category

Brands Der er ingen produkter i denne kategori.

 • Nordahl Jewellery

  Nordahl Jewellery er en Dansk kollektion af det anerkendte Danske brand Nordahl Andersen, som blev etableret i 1984.

  Nordahl smykkerne er udformet i sølv for at sikre den højeste kvalitet.

  Smykkerne fra Nordahl Jewellery serien fås i 492 varianter fordelt på 134 produkter. Mange af smykkerne fås i to-syv variationer med forskellig behandlinger. Det bør fremhæves at størstedelen af Nordahl smykkerne kan erhverves i fire forskellige variationer; Rhodineret sølv, Oxyderet sølv, Forgyldt sølv og Rosaforgyldt sølv.

  Denne kollektion fra Nordahl er fashionable modesmykker, som fås her hos Jewelier til markedets bedste pris.

  Her hos Jewelier får du billige Nordahl smykker leveret direkte til døren uden ekstra fragtomkostnigner. Du kan med sikkerhed finde et design der falder i din smag.

   

 • Janner Jewellery

  Denne kollektion er Jewelier.dk’s egen smykkekollektion. Vi har udvalgt unikke designs, fordelt på 24 specielle smykker. Kollektionen indeholder både high fashion designs, og mere traditionelle styles med emalje af miljøvenlig farve belægning. Alle Janner Jewellery smykkerne i denne kollektion er støbt i rustfrit stål 316, hvilket sikre en høj kvalitet. Derudover er den populære sten zirkonia fremhævet i flere af disse fashionable designs.

  Unikke smykker der ikke fås andre steder i Danmark.

  Kollektionen Janner Jewellery er unik for Jewelier.dk, da vi selv har hentet smykkerne hjem fra tredjeland. Specielt er bestsellerne, de øreringene i SHINE-serien værd at fremhæve, som de mest efterspurgte i øjeblikket. Derudover er en del af Janner kollektionen forskellige vedhæng, med dertil passende kæde, en række fashionable ringe, samt flere styles i øreringe. Se hele sortimentet fra Janner Jewellery kollektionen her på siden.

 • Izabel Camille Jewelry

  Her på siden finder du alle de moderigtige smykker designet og produceret af den anerkendte danske designer Izabel Camille. Kollektionerne fra Izabel Camille Jewelry, kan kombineres på kryds og tværs, alt efter hvad der behager din smag.

  Noget ganske unikt for disse eksklusive smykker, er at vedhængene kan kombineres med både kæder og øreringe præcis efter dine egne præferencer. Det er kun din egen fantasi der sætter grænserne for dine favorit designs.

  Klik dig rundt her på siden, for at se alle smykkerne fra Izabel Camille Jewelry til markedets bedste priser. Der er selvfølgelig gratis fragt på alle ordre, og vi levere indenfor 1-4 hverdage. Se alle kollektionerne, og bestil dit nye smykke her.

 • Joanli Nor

  Her på siden kan du finde alle de trendy modesmykker fra JOANLI NOR. Du præsenteres for den nyeste mode og styling, når du ser dig omkring blandt de nye kollektioner fra det danske design brand på denne side.

 • Spinning Jewelry

  NYHED: Introducerer det NYE Spinning Jewelery - Din historie, designet af dig! Spinning Jewelry er et stilfuldt og moderne dansk smykkemærke.

  Spinning Jewelry karakteriseres ved den høje kvalitet fremstillet i ægte materialer. DU kan med Spinning Jewelry kombinerer ringe og øreringe med forskellige materialer, forarbejdning og overflade, så du får utallige muligheder for at skabe dit eget individuelle og helt unikke look.

På denne side ser du vores forskellige brands og smykkemærker, som forhandles her hos Jewelier. Klik ind på et af mærkerne, for at se de mange spændende produkter.