category

Ringe Der er 114 varer.

 • Guldringe

  Se alle de forskellige guldringe samlet her.

 • Sølvringe

  Sølvringe til kvinder

  En elegant sølvring kan sætte prikken over i’et for de fleste kvinder. Hvad end man er til store statement ringe eller de mindre sølv ringe, så er der noget at finde for enhver smag inde hos Jewelier.dk. Her finder du et bredt udvalg af forskellige sølv fingerringe, som kan bruges til mange forskellige anledninger. Sølvringe kan pifte selv det kedeligste sæt tøj op, og en flot sølvring kan virkelig gøre en stor forskel.

   

  Passer til det meste

  Ringe i sølv passer til det meste, da de med den kølige undertone ikke går ind og bryder med andre typer af metaller, hvorfor man sagtens kan blande en sølv ring med en ring af rhodineret eller oxideret sølv og så opnå en super cool effekt. Ved at sammensætte flere forskellige sølvringe på samme tid, vil man kunne opnå et super sejt udtryk, da mixet af ringe er med til at vise lige netop din personlig.

   

  Helt enkelt eller masser af bling bling

  De ringe du finder hos Jewelier.dk kommer i en masse forskellige varianter. Her er noget at finde for enhver smag, så hvad end du er til store bling bling ringe med masser af zirkoner, eller blot en helt enkel ring, som måske er med et enkelt motiv, så kan du finde det her. Ringene er fyldt med personlighed, og det siger meget om din personlighed, hvilken ring du vælger. Derfor sørger vi også for altid at have et stort sortiment af sølv ringe, sådan at du kan finde den type, som passer bedst til dig og din stil.

   

  Stort udvalg med mange muligheder

  Eftersom udvalget her hos Jewelier.dk er så stort, så er det også det oplagte sted at finde en lækker gave. En fingerring i sølv vil vække stor glæde hos de fleste, da et smykke er en skøn gave at modtage. Ved at få et smykke, så viser man modtageren af gaven, at man virkelig har tænkt over, hvad det er for en smykketype, de er, og ud fra hvad man selv synes, så har man fundet en ring, som passer rigtig godt til dem.

  Udover at et stort sortiment er en fordel, når det kommer til gaveindkøb, så er det også en stor fordel, når du skal finde en ny fingerring til dig selv. Ved at kigge igennem det store sortiment falder du muligvis over et smykke, som du ikke umiddelbart ville have valgt i første omgang.

  Lad dig inspirere af vores store udvalg af sølv ringe, og lad dig endelig friste af vores smukke galleri her på siden.

 • Rosa/rød guld

  Vi har samlet alle ringe i rosa/rød guld her på siden.  

 • Sort/Oxyderet ringe

  Oxideret sølv øreringe

  Hvis man føler, at man gerne vil have et sæt øreringe, som har et mere råt look, så skal man vælge oxiderede øreringe. Med oxideret er der tale om en slags sorte øreringe, da sølvet, som øreringene er produceret i, har fået en oxidering, som går ind og giver sølvet en grålig sort overflade. Et sæt sorte ørestikker kan give en rå kant til ethvert outfit, eller skabe en fed dynamik, hvis de bliver kombineret med almindelige sølvsmykker.

   

  Øreringe til alle anledninger

  Hos Jewelier.dk finder du oxiderede øreringe til alle typer af anledninger. Vi fører alt fra lange øreringe til helt små ørestikker, som alle fås i den super seje oxiderede behandling. På en måde kan du nemt skabe et råt look, hvad end du er til lange øreringe eller de mindre ørestikker. Flere af øreringene findes også med små zirkoner. Zirkonerne kan være med til at skabe lidt spil i den ellers sorte ørering, da stenen vil være med til at fange lyset, når det rammer øreringen.

  Flere af de forskellige typer af oxiderede øreringe, der føres på Jewelier.dk kan kombineres med forskellige vedhæng, sådan at øreringen kan gøres helt speciel, sådan at den passer perfekt til din personlige stil og det udtryk, du ønsker at få frem igennem dine smykker.

   

  Giv en smykkegave

  Et sæt flotte oxiderede ørestikker eller creoler er den helt perfekte gave til den unge kvinde. Hun er modebevidst, og hun holder af godt dansk smykke design. Derfor er et sæt ørestikker i oxideret sølv den helt rigtige gave at give. Oxiderede smykker har virkelig fået en plads i varmen inden for de senere år, hvorfor denne type af smykker vil falde i god jord hos de fleste i den yngre generation.

  Lad dig blive opslugt af alle de smukke varianter af oxiderede øreringe, som du kan finde her hos Jewelier.dk, og nyd, at du kan sidde derhjemme og fortage din bestilling af de perfekte smykker til lige netop dig. Se vores store udvalg af oxiderede øreringe her på siden.

 • Brede ringe

  Find de moderne brede ringe her på denne side.

 • Simple/tynde ringe

  Se vores udvalg af simple/tynde ringe her.

 • Sten/motiv

  Ringe med sten

  Hvis man trænger til at opgradere sine fingerringe, så kan det være en idé at prøve en ring med sten på, eller en ring med et flot motiv i designet. Ofte er det de mindste detaljer, som vækker størst opsigt, hvorfor en smuk detalje, såsom en guldring med perle eller en ring med sort sten, kan gøre hele forskellen. En ring skal ses af mange mennesker, da den vil blive vist frem, når du giver folk hånden, og ellers generelt, når du har din hånd fremme. Derfor må en fingerring godt være mere end bare en enkel fingerring. Vælg eksempelvis en ring med hjerte eller en guldring med sten, hvis du vil vise, hvad din favoritstil er.

   

  Mange skønne motiver at vælge imellem

  Hos Jewelier.dk finder du et bredt udvalg af forskellige sølvringe med sten samt guldringe med sten. Udover ringene, der er prydet med sten, så kan du også finde fine blomster ringe, som giver et fint og feminint udtryk til din fingerring. Er du mere til et mere råt look, så kan en guldring med sort sten være sagen, hvis en blomster ring bliver lidt for feminin.

   

  Skab din egen stil

  Det gode ved fingerringe er immervæk også, at det er muligt at bære flere på en gang, og derved også skabe sit eget helt unikke look. Ved at mixe forskellige stilarter, kan man opnå et helt unikt look, som man kan få til at passe perfekt til ens egen personlige stil, uden at skulle gå på kompromis, hverken i forhold til materialevalg eller pris på ringene. Ved at mixe helt enkle tynde ringe med nogle grovere ringe, hvor der er flotte sten på, kan man skabe et moderne look. Især hvis man vælger at lade ringene sidde på andre fingre end blot ringfingeren på højre og venstre hånd, men også lader ringene finde vej til de andre fingre eller nogle af de ydre led på fingrene.

  Tag et kig på det imponerende udvalg af smukke og sarte fingerringe, og lad dig inspirere til dit næste køb, ved at se vores sortiment her på siden.

Viser 1 - 12 af 114 varer

Her på siden finder du alle vores forskellige smukke ringe. Vi har gjort en særlig indsats for at kombinere vores udvalg, så du har mulighed for at finde de mest fashionable smykker ringe her hos Jewelier.

Vi har alt i ringe til kvinder!

Er du på udkig efter en ny ring til samlingen, finder du med garanti et funklende eksemplar her på shoppen. Ringe smykker bruger næsten alle kvinder, og ligegyldigt om du sørger safir ring, guld ring, diamant ring, sølv ring eller rosa guld ring, finder du Ringeunikke designs i vores nøje udvalgte sortiment.

Vi har gjort det nemt for dig at handle dine nye smykker ringe her på Jewelier, hvis du har spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig – blot send os besked, der er ingen dumme spørgsmål!

Diamant ringe er går aldrig af mode, derfor finder du naturligvis også diverse ring med sten hos os. Sølv ring med sten til de bedste priser, du kan finde hvad du er på udkig efter her, uanset om det er til galla eller hverdagsbrug.

Hvad end du er til store ringe, øre ringe eller andre smykker i sin generelle forstand, definere de smykker du bærer hvem du er som kvinde. Hvad end du foretrækker dine ringe i guld, eller sølv, sørger vi for at levere dine ny indkøb direkte til din hoveddør – vi betaler naturligvis leveringen, så du kan handle uden ekstra omkostninger!

Billige ringe – Tjek vores unikke udvalg

Løbende opdateres vores sortiment af ringe, lige nu kan du finde både guld ringe, sølv ringe, ringe med sten, ringe med perle, designer ringe og billige ringe. Vores udvalg bærer præg af vore ånd og vision, vi vil være din foretrukne smykkeforretning når du skal have nye ringe.

De designs vi præsentere for dig, er de mest moderne i øjeblikket, moden skifter løbende og derfor tilpasses vores udvalg af flotte ringe naturligvis løbende. Vores partnerskaber med de brands vi repræsentere gør at vi kan udbyde et helt unikt sortiment, til markedets bedste priser, husk hvis du finder vores smykker til en billigere pris andet sted, kan du til hver en til se hvordan du benytter vores prisgaranti nederst på siden.

Ringe størrelsesguide – Sådan finder du den rigtige størrelse

Vi har mange forskellige ringe størrelser, for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse ring, har vi lavet en meget enkelt guide, som du kan bruge og finde frem til den passende størrelse til dig! Se størrelsesguide her