category

Armbånd Der er 21 varer.

 • Guld armbånd

  Guld armbånd til kvinder

  Et smukt og tyndt guldarmbånd er helt utroligt elegant at have siddende rundt om ens håndled. Et armbånd i guld stråler af eksklusivitet, og det er et smykke, som vil blive lagt mærke til, når folk møder dig. Den første hilsen, vi laver, er at række hånden mod hinanden for at give et håndtryk, til den vi møder. I dette håndtryk vil det smukke guldarmbånd glide let henover håndledet, sådan at det kommer til syne, og alle vil kunne se dets skønhed. Hos Jewelier.dk sælger vi flere forskellige slags guld armbånd, sådan at du kan finde et, der passer til enhver lejlighed.

   

  Til både hverdag og fest

  Mange glemmer lidt at bruge flotte armbånd til hverdag, og lader det derfor ofte blive gemt til større festligheder. Vi mener her hos Jewelier.dk, at det er synd kun at bruge armbåndet til festlige lejligheder. Derfor har vi samlet en række armbånd til forskellige priser og med forskellige udtryk. På den måde er det nemt selv at finde det helt rigtige guldarmbånd, som kan passe ind til ens egen hverdag eller fest. Måske man ønsker at have flere armbånd på af gangen, og lade dette være ens statementsmykke i stedet for en lang halskæde eksempelvis.

   

  Opgrader dit festlook

  Når der skal spilles op til dans, så er et guldarmbånd en uundværlig makker at have. En guldarmbånd tilføjer elegance til ethvert outfit, hvorfor dit festlook også vil blive hævet til det næste niveau, ved at lade et enkelt smukt guldarmbånd pryde dit håndled. Kombinationen af flere forskellige guldarmbånd kan være med til at give en rigtig god effekt, både til hverdag og til fest.

  Hos Jewelier.dk sælger vi mange forskellige typer af guldarmbånd, sådan at der er lidt for enhver smag at komme efter. Armbåndene findes i flere forskellige prisklasser, sådan at du kan vælge det prisleje, der passer dig bedst. Tag et kig på vores flotte udvalg i galleriet her på siden.

 • Sølv armbånd

  På denne side finder du alle vores forskellige sølv armbånd.

 • Sort/Oxyderet armbånd

  Her på siden findes alle vores armbånd i sort oxyderet. 

 • Læderarmbånd

  Se vores læderarmbånd på denne side.

 • Armbånd med vedhæng/motiv

  Armbånd med vedhæng

  Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dit armbånd, så er et vedhæng det helt rigtige at gøre. Med et vedhæng kan du gøre dit armbånd endnu mere personligt end det er i forvejen. Derfor er et vedhæng den helt optimale investering, hvis du ønsker at kunne give dit armbånd nyt liv på blot få sekunder.

   

  Mange typer af vedhæng

  Når du vælger at udstyre dit armbånd med vedhæng, så er der mange forskellige valgmuligheder at komme efter. Hos Jewelier.dk vil du kunne finde både armbånd med sten, armbånd med kugler samt armbånd med ring. Der er altså mange forskellige valgmuligheder at komme efter. Det betyder også, at der er noget for enhver smag, sådan at man kan vælge lige den type vedhæng, som man selv synes passer bedst til ens stil og til ens armbånd. Måske man gerne vil have et hjerte armbånd, og derfor vælger man at udstyre armbåndet med et smukt hjerte motiv. Det kan også være, at man synes et kugle armbånd er super sejt, så derfor sælger vi selvfølgelig også dette.

   

  Skab dit helt personlige armbånd

  Ved hjælp af et vedhæng, er det muligt for dig at have et helt unikt og personligt armbånd, som passer perfekt ind i din stil. Det der er smart ved et armbånd med vedhæng er, at ofte kan vedhængende nemt skiftes ud, sådan at armbåndet nemt kan laves om og derved skabe et helt nyt udtryk. På den måde kan du selv tilpasse armbåndets udseende, sådan at det passer så godt som overhovedet muligt til den givne situation, hvor du ønsker at lade armbåndet pryde dit håndled. Du kan også vælge at tilføje flere vedhæng til dit armbånd, og på den måde kan du nærmest lave armbåndet til et charm bracelet, som man kendte det i gamle dage.

  Hos Jewelier.dk finder du et stort udvalg af armbånd med vedhæng. På den måde kan du nemt finde den variant, som passer bedst til din stil og dit udtryk, uden at skulle gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Se vores flotte udvalg af armbånd med vedhæng her på siden.

Viser 1 - 12 af 21 varer

I denne kategori finder du hele vores sortiment af armbånd til kvinder. Der findes mange forskellige variationer af flotte armbånd. Her hos Jewelier har vi et unikt sammensat udvalg af forskellige armbånd til piger.

Vi har armband til mange forskellige anledninger. Du finder eksempelvis mange forskellige sølvarmbånd til kvinder. Det kan eksempelvis være armband til fest; armbånd med sten, armbånd med kugler, armbånd med ring eller hjerte armbånd, blot for at nævne nogle få typer.

Populære armbånd i mange designs

I rigtig mange år har smykker armbånd været et must have, som de fleste kvinder ynder at bærer ved forskellige lejligheder. Ligesom med mange andre typer smykker, fås armbånd I utallige former og facetter. Vi tilbyder blandt andet unikke sølv armbånd, guld armbånd og læder armbånd. Der er ikke en bestemt type armbånd der passer bedre i forhold til andre, da det er meget op til det enkelte individ at sammensætte netop de armbånd man har lyst til efter egen smag.

Armbånd

Her på shoppen sælger vi flotte kvalitets armbånd, og uanset hvilken slags du er tiltrukket af, finder du helt sikkert et armbånd til din smag. Nogle kvinder foretrækker armbånd til fest, som stråler om dit handled. Hvis du også følger den overbevisning kan du se nærmere på nogle af de forskellige fest armbånd vi har her hos Jewelier. Eksempelvis kan det fremhæves, at nogle af de nyeste tendenser i øjeblikket er kugle armbånd. Men vi har naturligvis også guld armbånd til kvinder, eller armbånd I læder og stål armbånd.

Armbånd online i forskellige varianter

Mange af de forskellige sølv armbånd dame vi har fås I forskellige varianter, med forskellige belægninger. Derfor kan mange af armbåndene fås i flere varianter, armbånd guld, armbånd sølv og sort armbånd. Søger du de mere unikke typer fås de også her på siden, armbånd læder, armbånd med ring og guld armbånd til kvinder, kan alle findes i vores sortiment.

Uanset om du er til de eksklusive armbånd i guld, billige armbånd eller det derimellem, finder du helt sikkert hvad du er på udkig efter i vores sortiment. Jewelier samarbejder med anerkendte brands fra Danmark, hvilket medvirker at kvaliteten altid er helt i top på vores armbånd kvinder.