæng, så vil denne ring passe ind. Ringens motiv er en flad cirkel, som har en diameter på i alt 14 mm. Der er hul i gennem motivet, så man kan se din finger gennem cirklen. Denne smukke ring fås i hele tre varianter og i mange forskellige størrelser.

  195,00 DKK
 • En enkel ørestik, som med sine 9 mm passer til både det enkle look og ved festlige lejligheder. Den fås i tre varianter i de mest populære smykkefarver og kan derfor bruges af alle. Den flade runde cirkel vil hænge lige under dit hul i øret, men vil samtidigt ikke komme ud over din øreflip.

  150,00 DKK
 • Denne ring er smuk i sig selv, men også i sammensætning med andre. Den er enkelt og alligevel har den noget særligt over sig. Ringen er snoet og ligner næsten reb, som er sammensat til en ring. Den kan bruges som ene ring, men kan også bruges sammen med ringe, som har mere motiv. Denne ring fås i tre forskellige varianter, så du kan vælge den, som passer...

  150,00 DKK
 • Denne ørestik er mest brugt, hvis du ønsker en meget enkelt ørestik. Ørestikken er kugleformet, og vil derfor stikke en smule ud fra dit øre, i stedet for at side helt fladt. Den er kun 2 mm i diameter, og derfor perfekt til dig, som har mere end et hul i hvert øre. Den kan i sådan en sammenhæng bruges sammen med andre små øreringe, eller som tillæg til...

  65,00 DKK
 • Eternity, sølv armbånd 17 + 2 cm med vedhæng som uendelighedstegn. Fås i tre varianter.

  300,00 DKK
 • Denne smukke ørestik er af klassisk udseende og perfekt til både et enkelt hverdagssæt, hvor disse ørestikker helt klar vil pifte enhver hverdag op, men også til festlige arrangementer, hvor disse helt klart vil være prikken over i’et. Med sine 12 mm er ørestikkerne perfekte til lidt ekstra til dit smykkesæt. Deres runde flade udseende er både elegant og...

  175,00 DKK
 • Denne ring har et motiv, som er enkelt og så alligevel specielt. Motivet er et uendelighedstegn og har to huler gennem sig. Gennem disse kommer din finger til syne, hvilket giver ringen et smukt, enkelt udtryk, at se på. Den passer sammen med de fleste smykker, men gør sig også godt alene. Denne ring fås i tre forskellige varianter.

  150,00 DKK
 • Faith sølv ring formet som kors (7 mm). Fås i tre forskellige varianter.

  160,00 DKK
 • En ørestik, som på mange måder betyder det hele. Ørestikken formet som uendelighedstegnet er unik på sin helt egen måde. Den fås i fire varianter og kan bruges i alle sammenhænge. Hvis man ikke er til det lange look op ad øret, kan det drejes, så det vender som et ottetal. Det giver dig flere muligheder for at vælge udtryk af din ørestik.

  145,00 DKK
 • Denne ring er i sig selv romantisk. Men denne har lidt ekstra over sig. Man ser det måske ikke på afstand, men tættere på, kommer en detalje til syne. På det smukke hjertemotiv (10mm) sidder en zirkonia sten og pynter. Der er udhuling gennem hjertet, så man kan se din finger gennem den. Det giver et sammenhænget udseende af den romantiske ring.

  250,00 DKK
 • En ørestik, som med sine blot 3 mm kan bruges af dig, som ønsker en lille og simpel ørestik. Denne er kugleformet og sidder derfor ikke helt fladt på øret. Den er perfekt til dig, som har flere huller i ørene. Denne variant af den lille mm ørestik fås i seks farver, og du har derfor mulighed for mange variationer af farver.

  75,00 DKK

Nordahl Jewellery er en Dansk kollektion af det anerkendte Danske brand Nordahl Andersen, som blev etableret i 1984.

Nordahl smykkerne er udformet i sølv for at sikre den højeste kvalitet.

Smykkerne fra Nordahl Jewellery serien fås i 492 varianter fordelt på 134 produkter. Mange af smykkerne fås i to-syv variationer med forskellig behandlinger. Det bør fremhæves at størstedelen af Nordahl smykkerne kan erhverves i fire forskellige variationer; Rhodineret sølv, Oxyderet sølv, Forgyldt sølv og Rosaforgyldt sølv.

Denne kollektion fra Nordahl er fashionable modesmykker, som fås her hos Jewelier til markedets bedste pris.

Her hos Jewelier får du billige Nordahl smykker leveret direkte til døren uden ekstra fragtomkostnigner. Du kan med sikkerhed finde et design der falder i din smag.

 

Home