category

Vedhæng Der er 26 varer.

 • Guld vedhæng

  Se det store udvalg i guld vedhæng her.

 • Sølv vedhæng

  Se alle sølv vedhæng samlet på denne side.

 • Vedhæng til halskæder

  Se vores vedhæng til halskæder her. 

 • Vedhæng til øreringe

  Se vores store udvalg i vedhæng til øreringe her på siden.

 • Vedhæng med motiv

  Flotte vedhæng til alle typer af smykker

  Når du har valgt at investere i en flot halskæde eller et sæt fine øreringe, så kan du vælge at pifte smykket ekstra op ved at tilføje et smukt vedhæng. Det kunne eksempelvis være et smukt guldhjerte eller et guldkors, som man kunne have hængende omkring halsen i en enkel guldkæde. Et guldkors vedhæng har en smuk symbolik, lige såvel som et guld hjerte vedhæng også har det. Derfor er et guld hjerte eller et kors vedhæng også den helt perfekte gave at give.

   

  Brug et vedhæng til at skifte udtryk

  Med et hjerte vedhæng er det nemt og hurtigt at ændre udtrykket og stilen i ens smykke. Du kan eksempelvis parre et guld hjerte vedhæng med en kæde i rosa guld eller rød guld, for at give et twist til de normale farver, man ville sætte sammen med. På samme måde ville et sølv kors eller et sølv hjerte tage sig smukt ud sammen med en kæde i oxideret sølv.

   

  Gave til konfirmanden

  Både kors vedhæng og hjerte vedhæng egner sig som den perfekte gave til den kommende konfirmand. Med et smukt og moderne kors, vil man kunne symbolisere det, at troen bliver bekræftet, hvor man med et hjerte vedhæng vil kunne vise sin kærlighed til modtageren af vedhænget. Kombineret med en smuk halskæde, og eventuelt et sæt matchende øreringe, så vil lykken være gjort.

  Hos Jewelier.dk finder du et stort og varieret udvalg af forskellige typer af vedhæng med motiv. Disse vedhæng kan bruges i både øreringe og halskæder, og hvis man har mod på det, er det også muligt at sætte flere af vedhængene på den samme kæde for at give et personligt og unikt udtryk. Dyk ned i vores inspirerende sortiment af forskellige vedhæng, og lad dig blive fristet af de mange forskellige valgmuligheder. Her finder du noget for enhver smag.

 • Vedhæng med sten/perler

  Her finder du de mange forskellige vedhæng med sten og perler

Viser 1 - 12 af 26 varer

På denne side præsenterer vi dig for vores forskellige vedhæng. Vi har mange forskellige typer og former i vedhæng i vores sortiment. Kig vores udvalg igennem, så finder du helt sikkert et vedhæng for din smag.

Uendelige kombinationer – kun fantasien sætter grænser!

Vedhæng til halskæder er de hyppigst anvendte vedhæng, som pryder enhver kæde om din hals. Du kan sammensætte og kombinere vedhæng som du vil, det er kun din egen fantasi der sætter grænser for hvad der kan kombineres. Derfor er uendelige muligheder for at designe dit eget unikke smykke.

Kombinér alt fra guld vedhæng, diamant vedhæng eller bogstav vedhæng. Ligeledes kan dine vedhæng skiftes, så du hele tiden kan forny dit look! Brug eksempelvis dine vedhæng til armbånd, eller vedhæng til øreringe – det er altså ikke kun vedhæng til halskæder de mange styles kan anvendes til, slip fantasien løs og lad dig inspirere af vores unikke designs.

VedhængVedhæng online til de skarpeste priser i Danmark!

Nogle foretrækker simple hjerte vedhæng, måske endda guld hjerte håndklæde. Andre foretrækker andre symboler, eller bogstaver. Her hos Jewelier har vi udvalgte vedhæng for ethvert behov.

Vedhæng armbånd har i den seneste årrække vundet de danske kvinders hjerter, vi udvider løbende sortimentet med alle typer af vedhæng. Vælg og kombiner dine vedhæng, som du har lyst til, her på shoppen, til Danmarks skarpeste priser!