category

Halskæder Der er 56 varer.

 • Guld halskæder

  Smukke guldhalskæder til kvinder

  Mangler du en smuk guldhalskæde, som kan pryde omkring din hals, så kan du finde det her hos Jewelier.dk. Hvad end du er til lange halskæder eller de kortere af slagsen, så kan du finde en forgyldt halskæde, der passer til lige netop din stil her hos os.

   

  Guld halskæde til kvinder i alle aldre

  En smuk guld kæde passer til kvinder i alle aldre. Hvad end der er tale om en guldkæde, der skal passe til et yngre barn eller til en ældre kvinde, så vil det altid være et klassisk smukt look at bære guldhalskæder omkring halsen. For at skabe et moderne og sejt udtryk kan man blandt andet vælge at sætte flere forskellige guldkæder sammen. Med lag på lag effekten skaber man et spændende look, som rigtigt drager øjnene til de gyldne kæder. Er man mere til et enkelt look, så kan en enkelt guldkæde med eksempelvis et fint vedhæng være nok til at drage øjet ind og give den lille ekstra ting til ens sæt tøj.

   

  Skab et personligt look

  Ved at vælge guld som ens foretrukne metal, når det kommer til smykker, så kan man skabe sig et flot og personligt look. Om man er til chunky kæder eller de helt fine guld kæder, så vil man blot ved at bære disse guld halskæder kunne give meget mere personlighed til ens fulde outfit, end hvis man lod smykkerne blive hjemme. Ved at vælge en halskæde i guld, vil du udstråle en eksklusivitet. Guld halskæder gør sig især godt til folk, som har en varmere undertone i deres glød, eller som har mørke træk. Dog kan en enkel guldhalskæde også være utroligt smuk op imod helt lys hud eller hår, da de gyldne toner fra kæden vil gå ind og lave et smukt sammenspil med de gyldne toner i det lyse hår.

  Hos Jewelier.dk finder du et stort udvalg af guldhalskæder i flere forskellige længder og prisklasser, sådan at du kan finde den helt rigtige guldkæde til dig.

 • Sølv halskæder

  Se det store udvalg i sølv halskæder her.

 • Sort/Oxyderet halskæder

  Her finder du de populære sorte og oxiderede halskæder.

 • Lange halskæder

  Lange halskæder til kvinder

  Hvis du er vild med et mere afslappet look til dine smykker, så kan en lang halskæde være det helt rigtige valg for dig. Lange halskæder har et mere afslappet look over sig, da de hænger længere nede på overkroppen i stedet for at slutte helt tæt op til halsen, hvilket de kortere kæder ofte kan have tendens til. Med en smuk lang guldkæde vil du kunne give dit look et ekstra løft i form af eksklusivitet, og ved hjælp af kædens længde, vil det stadigvæk være en lang guld halskæde, som du kan anvende til hverdag uden at være stadset alt for meget op.

   

  Tilføj et vedhæng for personlighed

  Lange halskæder kan hurtigt blive lidt kedelige, er der nogen, der mener. Det har vi her hos Jewelier.dk den helt perfekte løsning på! Ved at tilføje et flot vedhæng til din lange halskæde, så vil du kunne give din halskæde et mere personligt udseende, og på den måde kan du skifte udtrykket i din lange halskæde ganske nemt. Ved at vælge en lang halskæde med vedhæng får du nemlig muligheden for også nemt at tilføje samt fjerne vedhængende løbende, sådan at du kan tilpasse smykket, sådan at det passer til lige netop den lejlighed, du skal bruge det.

  Lange halskæder med vedhæng kan være med til at skabe en smuk og dramatisk effekt over en helt sort kjole, eller give lidt spræl til et ellers kedeligt hverdagssæt. Vedhængende kan fås i mange forskellige farver og med forskellige sten. På den måde kan du skabe dit helt eget personlige og unikke look ved blot at vælge det vedhæng, som passer bedst ind i din egen stil.

   

  Stort og flot udvalg

  Hos Jewelier.dk finder du det smukkeste udvalg af lange halskæder skabt af danske designere. Find den version, som passer bedst til din stil, ved at kigge vores imponerende galleri igennem. Vi har lange halskæder i flere forskellige prisklasser, sådan at der er noget at finde for enhver smag.

 • Korte halskæder

  Søger du en kort halskæde, finder du med sikkerhed hvad du søger her.

 • Kæder

  Søger du en kæde finder du vores forskellige typer og længder på denne side

 • Halskæder med vedhæng

  Halskæder med vedhæng

  En halskæde med vedhæng kan være et rigtig flot personligt statement. Ved at tilføje et vedhæng til en smuk og enkel kæde, er det muligt at skabe et nyt og personligt udtryk til ens halskæde. En fin hjerte halskæde kan være et symbol på kærlighed, hvorimod en kors halskæde kan være et symbol på tro. Lige meget hvilket symbol man vælger at bruge i sin halskæde, så skaber det et helt unikt udseende, som er med til at give ens smykker masser af personlighed. Hos Jewelier.dk kan du finde en masse forskellige halskæde vedhæng, som kan være med til at give dine smykker personlighed.

   

  Perlehalskæder

  Med en perle halskæde kan du skabe et super elegant udtryk. En perlekæde har ry for at være den mest elegante form for halsudsmykning, man kan bære. Med en perlehalskæde kan du udstråle elegance som en rigtig kvinde gjorde det helt tilbage i tiden. Perlekæder leder tankerne hen på Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany’s, men de perlekæder du finder hos Jewelier.dk, er den mere moderne af slagsen. Vi sælger smukke perlevedhæng, som du kan tilføje til dine kæder, sådan at du kan lave en almindelig guldhalskæde om til en guld haldskæde med vedhæng i stedet.

   

  Smukke ikoner

  Ikoner som stjerner, hjerter og kors er super populære, når det kommer til vedhæng. Derfor kan du naturligvis også købe en guld halskæde med hjerte eller en stjerne halskæde, hvis det er disse du søger. En enkel guldkors halskæde kan også være utrolig smuk, og samtidig er en halskæde med kors den helt perfekte gave til den kommende konfirmand. En guld hjerte halskæde er en smuk tanke at give til en du har kær, da hjertet vil symbolisere din kærlighed til personen, som modtager smykket.

   

  Skab din egen stil

  Det smarte ved at vælge et vedhæng til ens halskæde er, at det er super nemt at skifte udseendet på smykket, blot ved at skifte vedhænget ud med et nyt. De fleste vedhæng hænger ikke fast på kæden, hvorfor man nemt kan tage det af, hvis man gerne vil have en halskæde helt uden vedhæng en dag. Samtidig er det også muligt at tilføje flere forskellige vedhæng til ens kæde for at give et anderledes udseende til ens smykker.

  Hos Jewelier.dk finder du et stort udvalg af forskellige vedhæng, som du kan tilføje til dine halskæder. På den måde kan du helt selv skabe dit eget personlige favoritlook til dine smykker direkte hjemme fra sofaen.

Viser 1 - 12 af 56 varer

Unikke halskæder leveret direkte til din dør, endda til de bedste priser i kongeriget. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men her på siden finder du vores unikke halskæder og vi har prisgaranti samt gratis levering på alle vores designs!

Køb halskæder – halskæder til kvinder

Her på shoppen finder du din nye halskæde. Vi har valgt et helt unikt sortiment af lange halskæder. Forkæl din hals med en kæde fra os, vi har billige halskæder hvad end du søger halskæder til kvinder sølv, halskæder med vedhæng, store halskæder til kvinder, guld halskæder, sten halskæder eller halskæder med navn. Noget af det mest feminine en kvinde kan bærer er halskæder.

Sølvhalskæder til kvinderHalskaeder

I vores udvalg har vi forskellige sølv halskæder, som er de mest gængse i enhver kvindes smykkeskrin. Mangler du et nyt design til dit look, har vi halskæder til alle lejligheder. Store halskæder til festlige begivenheder eller simple halskæder sølv. Foretrækker du sten halskæder, som i øjeblikket er den nyeste trend, finder du også unikke designs i vores sortiment. Det er kun dig selv der ved hvad der passer dit look, så kig dig omkring på siden, blandt andet kan du købe specielle halskæder til kvinder sølv her!

Enkel og hurtig levering – bestil i dag!

Når du køber din nye halskæde hos Jewelier, betaler du ikke for levering. Vi har de bedste priser i Danmark på halskæder, det er vi endda så sikre på, at vi har prisgaranti på alle vores produkter! Køb din nye halskæde nu, så levere vi indenfor 3 hverdage!